Vrouw (22) slikt cocaïne bolletjes en smokkelt ze ook in BH

28

Het Bestrijding Internationale Drugs Team ( BID-Team) heeft onlangs de 22-jarige Sionara, N. op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven in Suriname aangehouden. De vrouw had cocaïne bolletjes geslikt en cocaïne bolletjes verstopt in haar bustehouder (BH). Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Leden van het BID-Team ontdekten de bolletjes in de bustehouder van de vrouw wat de reden was om haar aan te houden en samen met de drugs over te dragen aan de Narcotica Brigade. Daarna bleek dat ze ook cocaïne bolletjes had geslikt. Deze zijn op natuurlijke wijze uit haar lichaam gekomen en ook in beslag genomen.

De in beslag genomen cocaïne bolletjes hebben een bruto gewicht van iets meer dan achthonderd en vijftig gram. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Sionara hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

28 REACTIES

 1. Wedden dat deze vrouw meer eieren kan leggen dan een leguana!? Soso hebzucht om andermans leven te vernietigen met die dodelijke rotzooi. Wanneer leren ze het af.


  Maak melding

 2. Zo jammer dat de bolletjes niet open gingen in haar maag want dan was ze nu zo dood als een pier geweest. Suriname de walhalla voor drugssmokkelaars en hoeren.


  Maak melding

 3. De gelukzoekers zullen het maar blijven proberen . Geen enkele persoonlijke situatie rechtvaardigd het handelen van deze juffrouw. Goed om te zien dat de diensten op de luchthaven van Suriname hun werk naar behoren doen. Wanneer gaan mensen begrijpen dat hun drang naar deze vorm van geldelijk gewin heel veel ellende veroorzaakt voor anderen .


  Maak melding

 4. Bye bye Sionara. Nu mag je van alles beweren maar brommen zul je toch. In het cellenhuis kun je ook geld maken…daarvoor hoef je niet veel te doen. Ze komen gewoon op je af.


  Maak melding

 5. Wat een macho reacties van sommigen!!

  Het is altijd heel triest om te lezen dat mensen tot deze acties worden overgehaald door enkele met slimme babbels of door mensen die weten dat de nood bij hun hoog is.
  Het BID team doet haar werk af en toe goed, maar het komt nog steeds regelmatig voor dat er grotere hoeveelheden worden vervoerd die niet opgespoord worden.


  Maak melding

 6. Ja grote borsten trekken de aandacht. Had het toch elders niet zichtbaar verstopt en vergeet niet. Jij bent één van de vele die opgeofferd wordt om de grote lading per schip richting Europa veilig te stellen. en neem mijn denkwijze niet kwalijk. ik ben opgeleid om boeven te vangen en omdat ik de getto heb meegemaakt kan ik als een boef denken. Met boeven vang je boeven is mijn devies. dus Bouterse : uitkijken voor mij. Ik ga genieten om jou trucjes te ontmantelen.


  Maak melding

 7. Ze had ook in haar edele delen verstopt, maar wordt geen melding gemaakt.
  Deze wijven zijn draai deur criminelen en zullen nooit meer stoppen. Alleen de tijd dat ze gevangen zitten zijn ze eventjes stil.
  Na detentie zou je ze naar een werkkamp moeten sturen. Daar zouden ze meer tot hun recht komen.


  Maak melding

 8. Omstandigheden van het land, maakt de mensheid !!!! ( Hindi gezegde luid)
  Parisanie aur gahribie admie ko pagal koeta bena deta hai, dat is gaande in Suriname.


  Maak melding

 9. @ Mokro

  Wat dat betreft ben ik ook hetzelfde hou er ook niet van !

  @ ” Time for Kranti”

  Het kan ook zijn dat deze jonge dame, is gedwongen om te slikken.

  @ Bert

  Jij maakt er weer een zooitje van, in haar BH zou kunnen ( garnalen )
  Wat het warang visie betreft, raden maar !!

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 10. Marwijk hele district heeft er al ingezeten maar is begrijpelijk je komt op voor je nichtje….als ze een diploma had gehad was het niet zover gekomen als haar hersens ontwikkeld waren dan was ze niet overgehaald dan hoefde je het ook niet triest te vinden. Triest zijn de mensen die anderen triest vinden


  Maak melding

 11. Jacko het er om dat mensen het nooit gaan leren om zulke dingen nooit te gaan doen dagelijks worden er mensen gepakt en dan nog zijn er mensen die het doen. Ook al zit je in een diep zwart gat blijf weg van dit soort dingen. Is het niet vreemd dat plotseling een 22 jarige naar Ned gaat heeft de familie poep in hun hoofd geloof mij maar die weten alles en nemen het risico om er beter van te worden zonder al teveel inspanning of werk. En blijkt het dat ze is overgehaald dan hoort ze in de gevangenis thuis dan heeft ze ook poep in haar hoofd. Kranten en ander media staan dagelijks vol met dit soort berichten dan ben je wel heel achterlijk als je het toch doet.


  Maak melding

 12. Dus alleen mensen met diploma,s hebben hersenen nohhhhhhh,nooit gehoord van a leer ta kong dong,of hoe meer ze geleerd hebben hoe dommer,soms vraag ik.mij af of sommige surinamers het verschil weten tussen Nederlans.praten en begrijpen en analiseren


  Maak melding

 13. @Nina graag gedaan en bert.ik hoef geen thee stuur.mij maar advertentie zodat ik wat van kan leren en kennis vergaren.ik zit niet op mamjo wel.van gehoord ik wil lezen maar leerijke of zame dingens fijne dag


  Maak melding

 14. Ze heeft pech gehad omdat de dienstdoende agent mt wie ze n afspraak had om haar te laten paseren , op dat moment werd overvallen door extreem diarhee. Byna n kilo byelkaar dan had ze zeker 2 kilo’s in haar uitgebaggerde goudmyntje .


  Maak melding

 15. GELUKKIG !!!! dat ze het niet in haar “Natuurlijke hulpbron ” heeft gestopt want ….. de AROMA komt je tegemoet boi Sommigen vervoeren het “daar” maar dat zou voor gebruik afgekeurd moeten worden maar onze BID TEAM GANG is goudwaard daarom RESPECT voor de boy and Girls van het Team


  Maak melding

 16. Wanneer wordt de suri rivier uit eindelijk gebaggerd. Toch niet nadat de lijder dood is..
  Over de andere zaken hoef je het niet te hebben, in dit leven zal hij het nooi meemaken..

  Ben benieuwd hoeveel pakket figuren op hem zullen stemmen..

  De cirkel waarin hij zich begeeft, wordt met de dag kleiner..

  Nu wordt hij omringt door de Ameriken zelf zijn zoon zit al daar..


  Maak melding

 17. Wie zijn billen brandt moet op de blaren zitten. Jullie lullen teveel stomme idioten. Ze krijgt haar straf toch,,is het nog niet genoeg? Moet haar familie er ook bijgehaald worden?? Zielige mensjes hier zeg.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.