Automobilist wijkt uit voor roekeloze weggebruiker en belandt in trens

14
Automobilist wijkt uit voor roekeloze weggebruiker en belandt in trens

Een automobilist is dinsdagavond rond 19.00u in de trens langs de Dr. Sophie Redmondstraat in Suriname terecht gekomen. Volgens de bestuurder van het desbetreffende voertuig zou dat komen door toedoen van een mede weggebruiker die roekeloos zou hebben gereden.

De man verklaarde dat de andere weggebruiker hem inhaalde op een roekeloze manier waardoor hij moest uitwijken. Door deze uitwijkmanoeuvre verloor de bestuurder de controle over het stuur en kwam in de trens terecht. Hij raakte daarbij gelukkig niet gewond.

Om de auto uit de trens te halen moest de weg door de Surinaamse politie afgesloten worden. Dit veroorzaakte een enorme opstopping en file aan één kant van de drukke Dr. Sophie Redmondstraat. De auto werd uiteindelijk met veel moeite uit de trens getakeld.

https://www.facebook.com/Waterkant.Net/videos/943756535966665/

14 REACTIES

 1. Hé Meoonzin: verkeersveiligheidsmaand. Het houdt niet op he. Houdt de statistieken bij ter voorkoming dat je achteraf gaat zeggen dat dit uit de duim is gezogen. Jij probeert jouw frustraties over anderen uit te storten. Nu gaan we jou met dezelfde wapens aanvallen door onze frustraties op jou te botvieren. je moet lering trekken uit deze maand en die ka niet meer zeggen.


  Maak melding

 2. Als er verkeers camera’s daar waren konden ze die gek achterhalen.
  Gelukkig is die bestuurder niet gewond.
  Degene heeft toch gezien dat die auto in die trens belandt is. Dan rij je door alsof er niets aan de hand is.


  Maak melding

 3. Het is beter de wegen te scheiden door middel van een vangrail en een eenrichtingsweg van te maken.
  Altijd maar weer haast hebben en voorrang willen nemen. Velen kennen de verkeersregels niet. Meer drempels plaatsen en flitspalen.Flinke boetes laten betalen voor hun roekeloos rijgedrag. De auto die in de goot is beland zal ook wel te hard hebben gereden. Beiden hebben schuld. Het is of de macht of controle over het stuur verliezen. Oeng libie mie. Gelukkig zijn er geen onschuldige slachtoffers gevallen.

  Sarie Torie


  Maak melding

 4. Het komt de laatste tijd regelmatig voor dat men met de auto in een trens belandt.
  Misschien is het verstandig om wegen te mijden waarlangs zich een trens bevindt. Maar ja, dan moeten ook de lantaarnpalen worden verwijderd.


  Maak melding

 5. Meoonnozel zal In zijn leven als transport niet verder komen dan een gestolen fiets of gestolen brommer waarmee hij een keertje per jaar geweldig kan doen om botten ermee op te halen


  Maak melding

 6. Hebben we die 2 klaplopers weer hoor,wat een niveau😂👍🏽😂👍🏽😂.
  John waar blijven je cijfertjes dan als je het over “statistieken”hebt??? Artikel??
  Pfff bestaat niet he???
  Bertje Bertje tóch. Meneertje
  -werkloos
  -vrijgezel
  – skeer
  – onopgeleid
  – paps en mams hebben hem geen manieren geleerd😂🤣😂🤣😂🤣.


  Maak melding

 7. Bertje Bertje ,je bedoelt transportmiddel of beter gezegd “vervoersmiddel”!!
  Domkop
  in Nederland:
  Dikke bmw
  Ducati motor
  Merida fiets
  In Su:
  Golf gti
  Toyota vitz
  😂🤣😂🤣👍🏽


  Maak melding

 8. meoonnozel THC is niet goed voor je, fantasie slaat dan op hol en als je weer wakker wordt ben je weer meoonnozel uit de Bijlmer, laterrrr rioolgangstertje


  Maak melding

 9. Meoonzin. de statistieken mag je zelf bijhouden. Ik neem aan dat je weet wat statistiek is.
  Ik neem genoegen met de mededeling uit het bericht dat luid;Sinds het begin van de Verkeersveiligheid Maand in Suriname op 15 augustus 2018 is het verkeer niet bepaald veiliger geworden. De politie noteerde in de eerste helft alleen al zeker 4 doden en meer dan 10 gewonden.
  Dit is voor mij een melding met statistische waarde . je kan conclusies daaruit trekken.

  Ik heb het betreffend bericht opnieuw voor jouw geplaatst. Je stelt me teleur. ik dacht dat je begrijpend kon lezen. Dus niet dus.

  Voor de slimste van de klas onder ons die kennelijk niet kan lezen, kan onthouden wat hij leest, maar meer kan lullen dan de rest van dit forum een bericht uit 2018 over de verkeersveiligheidsmaand. De man die ons dombo noemt blijkt dus de grootste dombo onder ons te zijn. Als iemand iets poneert moet je met hardere tegenbewijzen komen om die persoon een dombo te noemen, ander neem jij zijn plaats in Dombo.

  Weer aanrijding tijdens Verkeersveiligheid Maand in Suriname
  14 september 2018

  PARAMARIBO, 14 sep – Een pick-up met twee inzittenden is gistermiddag over de kop gegaan na een botsing op de hoek van de H.D. Benjamin- en de Boretstraat in Suriname. De pick-up reed over de Benjaminstraat en werd in de flank geramd door een personenauto, die had verzuimd voorrang te verlenen. De veroorzaker werd zwaargewond afgevoerd in een ambulance. De inzittenden van de pick-up kwamen met de schrik vrij.
  Sinds het begin van de Verkeersveiligheid Maand in Suriname op 15 augustus 2018 is het verkeer niet bepaald veiliger geworden. De politie noteerde in de eerste helft alleen al zeker 4 doden en meer dan 10 gewonden. De meeste ongelukken zijn het gevolg van roekeloos rijden, en rijden onder invloed van alcohol.
  Het thema ‘Tranga rey na dede’ van de Verkeersveiligheid Maand schijnt niet goed te zijn doorgedrongen bij de verkeersdeelnemers.

  Dus vreet me onzin, kom voortaan met wat opmerkingen van hoger niveau of donder op van dit forum. Je verlaagt het niveau. Je komt op me over als een NDP-er, die bang is de verkiezingen van 2020 te verliezen en dit forum heeft gevonden om zijn frustraties op ons uit te storten. De volgende keer een niveauverhoging graag. En kom a.u.b. met positief en geen negatief gelul. dus Dombo alles wat ik zeg heb ik ergens vandaar. mijn duimen zijn nog steeds van normale grootte.
  mijn advies aan jou: ga meer lezen en lul minder of ben je soms dyslectisch.?


  Maak melding

 10. Johny boy,ik heb je bericht niet gelezen omdat deze veeeeeeel te lang is,sorry daarvoor(zal toch niet veel interessants in staan). 😂🤣😂🤣😂🤣.
  Bertje toch,,,fantasie?? Hahahaha dan leef ik jouw(met w dommie) fantasie-leventje,voor mij is het normaal hoor,en een mooi groot huis aan het bouwen die bijna af is aan de Soekhanstraat,grootse huis in de straat met grijze dak.😂🤣😂🤣😂🤣. Ook fantasie zeker??


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.