Surinamer met 2 kg cocaïne in India aangehouden

32
‘Strafwetgeving in Suriname discrimineert drugsveroordeelden’
Foto ter illustratie: man in gevangenis.

Een 31-jarige man met de Surinaamse nationaliteit is vrijdag op de luchthaven van Mumbai (India) aangehouden met 2 kilogram cocaïne. Volgens de Mumbai Mirror is de verdachte een wegenaannemer in Suriname met de naam Desmond Edward Prince.

De man had de drugs verstopt in speciaal geprepareerde onderbroeken. “Bij controle vonden we 2.090 kg cocaïne in 42 buidels verborgen in de broeken die hij droeg,” zei een bron van het Indiase Narcotics Control Bureau (NCB) tegen de krant.

Prince arriveerde vrijdag vanuit Addis Abeba, Ethiopië, op vlucht ET610. Hij pikte de zending op in Brazilië en kwam vervolgens via Addis Abeba naar Mumbai, aldus de krant die deze foto van de broek publiceerde:

32 REACTIES

 1. De Surinamer als wereldreiziger, niet direct om iets van de wereld te zien, maar met ėėn doel, zo snel mogelijk rijk worden, d.m.v. drugssmokkel, net als die mislukkeling van die moordenaar zijn zoon Dino, die nu vast zit in Amerika, terwijl hij zich niet eens bezig hoefde te houden met drugs, want kon rijker zijn dan die grote dief van Abrahams, die dankzij die moordenaar nu miljonair is, en dat had Dinootje ook kunnen zijn, heeft een prachtige woning in de Willem Anthonilaan, waar uitbundige feesten plaats vonden met paarse ratten, op kosten van de belastingbetaler, maar hebben nou eenmaal nooit genoeg, en willen meer en meer, en dat heeft Dinootje zijn kop gekost.


  Maak melding

 2. -Het Indiase Narcotica controlebureau (NCB) heeft een Surinamer aangehouden op de Chhatrapati Shivajij Maharaj International Airport voor de smokkel van meer dan twee kilo cocaïne met een waarde van RS 15 crore (1 crore = 10.000.000 Indiase roepies). De verdachte, Desmond Edward Prince (31) is een wegencontractor van de overheid in Suriname, schrijft Mumbai Mirror.

  Deze man werkt voor de overheid in Suriname!!!!!! Shame shame voor Suriname


  Maak melding

 3. Ha,ha, hebben ze eindelijk deze smokkelroute in het vizier? Sinds jaren wordt er drugs via deze route naar Europa getransporteerd. Velen hebben miljoenen via deze route verdient, voor het merendeel met containerschepen wel te verstaan. Ik wens deze onfortuinlijke smokkelaar veel sterkte toe in de smerige Indiase gevangenissen vol met ratten, kakkerlakken en geen sanitaire voorzieningen en slecht eten.Het gaat diarree bij hem regenen totdat hij immuun is geworden voor de smerige bacteriën.


  Maak melding

 4. In sommige Aziatische landen geldt de doodstraf voor drugssmokkel. Nu weet ik niet of dat ook voor India geldt maar op zich is het geen slecht idee want coke is verderfelijk spul.


  Maak melding

 5. So so schande gie sranang, hoe haal je zoiets in je cabesa? Gelukkig heet hij geen Oemrawsing of Oedit, anders had je de paarse geiten hier horen blaten!


  Maak melding

 6. A no bing wang trong homoseksueel, no ding baiwa sa boeling Mapangpang jap jaapie.naf sjie tak sang joe kiesi no sarie.do wroko now nanga joe.ding mang moes mik ie njang ala toe kaolo kilo fijne vier fa tang.hebzucht doe sang ?show voor degenen die jou niet na willen doen .tek now ta Loesoe da trong a njoeng GAndi.


  Maak melding

 7. Hij was daar op werkbezoek om witte belijning van wegen te testen door miscommunicatie is het verkeerde spul in zijn broek terechtgekomen. Eieren zijn duur geworden dan gaan mensen rare dingen doen om toch ei te kunnen eten


  Maak melding

 8. Prince gaat nu een maharadja worden die stenen gaat breken met hamer en bijtel voor grind. Ai jongoe maar hij keert terug als een volwaardige hindoestaan als hij nou een beetje hindie, ramayan, bhagwat gita studeert kan hij als pandiet terugkomen en doorgaan met oplichterij.


  Maak melding

 9. Je moet toch onder een gans gebroed zijn om met zo’n broek rond te open , de Surinaamse man is niet voor zien van meerdere lopen , ( als je bedoel wat ik begrijp) dus de vakjes rond je broek wekt zeker argwaan, maar zoals vaak wordt gedacht ik ben Surinamer en niets kan mij overkomen ..
  met deze oerdomme actie heeft hij Suriname wel op de kaart gezet , en een licht punt in de tunnel aan Roti en daal zal het hem niet ontbreken


  Maak melding

 10. wat op vallend je hoort nu geen etnische opmerkingen, wat een opluchting,ik weet wel dat daar door het kasten systeem te ontwikkelen apartheid is ontstaan en is geexporteerd naar Zuid Africa toen nog Engelse kolonie,s


  Maak melding

 11. Ik snap nooit waarom Surinamers zich schamen als een landgenoten in het buitenland op criminele activiteiten worden betrapt.
  Men is toch niet verantwoordelijk voor de activiteiten van een ander? Volgens mij is dit alleen maar valse schaamte en nergens voor nodig.


  Maak melding

 12. En India voelt zich geroepen de monden van deze criminele surinamers te voeden!Wel de surinamers doen wat zij het best doen..ze geven je Stank voor dank..!
  Tot in India gaan ze het verderfelijke spul verkopen…
  Sluit zijn mars op India!!


  Maak melding

 13. Deze man heeft verklaard dat het niet goed gaat met zijn bedrijf en dat hij dit moest doen om zijn bedrijf te redden.
  Ja, dit is overduidelijk het bewijs dat het niet goed gaat met Suriname. Surinamers (NDP)zitten een eind weg te liegen over de economie. Als jij je zodanig moet verlagen dat je drugs moet smokkelen om jouw bedrijf en jezelf financieel te redden ga ik met andere (positieve ) ogen kijken naar die vrouwen in Suriname die geen andere uitweg hebben om te overleven dan de weg van prostitutie. Dank je wel klootzak Bouterse en onze geweldige regering. ik wens jullie slapeloze nachten toe.


  Maak melding

 14. Zijn ze zo labiel en denken dat ze vrij uit gaan komen? Zelfs die wasi’s van hun houd het niet meer tegen. Hoe dom kun je zijn. Overal is er crisis, maar om de regering ook weer de schuld te geven 😩😩😩


  Maak melding

 15. Henna deze man DDB had in 2010 vanaf zijn soundtruck toch beloofd dat hij alles in positieve zin zou veranderen in het land. Wat hij berelkt heeft is dat hij alles in negatieve zin heeft veranderd. Hij heeft Suriname dus opgezadeld met een A.I.D.S. probleem. Ja je leest het goed Alles Is Desie Schuld. En dit kan aan twee dingen hebben gelegen, te weten:
  1. hij heeft de problemen van Suriname zwaar onderschat en
  2. Hij heeft zichzelf zwaar overschat.


  Maak melding

 16. Welke hoge pief van India was weer in ons land op bezoek, uitgenodigd door de BUZA Yildiz???
  Zij opent wegen om drugs te smokkelen naar al dit soort landen. Let maar op alle gasten die via haar in ons land wordt uitgenodigd voor samenwerking, krijgen deze landen dit van haar cadeau.

  Sarie Torie


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.