Ophef over juryleden talentenshow Youth Voice Suriname

23
Jury Youth Voice
Beeld: (c) STVS - Auditie dag 1 deel 2

In Suriname is er ophef ontstaan over de juryleden van de STVS talentenshow Youth Voice. Beweerd wordt dat de juryleden kiek nemen op de contestanten. Daarnaast wordt ook gezegd dat geen van de drie juryleden geschikt is om te fungeren als jurylid.

Delen van het filmpje van de auditiedagen worden door tal van personen gepost op social media om te bewijzen dat de jury niet geschikt is. Zo ook het filmpje hieronder dat veel stof heeft doen opwaaien. Nadat het meisje niet in de smaak is gevallen voor de jury met haar eigen uitgekozen lied, is geprobeerd haar met anderen te helpen.

De juryleden Tekisha Abel en Diego Vrede vragen haar op den duur om Beleki Beketje ten gehore te brengen. Daar loop het helemaal mis en jurylid Abel lacht er ook duidelijk om. Na Mi Rowsu gezongen te hebben, vraagt het meisje om het met een lied van Whitney Houston te proberen. Abel antwoord met “ow nee” terwijl Gail Eijk zegt “Whitney Houston gaat, gaat helemaal verkeerd gaan, geloof me”.

Is de jury van Youth Voice uit op kiek?ūü§ĒVraagt contestant om Beleki Beketje te zingenhttps://www.waterkant.net/suriname/2019/07/25/ophef-over-juryleden-talentenshow-youth-voice-suriname/

Posted by Waterkant.Net on Wednesday, 24 July 2019

Beweerd wordt dat de juryleden eerst kiek genomen hebben op het meisje en haar daarna hebben beledigd. “De jury is totaal verkeerd bezig. Dit is slechts √©√©n voorbeeld dat laat zien dat de jury niet geschikt is. De jury had haar meteen moeten bedanken na twee gezongen liederen als ze vonden dat zij niet geschikt is voor de volgende ronde”, laat een top artiest boos weten op Facebook.

De voorrondes worden in september gehouden. De grote finale vindt plaats in oktober in de Anthony Nesty Sporthal. De laatste Youth Voice werd in 2015 gehouden en werd gewonnen door Kennia Domini.

- Advertentie -

23 REACTIES

 1. Alleen maar na-aperij dit soort vermaak. En dat de Surinamers tot het meest onbeschofte volk behoort, bewijzen de beelden. Wat probeert de (goedkope) leden van de jury te bereiken ? Deelnemers zo beledigen geeft aan dat je zelf geen moer waard bent.


  Reactie rapporteren

 2. De jury leden zijn net zo dom als de leider van het land. Dit is het resultaat. Deze sukkels moeten geweer worden van de tv. Het zijn slechte voorbeelden en trouwens laat gail zich bezighouden met haar journalistieke vak.


  Reactie rapporteren

 3. Gail Eijk kan zich beter bezig houden met die grappenmaker van Limburg, die zogenaamde persvoorlichter van die moordenaar en met misleidende journalestiek, dan met zangkwaliteiten van deze kinderen.


  Reactie rapporteren

 4. Tekisha en Diego horen daar niet thuis!!!!!! Tekisha moet weten dat zei niet overal past……Dit is gewoon onprofessioneel! Je hebt genoeg getalenteerde mensen in Suriname. Waarom hebben ze conchita niet gevraagd of andere leden. Wat weet Diego van muziek. Sorry maar dit is gewoon een kiek!!!


  Reactie rapporteren

 5. Dat is waar en bij elke auditie een andere groep jury ,hoe kan dat,als je zoiets wilt doen kijk dan even naar het buitenland ,daar zit vanaf dag 1 de zelfde jury.
  Daar zitten en de Kids belachelijk maken en ook nog openlijk lachen onprofessioneel


  Reactie rapporteren

 6. Surinamers daar afkraken…Heh? Daar zijn jullie neppe Surinamers heel goed in. Toch?
  Als Gail Tekisha en Diego volgens jullie slechte STVS juryleden zijn van dat STVS programma, dan waarom zijn er ook kandidaten? Dan ga niet zingen daar dan ! SIMPEL!
  Mooier nog, Gaan jullie daar zitten.
  En punt blijft: het gaat precies ook zo als ze vals zingt. Luister goed. Ze beledigen haar niet. Niet alles moeten jullie disco’s uit zijn context halen. Overgevoelig reageren en als jullie voor een ander type mens staan hebben jullie disco’s mond vol……. ja zeg dat laatste luid.
  I rest this case.


  Reactie rapporteren

 7. Meneer kolibrie kijk jij hier niet naar zulke programma dat doen ze ook hier en in Engeland doen ze dat ook ,jij begin weer over de leider van Suriname wat heeft de leider van Suriname met dit te maken ,wat heeft meneer Rutte met deze Programma te maken dus als je niet wat je moet typen doe dat niet politiek heeft niks te maken met wat er daar gebeurt ,Surinamers kunnen niet om gaan met internet ,internet is niet bedoeld voor allerlei domme dingen te schrijven en te filmen en te plaatsen ,internet is om positieve te plaatsen en wanneer er iets positief is geplaatst hoor ik geen enkele Surinamer want die tijd hebben ze niet om het te gaan lezen ,maar zolang er iets negatief geschreven wordt of een gepost wordt dan gaan wij er op lost ,zo negatief zijn wij .


  Reactie rapporteren

 8. Ook al jury misschien niet correct. Maar als niet goed voorbereid of niet goed kan zingen of vrees voor planken dan moet niet gaan toch. Dan zelf ellende bespaar.


  Reactie rapporteren

 9. Een heleboel van de kinderen zingen niet goed. Ze hebben ook niet echt veel liederen beluisterd en geoefend. In USA en engeland gt het erger aan toe. Daar gaat het om fame op tv komen. Bekende artist die iets zegt. Heeft die geen naam?? Altijd is er geklets. Ik heb gekeken naar 2 filmpjes op youtube van ong 40 min en er was niets mis mee. Heleboel mensen die zg in juri zit bij shows of contesten in Su horen er ook niet. Dit meisje gaat er volgend jaar niet meer zijn. Gaat naar Nl. We kijken of het daar lukt. Kijk hoe ze zich kleden. Eeehh ik wip effe binnen en ga zingen. Zo denken velen.


  Reactie rapporteren

 10. Je kan over talent, cq zangtalent beschikken, maar als je nog nooit geoefend hebt in de gezin, buurthuis, kerk, of andere instelling met geloof, op school, vrienden, geen podium optreden hebt gedaan, je sterkte en zwakte en hoe mee om moet gaan, doe dan niet om aan zangconcours, je zangkwaliteiten op teevee te laten zien, enz.

  Ga eerst een totaaloptreden oefenen met al de personen die een rol in kunnen spelen: zangleraar, optreden op een podium, dansen en zingen, contact met het publiek, enz. Ook de liedjes waarin je goed in ben heel goed kennen. Met opbouwende kritiek om weten te gaan. Eerst heel veel oefenen en daarna je kunsten laten zien.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Reactie rapporteren

 11. Terecht dat dit meisje is afgewezen. De jury heeft nog gekeken of haar toon bereik geschikt was maar begreep het meisje zelfs niet.
  Het meisje had moeten weten dat ze niet kon zingen en had zangles moeten nemen. Ze was ze verkeerd bezig door de tijd van de jury te verdoen.


  Reactie rapporteren

 12. Plus die kandidaten moeten ook Sirius zijn
  Je doet mee aan een nationale tv programma dus je beste beentje voort zetten
  Er is zo een show van Groot-Brittanni√ę met kandidaat Donald die pas pas intertemand WoW kijken jullie die maar eens


  Reactie rapporteren

 13. Diego vrede hoort daar niet thuis hij is domdenkend en een verstand van een tuinkabouter met zijn mollenkop ik gaf een mening ergens kwam mij prive beledigen en zo dom dat die mol is ,ik weet dat dat het van hem is zag zijn konijnen kop en daarna een leeg icoontje hoe dom kan je zijn had je moeten weten dombo lekker voor jou


  Reactie rapporteren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.