Dode bij frontale botsing tussen bromfietsers; veroorzaker dronken

21

Bij een frontale aanrijding tussen twee bromfietsers in Nickerie is afgelopen weekend een 20-jarige jongeman om het leven gekomen. De veroorzaker van het ongeval zou onder invloed van alcohol hebben verkeerd en is dinsdag door de Surinaamse politie aangehouden.

Het ongeval gebeurde aan de Fredericiweg te Nieuw-Nickerie, ter hoogte van de Hazard sluis. Waterkant verneemt dat de twee bromfietsers vrijdagavond in tegenovergestelde richting van elkaar reden. Daarbij moet de ene bromfietser, die samen met een duorijder reed, op de weghelft van de ander terecht zijn gekomen waardoor de frontale botsing ontstond.

Alle drie personen raakten gewond en werden per ambulance naar de Spoed Eisende Hulp van het Mungra Medisch Centrum vervoerd. Zaterdag vroeg in de ochtend overleed de 20-jarige Satyam Jokhoe (foto) als gevolg van de verwondingen die hij bij het ongeluk opliep.

Uit onderzoek van de politie en verklaringen van getuigen is naar voren gekomen dat de veroorzaker Mario H. en de duorijder kort voor het ongeluk alcohol zouden hebben genuttigd bij een winkel. Niet lang daarna volgde de aanrijding.

De veroorzaker werd dinsdag na te zijn ontslagen uit het ziekenhuis door de politie aangehouden. Het lichaam van Jokhoe is na afstemming met O.M in beslag genomen voor obductie, meldt het Korps Politie Suriname.

21 REACTIES

 1. Su heeft nooit een toekomst gehad en 90% weet niet eens wat het is. Dit zijn de dingen waar ik over zeik volgens sommigen. Jongeman van het leven berooft,,, triesttt wat gaan wij hieruit leren geeeen moer op naar de volgende onschuldige slachtoffer


  Maak melding

 2. Hé Meoonzin: verkeersveiligheidsmaand. Het houdt niet op he. Houdt de statistieken bij ter voorkoming dat je achteraf gaat zeggen dat dit uit de duim is gezogen. Jij probeert jouw frustraties over anderen uit te storten. Nu gaan we jou met dezelfde wapens aanvallen door onze frustraties op jou te botvieren.

  En nu serieus
  Rip jongeman.
  Ouders, Familieleden, vrienden en kennissen: sterkte verschrikkelijk om zo jong uit het leven gerukt te worden.


  Maak melding

 3. En Meoonzin: het woord frontaal heeft 12 betekenissen en 6 relaties. Waarom zoek je het woord niet op op het internet voordat je begint tr gillen.wat is jouw probleem? Een zwakke vocabulaire?. Dit duidt niet op een hoge opleiding. Advies: ga meer lezen en vergroot je woordenschat. O ja, je vertrouwt het internet niet omdat je fake nieuws niet van realiteit kan onderscheiden.


  Maak melding

 4. RIP condoliance aan de Fam .heel pynlyk zo,n ongeval ,het was in elk geval geen opzet,niet goedt tepraten omdat hy gedronken hadt maar mensen laat het verder aan de rechter over


  Maak melding

 5. he Meoonzin; Niet alle berichten halen Waterkant. Dus zullen de statistieken niet kloppen he.
  Dit kwam ik op starnieuws tegen en publiceer het zoals mijn kleindochter het zou zeggen : Met zonder woorden.

  54-jarige is 44e dodelijke verkeersslachtoffer
  14 Aug, 17:17
  foto
  Cleo Hariwanare is komen te overlijden door verwondingen die hij had opgelopen bij een aanrijding. Dat is duidelijk geworden uit het obductierapport. Hij is de 44e dode die in het verkeer is gevallen dit jaar.
  Het ontzielde lichaam van de 54-jarige man werd in een bosschage langs de weg te Goede Verwachting aangetroffen. De avond ervoor, 25 juli, moet de man zijn aangereden door autobestuurder Fandja M. De 20-jarige heeft geen rijbewijs en is in verzekering gesteld, meldt de afdeling Public Relations van de politie.
  Ja : de verkeersveilige maand is zoals ik zei een verkeersonveilige maand.


  Maak melding

 6. Alcohol maakt meer kapot dat je lief is. De Chinese winkeliers horen van de overheid de opdracht te krijgen geen alcohol in te schenken tot de toegestane hoeveelheid. De cafe’s idem. Deze kleine handelaren zijn ook mede verantwoordelijk voor het zuipgedrag van de zuipschuiten. Het zou beter zijn dat hiervoor een wet komt, zodat elke detailhandelaar zich hieraan gaat houden. Sommigen drinken een hele fles whiskey leeg en kruipen achter het stuur. Er moet meer toezicht hierop komen, anders vallen er dagelijks onnodig veel meer slachtoffers. Elkaar aanspreken op dit gedrag zo ook een handje kunnen helpen. Ben je er getuige van dat iemand veel heeft gezopen en daarna achter het stuur kruipt om te gaan rijden, direct de politie waarschuwen, kenteken van het voertuig door geven. Zo werkt een ieder eraan mee om misdadig gedrag te voorkomen.


  Maak melding

 7. @ Josip

  Stigmatiseren is ook een kunst, daarvoor hoef je geen academicus te zijn.
  Zie het antwoord reactie als je het anders wil benoemen van, @ Bert.

  Als ik de puinhoop zo ziet, dan hebben ze heel hard gereden !!!!!!!
  Altijd de onschuldige die het slachtoffer wordt.

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 8. Zo zie je maar. Je kan zelf voorzichtig zijn in het verkeer terwijl een ander onverantwoord omgaat met zijn eigen leven en dat van een ander. Dit kan iedereen overkomen als een of ander zuiplap deel neemt in het verkeer en je overhoop rijdt.


  Maak melding

 9. Ik vind dat de winkelier( verkoper van de Alcohol) mede verantwoordelijk is, ze laten hun klanten flink zuipen, goed geld verdienen, en onverantwoord willens en wetens deel te laten nemen aan het verkeer,( de winkelier wist dat de personen stom dronken waren) ik zou zeggen bij het starten van de bromfiets had de winkelier de politie moeten inseinen, dan was deze leed voor beide partijen bespaart gebleven, helaas, er is een mooi gezegde,”De ene zijn dood is de ander zijn Brood” Winkelier van de alchohol schenker mede veranwoordelijk stellen, en vervolgen.
  Kortom, Winkeliers aanpakken, wet en regelgeving op bedenken, en winkelier opwijzen dat er een limiet is,


  Maak melding

 10. Een scheet hier laten en dan snel verdwijnen is niet mijn ding als ik een scheet laat hier dan blijf ik net zo lang staan tot men het helemaal heeft opgesnoven en mij kan vertellen wat ik gegeten had


  Maak melding

 11. @ john,
  Ik lees graag je postings ! Jij schrijft tenminste zinnige dingen, velen kunnen nog iets uit leren.
  RIP , jonge man . Sterkte aan de nabestaanden !!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.