Man die schoten lost op appartement aangehouden; licht zou hem hinderen

21
Man mishandelt ex-vrouw na woordenwisseling tussen haar en zijn nieuwe vriendin

De politie in Suriname heeft woensdag een man aangehouden die schoten zou hebben gelost op een appartement aan de Picassostraat. De man zou dat gedaan hebben omdat het licht vanuit het appartement, dat naast zijn woning staat, hem zou hinderen.

Waterkant verneemt dat er woensdagochtend rond 03.00u schoten zouden zijn gehoord rond het appartement. De beheerder van het appartement die aan de overkant woont, schrok wakker en besloot poolshoogte te nemen. Hij zag de buurman die zat te klagen dat het licht vanuit het appartement hem hinderde. De beheerder had op dat moment niet door dat de buurman schoten op het pand had gelost en ging weer naar bed zonder de politie in kennis te stellen.

Even later waren er opnieuw schoten waarbij de beheerder weer naar buiten ging. Ook dit keer kwam hij de boze buurman tegen die hem bedreigde met de woorden “Als je het licht nu niet uit doet, dan mo soet tap joe!“. Om zijn woorden kracht bij te zetten schoot de man opnieuw. De beheerder besloot uit angst om geraakt te worden, plat op de grond liggen.

Na deze actie van de buurman nam de beheerder contact op met het Korps Politie Suriname. Die deed onderzoek ter plekke en kwam inderdaad kogel inslagen tegen bij het appartement. In het huis van de buurman werd een vuistvuurwapen, een rifle en een windbuks aangetroffen. Hoewel de man beweerde er de papieren voor te hebben, bleek dat niet het geval.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie werden de wapens in beslag genomen en de man aangehouden.

UPDATE: De politie meldt dat de dader de 46-jarige Mehmet K. is.

21 REACTIES

 1. Deze had de kolder in zijn kop en hoorde zeker stemmen. Er zijn veel Suri’s die last hebben van stemmingswisselingen. Hij had zijn gordijnen ook dicht kunnen trekken of iets extra voor zijn ramen kunnen hangen. Maar neen deze hersenloze kwast ging met een vuurwapen tekeer tegen een lampje die aan het branden was bij de buren. Hoe labiel moet je zijn om tot zo’n daad over te gaan. En ook nog de beheerder gaan dreigen. Wat een kort lontje hebben sommige aardse gasten. Niet praten maar schieten. Opsluiten voor 3 jaar en op de KPS lijst zetten als vuurwapen gevaarlijk. Stel nou dat er mensen aanwezig waren in dat huis??
  Idioot gedrag.


  Maak melding

 2. Man van weinig woorden en tevens een Psychopaat, kort lontje en kan waarschijnlijk ook niet normaal communiceren als een volwassene !!!! Geen dialoog mogelijk met zo´n eikeltje, opbergen die hap, en niet tussen normale mensen laten wonen. Een gesticht lijkt me een geschikte plek voor deze randdebiel. ( je zou maar daar verblijven tijdens je welverdiende vakantie, en dan dit meemaken.)

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. En het ergste is dat zulke figuren zich vaak security guard noemen. Of bedrijven nemen zulke mensen in dienst en krijgen een wapen in handen. Soso rommel!


  Maak melding

 4. Vaker al opgemerkt dat de Surinamers een mentale gebrek hebben. Te agressief en te luidruchtig. Helaas neemt de Surinamer deze ka mentaliteit ook mee naar het buitenland.


  Maak melding

 5. Wat een engerd .Er zijn inderdaad mensen die last hebben van lichtgevoeligheid. Dit soort mensen heeft vaak overdag de gordijnen dicht. Ze zijn vaak somber gestemd en dragen een rugzak met allerlei (vage) problemen. Er zijn wel meer van dit soort figuren op waterkant. Op alles en iedereen wat hen niet zint hebben ze wat te klagen.

  Maar wat deze man deed om met een vuurwapen te schieten gaat te ver. Ook als het licht naar je wilt luisteren. Het in bezit hebben van meerdere vuurwapens is zeer verdacht. Hij had zich vast goed bewapend om tegen een invasie van lichtgeesten te vechten.


  Maak melding

 6. Wat een idioot. Het zal toch niet de eerste keer zijn dat er licht in het appartement brand.
  Hij had naar de bewoner(s) of de beheerder, die nota bene aan de overkant woont , toe kunnen gaan om zich te beklagen. Maar dat was kennelijk te veel moeite. En als je toch over schiettuig beschikt, gebruik je dat maar om een probleem op te lossen.
  Je zal maar naast zo’n geschifte wonen.


  Maak melding

 7. De gefrustreerde surinamers zijn tot alles in staat te doen.Alles hindert ze. zelfs het licht bij iemand anders hindert ze.
  Maak geen grapjes met de surinamers.


  Maak melding

 8. Schieten op een gebouw met lichten om 3 uur in de morgen is natuurlijk niet goed te praten, maar appartementen neer zetten in smalle straten met kleine huizen dicht op elkaar riekt ook naar corruptie, hoe komen deze mensen aan de bouw vergunningen? OP de Gongrijpstraat staat ook zo een chineze monster, warenhuis, hotel, bar, restaurant in een. Als die mijn buren zouden zijn zou een crematie het beste zijn voor die gebouw.


  Maak melding

 9. @politiek neutraal 15 augustus 2019 at 10:10

  En het ergste is dat zulke figuren zich vaak security guard noemen. Of bedrijven nemen zulke mensen in dienst en krijgen een wapen in handen

  U slaat de spijker flink op zijn kop…deze figuren hebben geen enkel norm besef…met alle risico’s van dien…

  ze voelen zich ook onaantastbaar ……


  Maak melding

 10. De beste figuren die dit mogelijkmaken is de ambtenaren. er zijn 50.000 ambtenaren. Hoeveel zijn niet corrupt. Zet deze op een rij en vraag de eerlijke abmtenaren hun hand op te steken.

  Ambtenaren,
  artsen
  poitie
  douane
  advocaten
  notarissen

  het is een grote bende in Suriname. wat denken ze daar dar buitenlans komt?
  om die luilakken te helpen.

  Mense ga naar Suriname dan zie je zelf hoe lui ze zijn alleen maar nsel geld willen verdienen van mensen die wel hebben. Het maakt ze niet uit zolang ze j maar kunnen uitbuiten en oplichten.
  Let wel er zijn ook eerlijke oprechte Surinamers. DIe houen hun mond


  Maak melding

 11. @Roy. Ik heb het meegemaakt toen ik iemand had ingehuurd van een externe beveiligingsbedrijf die wapen droeg. Die man schoot met zijn vuurwapen in een winkel van mn klant aan de anamoe straat omdat hij jaloers was op een vrouw. We waren meteen de klant kwijt. Er viel één lichtgewonde.


  Maak melding

 12. Politiek neutraal en Rob G jullie hbn gelijk in u commentaar. Jaloezie leidt tot financiële pijn en frustratie vandaar dat het geringste ze hinderen. Denken aan geld te verdienen. Communiceren met de buurman. Is moeilijk voor hem vanwege buurman succes. Zelfs in America schiet je niet op lamp uit financiële frustratie. De politie moet hem flink aan pakken en in de cel smijten met nonsens. Schoft vuile lafaard.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.