Bromfietsers raken gewond na frontale botsing

3
Bromfietser raken gewond na frontale botsing

Bij een frontale botsing tussen twee bromfietsers zijn woensdagavond twee bestuurders zwaar gewond geraakt. Het verkeersongeval vond rond 21.00u plaats aan de Martin Luther Kingweg in Suriname. De beide bestuurders moesten met de ambulance vervoerd worden naar de Surinaamse Spoed Eisende Hulp (SEH).

Het is vooralsnog niet duidelijk hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. Ook is niet duidelijk hoe het met de slachtoffers gaat. Het Korps Politie Suriname heeft nog geen officieel bericht naar buiten gebracht, dus later meer.

3 REACTIES

  1. Heb je hem weer hoor,,🤣😂🤣😂🤣😂 betwetertje. Inhalen heb je zeker nooit van gehoord DOMME Bertje!!?? Kleine vliegtuig op het brom- en fiets gedeelte??? Je bent echt héél erg DOM!!🤣😂🤣😂


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.