Surinaamse film ‘Wiren The Movie’ op Nederlands Film Festival

5
Bekijk de officiële trailer van 'Wiren The Movie' uit Suriname

De Surinaamse speelfilm ‘Wiren The Movie’ is geselecteerd om vertoond te worden op het Nederlands Film Festival (NFF) dat van 27 september tot 5 oktober in Utrecht wordt gehouden. Dit onthulde regisseur Ivan Tai-Apin dinsdagmorgen bij de morningshow de Ontbijt Radio van Radio 10. ‘Wiren The Movie’ wordt op 1 oktober op het festival vertoond.

Het verhaal van ‘Wiren The Movie’ handelt over het leven van een Hindoestaanse jongen uit het district Nickerie, die doof geboren is. Hij wilt echter niet bij de pakken neerzitten maar verder in het leven gaan. Daarbij zal hij zeker obstakels tegen komen. ‘Wiren The Movie’ ging op 10 december 2018, Internationale Dag van de Rechten van de Mens, in première in TBL Cinemas in Suriname.

Het Nederlands Film Festival is een filmfestival dat sinds 1981 jaarlijks plaatsvindt in Utrecht en vertoont een divers filmaanbod: korte en lange films, arthouse- en mainstreamfilms, speelfilms, documentaires en animatiefilms. Het festival programmeert ook honderden filmvertoningen, maar ook discussiebijeenkomsten, masterclasses, besloten conferenties en evenementen voor jong en oud.

Het programma van het Nederlands Film Festival is er voor zowel het grote publiek, als voor professionals, aanstormend talent en scholieren. Het filmevenement wordt jaarlijks afgesloten met de uitreiking van de Gouden Kalveren, de belangrijkste filmprijzen van Nederland.

https://www.facebook.com/wirenthemovie/videos/348218749278472/

5 REACTIES

  1. zag wiren aangekondigd in nff krant 2019
    nergens vermelding “no”…… (nederlands Ondertiteld)
    vraag: zijn de vertoningen op nff2019 NL ondertiteld?


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.