5-jarig meisje seksueel misbruikt door 12-jarige neef in Suriname

39

Een 5-jarig meisje is op haar verjaardag woensdagavond seksueel misbruikt door haar 12-jarige neef in het dorp Pikin Saron. Na het voorval bloedde en huilde het slachtoffer van pijn. Zij werd vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp en is ter observatie opgenomen.

De redactie van Waterkant.Net verneemt van de politie dat het slachtoffer haar verjaardag vierde samen met enkele familieleden. Haar neef die ook op dat feest was, bracht het meisje iets na 22.00 uur ergens op het erf waar niemand was en misbruikte haar.

De politie van Zanderij kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek. De 12-jarige is aangehouden en na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Afdeling Jeugdzaken is belast met het verdere onderzoek.

39 REACTIES

 1. Het word steeds gekker met de zieke verdorven gesteldheid van dit soort walgelijk gedrag. Jong geleerd is oud gedaan. Hopelijk krijgt deze gestoorde maniak van 12 jaar intensief hulp van een psychiater. Het zal je kind zijn die slachtoffer is van zo een psychopaat. Deze gestoorde wereld word steeds gekker. Bah Bah!!


  Maak melding

 2. Hoe komt zo een geile kabouter aan dit soort ideeën? Heeft hij ergens iemand dit zien doen?
  12 jaar!!!!! Hij kan amper zijn fluit vasthouden om te pissen.


  Maak melding

 3. Het zal mij niet verwonderen als dit jochie het ” kunstje ” van het internet heeft afgekeken. Het internet is een open informatiebron toegankelijk voor iedereen. Zelfs kinderen die een werkstuk maken over huisdieren en die het woord ‘ poes ‘ 🐱intypen worden geconfronteerd met vrouwelijke geslachtsdelen in alle soorten en maten. De voordelen van het internet……!


  Maak melding

 4. Hij mag gratis logeren in “4-sterren hotel” Opa Doeli !!
  Pe dem Gramang de ? Sortoe opvoeding dem pikien disie e kisie in dem dorpo ??
  Misschien nu al castreren, immmers jong geleerd oud gedaan !! Hij zal het weer herhalen !!!
  Werk aan de winkel voor Misieka-bakka van Dubai !!!


  Maak melding

 5. Ja, toen ik 12 jaar oud was wist ik niet dat je een meisje zulk een verjaardagscadeau kon geven. Wat moet ik zeggen? Was ik zo dom of zijn de tijden veranderd?


  Maak melding

 6. Stuur die jongen naar SANTO BOMA. Daar zal hij gelijk gestemden tegen komen . Rol modellen zoals dat heet. Zijn twaalf jarige olo wordt een mooie punny.


  Maak melding

 7. Rob g tis niet de schuld van internet,tis opvoeding en gewoon met je poten van een kind blijven. Je hebt een zieke geest Rob g klinkt als robert m.


  Maak melding

 8. Ouders kunnen een rol spelen wat internetten betreft en onze jeugdigen. Seksuele programma’s of iets in die trend blokkeren. Deze kleine gast is een pedofiel. Ligt ook aan de opvoeding en gebrek aan voorlichting. Zelfs baby’s worden misbruikt hierin ons land.Door jong en oud. Hoe ziek is je geest???. Et is een chronisch gebrek aan bewustwordingscampagnes in ons land. Op scholen en in de media.In plaats van grote feesten organiseren kan men gebruik maken om mensen voorlichting te geven. Jong en oud. Heeft onze bevolkingsgroep een beperking in hun denkvermogen of meerdere chronische beperkingen? Voorlichting is hard nodig. Is zelfs een dagelijkse verplichting. Hou jezelf en anderen niet dom. Voorkomen is beter dan genezen.


  Maak melding

 9. Na het lezen van de commentaren vraag ik vraag me af wat er onder het woord “verkracht” bij een twaalfjarige wordt verstaan?
  Is er penetratie geweest of niet door het twaalfjarige jochie?
  Of hebben ze doktertje gespeeld?

  Kan iemand mij dat vertellen?


  Maak melding

 10. Voor mij is dit een mooie en nuttige reactie allemaal :

  @ Politiek neutraal
  Niet alleen een psychische behandeling ook tevens castratie.
  @ JK
  Het zou kunnen, of ergens gehoord dat het een aangename bezigheid is !
  @ Surinamer
  Hij is nog maar een kind maar, met daden van een volwassen persoon.
  Zie de reactie van @ Politiek neutraal.

  @ RobG
  Rob : ik wil niet zeggen dat ze daar in het dorp waar deze jonge geil baasje woont, geen internet
  hebben, maar het lijkt me sterk dat hij het op het internet heeft gezien !
  @ John
  John je bent nu zeker aan het inhalen wat je allemaal ”gemist” hebt !!!
  @ Balkie
  Hij is nog te jong om te vervolgen voor aanranding, dus hij kan niet naar Santo Boma .
  Hij moet naar ”Opa Doeli” en wel onder een goeie Psychiatrische begeleiding !!
  Castreren is een goede optie want naarmate hij ouder wordt, ben ik bang dat hij een Surinaamse Jack the Ripper wordt ! Noot van mij: als hij als op Santo Boma terecht zou komen op latere leeftijd, zullen de pedo’s hem daar een onaangename lesje geven, En dat is ook niet de bedoeling !! Het slachtoffertje zal haar hele leven met een ernstige trauma kampen, wat heel triest is voor zo’n kleine meid.

  wan heri sari tori mang

  Jacko


  Maak melding

 11. @Redskin,

  Het internet heeft wel degelijk invloed op vooral jonge mensen, die onvoldoende aandacht krijgen van de ouder(s)/opvoeder(s).
  De redenen van onvoldoende aandacht krijgen heeft met diverse oorzaken te maken, bijv. dat de kinderen veel alleen zijn omdat de ouder(s)/opvoeder(s) lange dagen moet(en) werken om het gezin te onderhouden.
  Ouders die meer met appen en bellen bezig dan met de kinderen, kan ook een reden zijn dat kinderen zich gaan vermaken op het internet.


  Maak melding

 12. Ja hoor @RobG,weer de schuld in n ander zn schoenen schuiven.Weer de verantwoordelijkheid niet inzien.Nu is de schuldige het geweldig medium dat internet heet terwijl het aan de opvoeding ligt.
  Ik ben die hele Surinaamse rivier afgegaan en bijna op alle resorts doorgebracht.
  De enig opvoeding die de kinderen krijgen gebeurd op school,nergens anders en thuis ook niet.
  Tis een machocultuur en de vrouw heeft helemaal niets in te brengen,het lijken wel moslims.
  Achterlijke toestand.


  Maak melding

 13. Maar was niet tijdje terug bij Owpa Doeli bewaker ofzo die jongens zelf handenarbeid laten doen en dan aftreksel consumeren. Dus bij Owpa Doeli zij niet beter worden als mensen zo werken. Ik denk maatschappij van jongs af te veel oversekste mensen. Als alles is seks seks seks, kijk video clip alleen billen schudden. Heel Caraibisch gebied en Latijns Amerika alleen maar halfnaakt meisjes en dames in videoclip. Dan voor zulke jongetjes snel overhit raken. Voor zij al gemeenschap hebben al prematuur ejaculeren in broekje met al die blootselling van halfnaakte en naakte dames. Vrouwen ook niet beter zijn als zo rondlopen als kras tayer met veter ondergoed en doorschijnkleren.


  Maak melding

 14. Aha internet zal zyn laatste optie geweest zyn want die zal nog geen smartfoon hebben ,wat dacht u van binenshuis geleerd hebben want onze huizen zyn behoorlyk gehoorig en vol gluur openingen .de sociale omstandigheden zyn tot aan latour project wat minder zeker als het om normen en waarden gaat dus die knaap is strafbaar maar heefd het van zyn omgeving geleerd , jammer voor het kindje. onze samenleving is verrot


  Maak melding

 15. @JZwartmans. Je hebt een belangrijke punt aangehaald!
  Dat kleine onschuldige slachtoffer die niet om heeft gevraagd krijgt nu levenslang door de ernstige trauma die ze heeft opgelopen. Na echt wan sari tori.


  Maak melding

 16. Het knulletje heeft niks gegluurd, nergens rare geluiden gehoord in huis.
  Maar ziet op straat de mensen knuffelen en kussen en dacht ik ga even experimenteren,
  voor Suriname is dat gelijk seksuele handelingen.
  Pleas, wat is er precies gebeurd ???
  Kan me niet voorstellen dat hij hetzelfde heeft gedaan als die oom met zijn nichtje gedaan heeft
  of was de zoon van Ramsoedin.


  Maak melding

 17. @RobG het is algemeen bekend dat de huidige regering geen fan is van internet. Nu heb je weer een stok gevonden om mee te slaan. Dit heeft niks met internet te maken maar met opvoeding.


  Maak melding

 18. @ arnold,
  Uit de diverse postings van @ john blijkt duidelijk dat hij een goede opvoeding heeft gehad ! Hij geeft vaak duidelijk aan waar hij opgegroeid is. Maar hij heeft zich keurig opgewerkt op de maatschappelijke ladder !
  Hij verwijst vaak naar positieve zaken in het verleden ! , met bronvermelding !!
  Deze kleine pedofielen kunnen liever hun tijd doorbrengen met het lezen van Donald Duck,oom Dagobert etc.
  In geen geval naar shows van “King Koyeba” gaan en de “kaboela-dans partijtjes” van Brunsie !!


  Maak melding

 19. GFC NIEUWS- Een pedofiel is veroordeeld tot een gevangenisstraf van 70 jaar voor het verkrachten van een 1-jarig meisje.

  Dit zijn nou straffen en niks opa doeli


  Maak melding

 20. Dit beest van een hond had ik zeker als moeder geslacht.
  Op school kunnen ze niks onthouden van maar alle slechte dingen van het internet en doen ze haarfijn na.
  22.00 uur kind van 5 jaar heeft niemand gemist waarmee waren de volwassenen bezig?
  Mijn dochter van 7 jaar verlies ik niet uit het oog en ik blijf haar leren dat niemand haar mag aanraken aan haar intieme lichaamsdelen.


  Maak melding

 21. Zeer droevig wat hier gebeurd. Onderontwikkeld kan hier een grote rol spelen. Naast een forse straf aan de dader is mijns inziens de regering debet hieraan. Suriname kent ook een leerplichtwet. Schoolinpecteurs (met een forse salaris) blijven dagen (soms weken, maanden) lekker in hun hangmat thuis. Wie controleert wie? Njang maken is de enige wat ze denken. Typies paars??


  Maak melding

 22. ” … Haar neef die ook op dat feest was, bracht het meisje iets na 22.00 uur ergens op het erf waar niemand was en misbruikte haar. … ”

  Als ik dit zo lees, dan denk ik dat het niet zomaar een spelletje was.

  Het lijkt erop dat dit jochie geen goede opvoeding krijgt. Zijn ouders laten hem zijn gang gaan. Zij houden geen controle en brengen hem geen discipline bij.

  Aan de andere kant is het ook zo dat heel veel muziek clips behoorlijk onfatsoenlijk zijn / erg seksueel getint.
  En inderdaad internet kan ook een hele slechte invloed hebben..
  En juist daarom is de rol van de ouders heel belangrijk.

  Moreel verval is behoorlijk toegeslagen in Suriname.


  Maak melding

 23. Over een ding zijn we het allemaal.eens: het is verschrikkelijk wat dit kindje is overkomen.
  Ik verschil wel van mening over de oorzaak en de sanctie.
  Internet, moreel verval, ouders die onvoldoende aandacht besteden aan hun kind. Dit kunnen allemaal oorzaken zijn waardoor je.(op jonge leeftijd) kan ontsporen.
  In dit geval geloof ik niet dat deze factoren van toepassing zijn
  – Internetsnelheid in zijn gebied?
  – Veel privacy op 12 jarige leeftijd ( logischerwijze al voor 12 jaar) om porno te kunnen kijken.
  – Zien dat anderen dit ook doen? Ook dit zal een kind er niet toezetten een ander ukkepuk te verkrachten.
  Bert van Marwijk. Je vraag is totaal niet relevant en zelf laag bij de grond ( een bloedend kindje)
  Omdat hij pas 12 is denk ik dat hij zelf misbruikt is. Ik denk zelf vele jaren. Zijn ouders hebben.dit nooit gezien
  Wellicht door een tante of nicht.
  De politie zou dit eens moeten onderzoeken.
  Deze jongen kent het verschil niet tussen goed en kwaad.
  Van liefhebben heeft hij niet eerder gehoord noch zelf ondervonden.

  Eerst moet dit onderzocht worden alvorens een straf kan worden opgelegd, door een bevoegde instantie


  Maak melding

 24. Het blijkt weer dat de dader meestal dichtbij het slachtoffer is. Is het geen stiefvader,oom ,opa ,neef dan is het een vriend van de familie.
  Wie moet in Godsnaam vertrouwen met je kinderen.
  Moeders met dochters of zonen weet waaraan je begint om een stiefvader in huis te halen.
  Is die jongen goed bij zijn hoofd?
  Er lopen zoveel gestoorden in onze samenleving ,wie pakt ze aan?


  Maak melding

 25. Surinamer. waw. ik wordt er still van. nooit kunnen vermoeden dat iemand mij zo goed zou kunnen beschrijven. ja, ik schaam mij intussen er niet voor dat ik in de getto ben opgegroeid en mezelf heb opgewerkt en als ik het kan kunnen anderen dat ook en die boodschap wil ik graag aan andere mensen uit de getto overbrengen. Je moet je best doen om de getto te ontgroeien. ik heb wel één probleem en dat is dat je iemand wel uit de getto kan halen, maar de getto haal je niet uit de persoon. In ieder geval: bedankt voor jouw juiste uiteenzetting.


  Maak melding

 26. @ john 19 juli 2019 at 23:59
  Bart van marwijk. lees het stuk nogmaals en heel aandachtig.

  Doe ik altijd, maar volgens mij stond er op het moment dat ik mijn bijdrage leverde niets van “bloedend kindje”
  M.a.w. waren de details nog niet bekend!!


  Maak melding

 27. het meisje hulde van pijn en bloede na de aanranding en dan nog zijn er figuren die twijfelen of dit geen verkrachting was, de zultkoppen en wijten dit aan de invloed van Internet, volgens mij toch meer aan de opvoeding, mij is in ieder geval door mijn ouders bijgebracht dat ik met mijn poten van meisjes/vrouwen af moest blijven als ze daar niet van gediend waren en wist dat ik een echt flink pak rammel kon verwachten als ik me daar niet aan hield, maar zal dan wel weer met de leeftijd en cultuur te maken hebben gehad volgens een bepaald soort figuren,, Dat meisje zalvoor de rest van haar leven de geestelijke mogelijk lichamelijke gevolgen van ondervinden, dat gastje inderdaad maar castreren dan weet hij de rest van zijn leven wat hij bij een ander aangericht heeft


  Maak melding

 28. Met Mitredew Hanoeman 27-08-1981 ik wort bestollen zij stellen uit me ligaam vodoe en ik heb geen geld om trug te kommen met me broertje en zusje en me kinderen maar moeder is geen hindoe en me moeder ze naam word in nederlan gebreuk gebreuk de echt wet die alles landen hebben alles is van de hindoes help A.U.B. GROETJES LET OP ME MOETER A.U.B.


  Maak melding

 29. #Dood straf of nog beter
  Gewoon ballen er af snijden en laten
  vreten zijn handen kappen alles dicht
  schroeien want hij moet nog verder leven
  Perfecte straf en f zijn leeftijd btw
  Wereldweid invoeren 👍🏿


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.