Auto ramt schutting en eindigt op erf na aanrijding

13
Auto ramt schutting en eindigt op erf na aanrijding

Bij een aanrijding zondagavond in Suriname heeft een personenauto een schutting geramd en is daarbij tot stilstand gekomen op een erf, net voor een woonhuis. Het ongeluk vond rond 21.30u plaats op de hoek van de Kashmirstraat en de Napelstraat.

Bij de aanrijding waren de personenauto en een pick-up betrokken. Wat er zich precies heeft afgespeeld is nog niet bekend. De schade was enorm maar er raakte gelukkig niemand gewond.

De bewoners van het woonhuis zijn enorm geschrokken door de gebeurtenis en zijn zich ervan bewust dat het veel erger had kunnen aflopen. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

Zo zag de pick-up eruit:

13 REACTIES

 1. Sorry,

  die Chinezen hebben me hoofd met een mokro, kroebar en kapmes bewerkt. Me hersenen zijn zwaar beschadigd, ik kan niet helder meer nadenken na het ongeluk


  Maak melding

 2. Geen nieuws….dagelijks vliegende auto’s in een trens…..tegen een EBS paal….frontaal op elkaar….ondersteboven op de rijbaan…
  Een land vol met politieke en verkeerscriminelen.
  Maar onze zelfbenoemde huisdominee RobGay/Paki-RAT-igri zal ons de oorzaken komen uitleggen.


  Maak melding

 3. Door bewoners auto in beslag te nemen.
  Dan weet je het zeker dat deze voor een 2e keer niet meer op je erf zal belanden.
  Waar auto nu staat lijkt erop dat deze bijna de veranda heeft gehaald.


  Maak melding

 4. Tromp heeft aangekondigd, dat de mensen nu vrijwillig verplicht kunnen terug keren naar hun roots en de Ganeze ( Afrika ) heeft ook aangekondigd, dat hij alle medewerking zal verlenen, om deze mensen op te vangen begeleiden om het land zo goed mogelijk tot ontwikkeling te brengen..
  misschien iets voor de huidige lijder s m e..
  het zou een goede oplossing zijn..
  ..


  Maak melding

 5. Tromp zegt, dat de afro kunnen terug keren naar hun roots dan zijn ze minder afhankelijk van alle ellende in Amerika ook beter voor de economie gevangenissen worden leeg..

  misschien ook iets voor de s u r i opperhoofd.. de Ganeze lijder zit met volle smart ter wachten op de terug keer naar hun roots..


  Maak melding

 6. Wendy ,heel de wereld is puin momenteel. Vandaag heeft een jongen van 16 een meisje van 15 doodgestoken in Breda. Dus ook hier in Nederland is het moord en doodslag, ook in het verkeer. Soso rommel!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.