Prijs unleaded flink omhoog bij pompstations in Suriname

14

Vanaf vandaag 00:00 uur moet er meer worden neergeteld voor een liter unleaded bij de pompen van de oliemaatschappijen Shell, SOL en R.B. Enterprises. De nieuwe prijs voor een liter ongelode benzine bedraagt nu SRD 6,90. Dit is een stijging van 19 cent. Voor een liter diesel is de prijs ongewijzigd en bedraagt nog steeds SRD 6,19.

Bij oliemaatschappij Gow2 is de prijs voor een liter unleaded als diesel het zelfde als bij SOL. De nieuwe prijs is bij GOw2 wel sinds dinsdag 00.00 uur verandert. Waarom de prijs voor een liter unleaded ineens omhoog is geschoten is onduidelijk.

Beweerd wordt dat het zou kunnen door de spanningen in het Midden-Oosten. Een Britse olietanker is door Iran in beslag genomen.

14 REACTIES

 1. Hoe heeft de regering dit niet kunnen zien aankomen…misschien kunnen ze kijken als Afrika ook zonnebloem en maas kan kweken voor de handel…het is mogelijk om ook op deze olie te rijden….knap hoor…laat het volk er maar voor opdraaien….nog 5 hoezeee Desie


  Maak melding

 2. Wat een lul verhaal dat de verhoging het gevolg is van spanningen in het Midden Oosten en de inbeslagname van een olie tanker door Iran. Spanningen in het Midden Oosten zijn van alle tijden. Ik ga er van uit dat het Surinaamse volk deze drogredenen niet voor waarheid aanneemt. De olie producerende landen bepalen met de hoogte van het aantal opgepompte vaten per dag de prijs van de olie.


  Maak melding

 3. Wat is dit een lulverhaal van de bovenste plank zeg! Wie in dit soort onzin gelooft moet maken dat hij heel snel wegkomt. Waarom zou Suriname afhankelijk zijn van olie uit het Midden Oosten terwijl het zelf voor 200 miljard aan voorraden bezit ? Waarom zou Suriname olie uit het Midden Oosten halen terwijl het de olie GRATIS uit Venezuela kan halen ? Nee dom volk jullie laten je weer veel wijs maken.


  Maak melding

 4. En u zult doof,dom en blind zijn staat vermeld in de KORAN.Allemaal tekenen van de dag des oordeel.Uw regeringsleiders zullen,moordenaars,drugsdealers,verkrachters,pedofielen,enz enz zijn .Zij zullen het volk uitbuitten,en het volk zal op alles ja en amen zeggen.!!!Volk van Suriname kom NU in opstand en zorg ervoor dat alle verhoogde prijzen terug gedraaid worden.!!!!Het volk heeft de macht,en niet de regering.!!!!😉❤️☝🏽


  Maak melding

 5. Voor vakantie gangers naar de VS. De olie prijzen zijn niet gestegen. De gas prices zijn per gallon.Afhankelijk vsn het gebied betaal je van $3.07 tot $398. Het zhidoosten is hdt goedkoopst. Los Angeles, Californias is het duurst.

  Suriname is een rijk lanxd Ik was de .mooie brzndnieuwe speedboten op de Suriname rivier aan het tellen. Kon hetniet ge!oven. DDB nog vijf. Hoop datNL de 19.5 tot na de verkiezingen vast houdt.


  Maak melding

 6. wendy 24 juli 2019 at 20:30
  Minder auto’s op de weg. Gelukkig.”

  @ Wendy,
  daar ben je zelf toch ook de dupe van?
  Of mag je in een dienstauto op kosten van de gemeenschap rond toeren??


  Maak melding

 7. Het is dat het suri volk een poep volk is.. ze accepteren alles wat de drugs baron hun zegd.. en zijn er heilig van overtuigd, dat ze het beter hebben..
  Dus blijven ze levenlang oer dom afhankelijk van een pakket dus arm..

  Nog 5 dus is de beste optie..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.