Flinke blikschade bij aanrijding Indira Gandhiweg

6
Flinke blikschade bij aanrijding Indira Gandhiweg

Bij een aanrijding aan de Indira Gandhiweg in Suriname, hebben twee voertuigen behoorlijke schade opgelopen. Het verkeersongeluk vond plaats omstreeks 06.00u in de ochtend. Het ene voertuig kwam uit de richting Nieuwe Grond en het andere voertuig reed over de Indira Gandhiweg, gaande richting Lelydorp.

Hoe de aanrijding precies heeft kunnen plaats vinden is nog niet duidelijk. Wel is bekend dat geen deer bestuurders gewond raakten. De Surinaamse politie was ter plekke aanwezig voor onderzoek.

Beide voertuigen moesten door de sleepdiensten afgevoerd worden. Het verkeer op de Indira Gandhiweg werd door het ongeval ernstig gehinderd. Een foto van het ander voertuig dat met afgevoerd werd:

https://www.instagram.com/p/B05mE-gi-eC/?utm_source=ig_web_copy_link

6 REACTIES

  1. In de ochtend is het chaos en drukte op deze weg en zijwegen iedereen heeft haast omdat men het niet nodig vindt om op tijd uit huis te vertrekken voor werk en voorrang nemen terwijl je geen voorrang hebt maar het wel opeist


    Maak melding

  2. Beetje, jij vergelijkt altijd, dus je wilt zeggen dat in Nederland (rest vd werels) de mensen ook niet op tijd vertrekken.?? Er staat altijd file…. domkop,,houd toch je stomme idiote kop dicht man!!!!


    Maak melding

  3. Wat ik zie is dat op de weg geen markeringslijnen zijn aangebracht of die moeten onder het wegdek zijn weggewerkt. Verder is ook van belang het gedrag van de weggebruiker beter geschreven dan gezegd het asociaal gedrag. De Surinamer heeft altijd haast want hij is altijd op weg of naar zijn stiefkinderen of naar zijn vele bijvrouwen. Opletten in het verkeer is niet aan de Surinamer besteed want die wordt te snel afgeleid .


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.