Vrouw (49) probeert 3.750 gram cocaïne uit Suriname te smokkelen

26
Vrouw (49) probeert 3.750 gram cocaïne uit Suriname te smokkelen
Waterkant Archieffoto - Manschappen van het Bestrijding Internationale Drugsteam (BID-team) op de luchthaven van Suriname.

Het Bestrijding Internationale Drugsteam (BID-team) van de Surinaamse politie heeft op zondag 4 augustus de 49-jarige Johanna D. op de luchthaven van Suriname aan de Narcotica Brigade overgedragen. De vrouw had cocaïne in haar reisbagage verstopt meldt het Korps Politie Suriname.

Johanna viel bij visitatie door de Militaire Politie door de mand. In haar bagage werd iets meer dan 3.750 gram cocaïne gevonden, die zij uit Suriname wilde smokkelen. De drugs hebben in Europa een geschatte straatwaarde van circa € 150.000.

Ook de onderschepte cocaïne werd overgedragen aan de Narcotica Brigade. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Johanna in verzekering gesteld en is de cocaïne in beslag genomen, meldt de afdeling Public Relations van de politie in Paramaribo.

26 REACTIES

 1. Johanna is schaamteloos bezig geweest. Onverstandig, enkel om een beetje geld. De risico’s om gepakt te worden wordt zeer onderschat, denken dit soort gasten. Er wordt goed werk verricht op onze luchthaven ook al kan het veel beter. Met behulp van goed getrainde speurhonden komen zij nog verder. Johanna mag voor 10 jaar achter de tralies. Geen boete laten betalen om zicht vrij te kopen, want een volgende keer doen zij het weer.Sommige gasten zijn hardleers. Zij verkopen zelfs hun ouders en kinderen voor een appel en een ei.


  Maak melding

 2. Volgens mij is er een overschot van dat spul in Suriname. Als je op bepaalde plaatsen loopt kleeft het vanzelf aan je kleding denk ik…vloeibaar en poedervorm. Wat een rotzooi! Straks gaan ze pagwa mee vieren.


  Maak melding

 3. Boeboe bit sjorie
  Voor dit bedrag wil ik wel 9 uur arbeid verrichten hoor. Is een uurloon van € 16.666 dus wel een goed betaalde baan toch dus is er geen sprake van enkel een beetje geld.
  Dus dacht ezelin Johanna “a vracht en pai”


  Maak melding

 4. Na 8 mnd staat deze vrouw weer op straat.
  Vergelijkbare zaken waarbij mensen met 10 kg coke zijn gepakt hebben slechts 14 mnd gezeten. Suriname is financieel niet in staat om gedetineerden hun straf uit te laten zitten.


  Maak melding

 5. Natalie je hebt gelijk het was voor het vervolg op Holland ano paradijs 2 ze deed research voor de film ..Su ano paradijs nanga 3.750kg cassavepoeder in je bagage als je gepakt wordt


  Maak melding

 6. De armoede in Suriname drijft mensen ertoe een groot risico te nemen. De drugsbazen zijn heel erg blij met de armoede, want kandidaten genoeg die de gok van het smokkelen willen wagen. Johanna was niet de eerste en zal ook niet de laatste zijn.
  De VHP in een nieuwe regering zal zeker met goed beleid de armoede kunnen verminderen. Bovendien zullen investeerders dan naar Suriname komen. Hoe kan men dit de Surinaamse bevolking duidelijk maken?


  Maak melding

 7. @ KTK

  Ik ben benieuwd wat voor werk je doet, ik verdien dit bedrag in ieder geval niet binnen 1 jaar ondanks keihard werken ! Stel dat het deze dame gelukt was om in te stappen, dan was ze toch op Schiphol de pineut geweest. ( Bikassie ding dagu fu Schiphol no é sribie )

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 8. Ik raad je aan het boek te lezen, “miljonair worden met een gewone baan”. Staan echt handige tips in😂
  Goed, miljonair worden hoeft natuurlijk niet.
  Maar waarom zou je alles duur doen als je goed bedeeld bent?


  Maak melding

 9. Deze domme.mensen lezen geen boeken,ze hebben niet eens 1 boek🤣😂🤣😂🤣😂.
  Het zijn internet-sletjes die heel de dag op internet en Facebook zitten te dieken.


  Maak melding

 10. Bertje leest nooit boeken omdat hij niet tegen punten en komma’s kan,het gaat dan draaien in zijn hoofd🤣😂🤣😂😂…………,,,,,,,,,,,,,,, grote dombo-bhai!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.