Vader (58) en zoon (23) aangehouden bij drugsinval in Suriname

12
politie Suriname

Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade, bijgestaan door leden van het Arrestatie Team (AT), hebben na uitgewerkte informatie een inval gepleegd op een woonadres te Paramaribo. Daarbij zijn de 58-jarige Ruben, G. en zijn 23-jarige zoon Chegall, G. aangehouden voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

Bij een ingesteld onderzoek heeft de politie in de woning van de verdachten een hoeveelheid cocaïne aangetroffen en in beslag genomen. Het tweetal is na overleg met het Openbaar Ministerie in Suriname door de politie in verzekering gesteld.

De inval vond plaats op zaterdag 13 juli maar werd vandaag door de Surinaamse politie bekend gemaakt.

12 REACTIES

 1. Jammer dat Suriname de doodstraf heeft afgeschaft. In Singapore, Thailand, Sri Lanka of Indonesie krijgen smokkelaars en dealers de doodstraf. Het schrikt mensen af


  Maak melding

 2. De vader heeft het niet goed geleerd. Leren is niet weggelegd aan een gemiddelde paarse rioolrat! So father so Son: so Dino so Desi! Soso ka ing a kondre!


  Maak melding

 3. @ Koos

  Inderdaad, maar de doodstraf moet ook gelden voor moord verdachte personen en inbrekers die geweld gebruiken, als dat zo zou zijn, was een kwart van de Surie’s bevolking op het kerkhof liggen. Drugs criminelen ophangen zoals V. der Lubbe in Singapore, wat zou dat een mooie gezicht zijn om te zien, (ophangen die beesten en wel op het onafhankelijke plein zodat iederéén kan zien )

  Bun tori

  Jacko


  Maak melding

 4. Libi deng dji Gado. De strijd is des Heren. Wij mogen geen doodstraf uitvoeren.
  Het blijft een sari tori; waar is pa van het pad gelopen en zijn zoon meegenomen om over hem te waken; verkeerde GPS ingesteld op zijn pad. Resetten met de hulp van Gado masra. De Levende God is Levend en wil helpen, aksi Hem. Joe o sie sa a kang. Do not under estimate Him in His doing. Jompo tab ing free. Ook Desi verdient vergiffenis, indien we vinden dat Desi fout zit. Libi alla sani ing Gado maktie hanoe!!!! Lobi ung alla in Jesus nem.


  Maak melding

 5. Jullie willen doodstraf. Stel dat je onrechtmatig wordt beschuldigd door omstandigheden en je krijgt doodstraf en achteraf blijkt dat je onschuldig was. Dan is t al te laat. Gebeurd ook vaak in t buitenland.


  Maak melding

 6. Waarom moeten hun de doodstraf krijgen zal je fm zijn.
  Dan ga ik kijken als je je fm deathrow toewenst.
  In het geval van moord kan ik best begrijpen dat men dat wilt.
  Maar waarom moeten die vader en zoon dat krijgen??
  Te na Joe fm piep je andersss !!!!!!

  Dit is gewoonweg een tip van een familie lid die hun niet gunde!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.