Bejaarde man (67) in benen geschoten bij beroving

11

Een 67-jarige man is zondagavond in zijn benen geschoten bij een brute beroving op de hoek van de Sagoewentje en de Krapestraat in Paramaribo. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het slachtoffer samen met zijn 61-jarige vriend beroofd is nadat zij eten hadden gehaald en naar huis liepen.

Op het moment dat zij op de hoek waren stopte een wit gelakt voertuig achter hen. Twee manspersonen van wie een gewapend was met een vuurwapen stapten uit het voertuig en beroofden de mannen. De 67-jarige werd daarbij beschoten. Hierna stapten de rovers weer in het voertuig en reden weg. Vermoedelijk waren er nog twee manspersonen in het voertuig.

De 67-jarige man moest vervoerd worden naar de Spoed Eisende Hulp voor medische behandeling. Zijn vriend bleef ongedeerd. De buit betreft samen SRD 350, sieraden en een mobieletelefoon. De Surinaamse politie is bezig de daders op te sporen.

11 REACTIES

 1. Hoe laag moet je zijn om tot zo een daad over te gaan ? Voor een buit van niks knal je iemand neer . Wat een “stoere” jongen ben je dan!!!!!!’n


  Maak melding

 2. In Sur.ben je op 60e al met pensioen.Tenzij je eigen baas bent.Maar dan nog beginnen de jaren te tellen en de tropen zon en de dagelijkse problemen hebben al je flexibiliteit uit je geperst.


  Maak melding

 3. Zolang de straffen laag die opgelegd worden, ga je dit soort shit blijven houden. Het mag niet maar van mij, mogen ze zulke loser eerst heel langzaam mishandelen, en daarna een genade schot door hun hoofd jagen ! Als het kan met een punt 50 dat weet men, zeker dat ie echt dood is. Zulke honden van mensen horen niet te leven, tussen normale burgers die wel voor hun bestaan werken.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 4. Erg hoor. Erg!!
  Er is helemaal geen respect voor elkaar meer in dit land! Je moet overal bang zijn voor je eigen veiligheid. Zelfs in jeeigen huis ben je dat ook niet. Laat staan op straat.

  Ik wens de meneer heel veel beterschap toe…


  Maak melding

 5. Ik snap niet waarom die crimineel in zijn been heeft geschoten. Kon hij geen waarschuwingschot lossen ipv de arme oude man in zijn been te schieten. Dus nu moeten we ook opletten als je iets te eten gaat halen bajaa. A kondre kong tranga ekte.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.