Aanrijding tussen twee trucks op Oost-West verbinding in Suriname

9
Aanrijding tussen twee trucks op Oost-West verbinding in Suriname

Bij een aanrijding tussen twee trucks vanmiddag op de Oost-West verbinding in Suriname is zeker 1 voertuig ernstig beschadigd. Volgens de eerste berichten gebeurde het ongeluk rond 14.45u, ter hoogte van kilometer 42.

Beide voertuigen reden vanuit de stad en gingen richting Albina. De ene truck zou een andere voorliggende truck van achteren hebben geramd. De veroorzaker kwam daarna op de berm terecht met zijn truck.

Bij het verkeersongeval raakte gelukkig niemand gewond. Er is nog geen officiële informatie beschikbaar, dus later meer.

Bekijk een filmpje hieronder en volg ons ook op Instagram:

https://www.instagram.com/p/B1CIJjvBZf_/?utm_source=ig_web_copy_link

9 REACTIES

 1. Ja Meoonzin: verkeersveiligheidsmaand. Houdt de statistieken bij ter voorkoming dat je achteraf gaat zegge dat dit uit de duim is gezogen.. jij probeert jouw frustraties over anderen uit te storten. nu gaan we jou met dezelfde wapens aanvallen.


  Maak melding

 2. Van achteren aangereden, rijbewijs voor altijd intrekken. Gelukkig is dit keer goed afgelopen maar de volgende zal het fatale gevolgen hebben. Door deze bestuurder voor altijd achter het stuur vandaan te halen kun je andere weggebruikers in bescherming nemen.


  Maak melding

 3. Johnson 11 augustus 2019 at 23:08
  John zit je op de verkeerde te gallen joh

  Neen, ga de oude postings even na en dan wordt je geconfronteerd met de Surinaamse odo die luidt: Tigri sabi na sortoe bong a moes kras ing go (vertaald in gebrekkig Nederlands: De tijger weet aan welke boom hij zijn kont moet krassen. Wel. deze Tijder heeft per ongeluk de verkeerde boom gebruikt. en heeft dus een lesje nodig.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.