Jongeman (23) overleden nadat onderdeel telecommast op zijn hoofd viel

14
Joewande Clemens
De 23-jarige Joewande Clemens.

De 23-jarige Joewande Clemens is zaterdag in Suriname overleden nadat een onderdeel van een telecommast op zijn hoofd viel. Het ongeval vond plaats toen hij samen met andere collega’s bezig was een mast van een telecombedrijf te slopen te Friendship in het district Coronie.

Het slachtoffer raakte zwaargewond en werd per ontboden ambulance overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Omstreeks half zes in de middag gaf Clemens de geest in het ziekenhuis.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is zijn ontzielde lichaam door de Surinaamse politie hangende het onderzoek voor obductie in beslag genomen. Daarnaast is de dienst Arbeidsinspectie ingeschakeld om na te gaan of de veiligheidsprocedures in acht waren genomen tijdens het slopen van de mast, meldt de politie Public Relations.

14 REACTIES

 1. Hij droeg zeker geen helm en de voorman of de uitvoerder van dat werk heeft daar niet op gelet. Maar het valt me op dat wanneer ik kritische kanttekeningen plaats mijn reactie nergens te zien is maar sommigen kunnen de grootste beledigingen plaatsen zonder dat er wordt ingegrepen ..


  Maak melding

 2. Het slachtoffer was bezig met het slopen van een telecommast wat betekent dat je voorzorgsmaatregelen dient te nemen. Welke veiligheidsmaatregelen zijn genomen ? Ook zoiets belachelijks om vanuit Coronie helemaal naar het ziekenhuis in Paramaribo vervoerd te worden. Waarom is er nog steeds geen ziekenhuizen in Coronie e.o ? Dat is ons toch door de dictator beloofd ? Zijn belofte dat hij zijn zakken gaat vullen komt hij wel na. Alleen een Aziaat als leider kan Suriname redden hoor.


  Maak melding

 3. Een zeer trieste gebeurtenis. Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Duidelijk is dat men zich niet aan de veiligheidseisen heeft gehouden. Mijn condoleances aan de familie.


  Maak melding

 4. Het kan ook zo zijn dat de betreffende maatschappij het geld niet heeft om veiligheidsmiddelen te kopen voor zijn arbeiders.Bouta steelt alles ook subsidie gelden


  Maak melding

 5. Shit. Ik vergeet steeds weer mijn naam met en hoofdletter te schrijven. Ben ik echt of vals?
  P.S: ik, picolaas, ben laatst geboeld door een hond. Waar of niet waar?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.