Lid van Surinaamse band had meer dan 60 bolletjes geslikt

29
Opnieuw lid van Surinaamse band op vliegveld aangehouden om drugs
Waterkant Archieffoto van het BID-Team van de Surinaamse politie op Zanderij.

De 48-jarige Surinaamse muzikant Stanley A., die op dinsdag 16 juli op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven werd aangehouden vanwege het bezit van drugs, had meer dan 60 cocaïne bolletjes geslikt. Dat heeft het Korps Politie Suriname woensdag bekend gemaakt.

Bij zijn aanhouding door het Bestrijding Internationale Drugs Team (BID-Team/foto) gaf Stanley aan dat hij 25 tot 30 cocaïne bolletjes had geslikt. Uiteindelijk kwamen er meer dan 60 bolletjes op natuurlijke wijze uit zijn lichaam, meldt de Surinaamse politie. De man werd daarna overgedragen aan de Narcotica Brigade.

Stanley heeft zich schuldig gemaakt aan dit strafbaar feit, terwijl hij wist dat hij en de overige leden van de muziekformatie onderworpen zouden worden aan een controle op de luchthaven Zanderij. De leiding van de band had de politie namelijk gevraagd om dat te doen en de muziekkanten waren hiervan op de hoogte gesteld.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij in verzekering gesteld.

29 REACTIES

 1. Hij mag van geluk spreken dat hij dit heeft overleefd. Hij zal zijn eigen leven niets waard vinden.
  De zoveelste bandlid die zo iets uitvreet.

  Sarie Torie


  Maak melding

 2. Jammer dat een paar van die bolletjes in zijn maag niet zijn opengescheurd. Dan was hij nu een dooie pier. Wat is het toch met die zwarte Surinaamse artiesten aan de hand ? Een actrice in Nederland die zich met de handel in harddrugs bezighoudt een Surinaamse entertainer die in de drugshandel zit….


  Maak melding

 3. Sroting mars! Laat hem gaan brommen in de gevangenis. In nederland zijn er ook bandjes die zich bezig houden met dit soort praktijken. Mannen die zich rijk voor doen met dure autos en de meiden die hierin meegesleurd worden. Op dit moment is er kwaku, kom kijken dan zie je het zelf. Uiteindelijk komen ze bedrogen uit hun dromen. Want deng mang no abi nex.


  Maak melding

 4. Dalijk wo jere tak na Bouta…..al het negatieve en drugs gerelateerde zaken wordt op de conto van Bouterse geschoven. Ben benieuwd naar de reactie’s.


  Maak melding

 5. @ Frank

  Daar heb je gelijk in, en als DDB er iets mee te maken zou hebben in deze, dan zou het 60 ton zijn.
  En niet 60 bolletjes, dat is kinder en amateuristisch werk.
  Deze klojo mag op zijn knie vallen en God danken dat a mang no bos, bikassi a bo K@ !!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 6. Sang de-foe-doe nanga deng mang disie !!!
  Gebruiken ze ook het “spul” tijdens hun optreden, om beter op het podium van her naar der te springen met grote rollende ogen ??
  Sarie torie.Hij kan nu optreden in Sant Boma.


  Maak melding

 7. Heel goed van de autoriteiten die toezicht houden op zulke smokkelaars. Bij een discotheek op de Rembrandt plein in Amsterdam had ik een keer ook iemand betrapt met heel veel GHB bij zich. Als beveiliger alarmeerde ik ook meteen de politie. Drugs maakt mensen leven kapot. Stop met die rotzooi !


  Maak melding

 8. Hij was nadrukkelijk gewaarschuwd voor de narcotica controle op de luchthaven. Het management van de band had hierom gevraagd. Maar deze man hield zijn eigen stomme wijsheid hoog in het vaandel. Waarschijnlijk heeft de bonoemang hem niet goed geprepareerd. Neem van mij aan dat de bonoemang de schuld krijgt. ” Hij heeft zijn werk niet goed gedaan “. Ha,ha,ha.😂😂😂


  Maak melding

 9. @ RobG

  Wie niet horen wil moet voelen en op de blaren zitten, wat de Bonoeman betreft : geloof je in die shit ??????

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 10. Deze vent heeft geen respect voor zijn eigen leven, en bezorgd zijn band ook nog een slechte naam. Wel zoals ik altijd zeg SROTO ÉNG MARS.


  Maak melding

 11. @Mix Chick

  Er is een speciale toilet die niet doorspoelt. Door een douche kop te gebruiken blijven alleen de bolletjes achter. Je denk toch niet dat het BID team steeds alles met de hand gaat uitzoeken??


  Maak melding

 12. @ Koos

  We moeten toch wat te doen hebben, kom nou !!!!!!

  @ Jacobus
  60 x 100 gram vul maar zelf aan, hele wijken in Rotterdam kan high van worden.
  Om maar te zwijgen, als dat in geld omgezet wordt !!!
  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 13. Dat hij vooraf gewaarschuwd was en het toch gaat doen geeft aan dat hij dit in samenspraak heeft gedaan met een invloedrijke persoon. Twee maal raden wie de persoon is. Die zal hem wel uit het gevang halen.

  Degene die raad wie zijn handlanger is krijgt een beloning.


  Maak melding

 14. Geen ene moer is Bouterse zijn schuld je hebt een kop met een herzen pan om na te denken ,en als je van je zelf houdt,is mij ook gevraagd in 2005 antwoord was nee ga niet negen uur en drie kwartier met angst zitten,en iedereen weet dat als je niet eet de stewardessen het verplicht zijn door tegeven dit zal wel vervelend zijn,jammer dat men niet doordenkt en je zet jou bandleden voor schut. En je houd meer van geld dan jou zelf stel dat eentje knapt . Weet dat jullie niet veel.verdienen met muziek maken ga dan omscholen tot iets en werk proberen te zoeken want ik.weet dat het moeilijk is nu in nl ,maar jullie kiezen de domste stupide weg,ze hebben voor mij al gestord maar heb het niet aangeraakt laten ze alles eerst afschrijven wat overblijft is voor mij ik hoef niet rijk te zijn ma mie ne pina,ik hoef geen kalender te gebruiken weet als het eind van de maand is zie je lange rijen bij die pin automaat en bij kfc ,laat geld jou niet de baas zijn en armoede is geen schande het overkomt jou,stelen en dit soort dingens wel.


  Maak melding

 15. Als we niet oppassen is dit wel een opgezette zaak van Bouta zelf. Zogenaamd om op de propaganda op te noemen dat de controles scherper zijn geworden en hoeveel succes er wel niet geboekt is. Van die duivel bouta verwach je gewoon alles.


  Maak melding

 16. ik heb zaterdag voor zijn vertrek nog kunnen genieten van de band … maar wat ik niet begrijp is ; waarom willen deze idioten op vallen om water naar zee te dragen ???
  Nederland is Drugs land Nummer 1 sinds de tweede wereld oorlog bron vermelding VERPLICHT
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Nederlandsche_Coca%C3%AFnefabriek (ik hoop niet dat ik de surineds tegen de schenen schop, maar dit is gewoon waar , dus Hulde aan de BID TEAM GANG de boys and girls van het team zijn Goud waard


  Maak melding

 17. Nou ik vindt het heel erg voor hem,meestal als je heel veel geld wilt moet je door een vuur heen.
  Het is deze keer niet gelukt,maar geeft niet op zo is het leven vallen en opstaan.
  Misschien komt hij morge met een betere optie.laten hun maar lachen en huichelen en bedelen.
  Wie heeft gezegd dat het leven eerlijk is verdeelt.
  Kratie mimang.


  Maak melding

 18. Die 3 BID team leden moet je ze zien staan op de foto, dat straalt toch geen authoriteit uit, ze staan net als 3 ongeintresseerde onnozels/ezels. Ik zou zeggen laat zien en laat je gelden dat je ervoor staat tegen ongeregeldheden


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.