Man klapt vrouw na woordenwisseling in Suriname

35

Een Guyanese man heeft afgelopen zondag een vrouw in het district Para geklapt. Dit nadat zij tijdens een gesprek een woordenwisseling kregen. Tijdens dit meningsverschil werd de man dusdanig boos dat hij de vrouw enkele rake klappen toebracht.

De vrouw schakelde na het gebeuren meteen de politie in. De man werd vervolgens aangehouden en overgebracht naar het bureau. Na onderzoek is gebleken dat hij illegaal in Suriname vertoeft. Hangende het onderzoek is hij in bewaring genomen. Hij zal mogelijk het land worden uitgezet.

35 REACTIES

 1. Vrouwe bescherming maar waar blijf de beschreming van die man bijde waren tog bezig waarom bewaren jullie die vrouw ook niet bij de vrouwen afdeling om het ook af te leren


  Maak melding

 2. Commewyne is dik bevolkt door illegale guyanezen die meestal aan lager wal zyn geraakt.hangen by winkels n zuipen is hun voornaamste bezigheid. Maar desondanks zeg ik dat mannen vrouwen nooit
  Slaan , klappen, mishandelen, schieten, en kappen zonder enig reden.meestal ligt ht aan de vrouw die de man tot ht uiterste dryft mt hun vieze sluipende praktyken. ER IS ALTYD EEN OORZAAK EN GEVOLG.


  Maak melding

 3. Wat een held zeg.
  Een vrouw klappen dat durven die lafaards wel. Zou deze lafaard wel durven tegenover een andere man?
  Ik denk het niet


  Maak melding

 4. Het zijn geen mannen, maar mietjes die vrouwen slaan. Ongeschoold en willen niet overheerst worden met woorden. Echte heren slaan geen vrouwen, maar praten of lopen een blokje. Slapjanussen met een zeer lage ego en stoer gedrag denken hiermee iets te bereiken wanneer zij een vrouwen slaan. Echte mannen met ballen, praten rustig tot hun vrouw en gaan onderzoeken wat de juiste oorzaak is van hun boosheid en/of dit terecht is. Vaak worden sommige vrouwen onterecht boos, uit stress, onmacht. Door tot elkaar te praten kom je gezamenlijk tot de juiste oplossing. Soms hebben beide partijen een afkoelingsperiode nodig om alles op een rijtje te zetten hoe zij dingen kunnen verbeteren of anders kunnen en willen doen. Hou je handen thuis, slaan is niet de juiste oplossing. Brengt meer kwaad dan je lief is. Bigi sma e takie Atie brong no e mik boeng pikieng. Daarom is het wereldwijd bekend dat er onder een bepaalde bevolkingsgroep veel alleenstaande vrouwen en mannen zijn. Kinderen zonder vader, criminaliteit. 1- ouder gezinnen. Jammer hoop dat er nu en in de toekomst verbetering in komt.


  Maak melding

 5. Mensen mensen, laten we nuchter blijven met zijn allen, als 2 mensen ruzie hebben dan zijn alle 2 schuldig. Het kan gaan om iets klein maar kan ook om, opgekropte woede zijn die uitkomt na het nuttigen van alcohol !

  @ Taurus
  Als ik je posting lees dan denkt jij dat zijn ( vrouw ) ( vriendin ) vreemd id is gegaan, en als dat ook het geval mag zijn, dan is er ook een reden voor ! In een relatie ( huwelijk ) is je partner niet je eigendom, als het niet meer botert weg wezen. Een vrouw klappen of iets erger aan doen is laf, alleen alcoholisten en slappelingen doen dat ! In ieder geval er iets gebeurt tussen die 2, anders zou dit niet gebeuren. Trouwens Surinamers slaan ook hun partner als ze dronken zijn, of vreemd zijn geweest.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 6. Ik denk dat de helft inwoners van Su illegalen zijn, want een grote deel van de Surie´s wonen en werken in den vreemde.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 7. Blijkbaar heeft zij het verdiend👍🏾
  Misschien dacht zij dat ze man was ,NET ALS 80% TEGEN WORDIG dragen allemaal broeken. wat jurk is niet goed genoeg meer? je draagt broek dus je denkt je bent man 🤣
  Te groote bek dan kan het wel eens fout gaan 🙄 ongeschoolde wat lul je nou
  Boe boe shit dat er bepaalde bevolkingsgroepen zijn zonder papa criminelen
  1ouder gezin waar dat door komt VOORBEELD!! WAT IS HET BEELD DAT ER VOOR EN OVER ONS GESCHETST WORD HOERIG GEKLEED ZIJN ALS VROUW WAN (,MAN DIE NOOIT GENOEG HEEFT AAN EEN VOUW EN LUI IS ALLEEN MAAR ZUIPT
  LUID GROOTE BEK VOOR AL VROUWEN is bereid om met je te vechten ETC ETC dit zijn beelden waar je de hele dag mee wordt dood gegooid in films en muziekclips text ga zo maar door en weet je de meeste of alle media bedrijven zijn niet van donkere mensen MET ANDERE WORDEN WIJ HEBBEN NIETS IN TE BRENGEN en moeten maar accepteren wat wij over ons zien NOOIT ik zie dat het anders moet en dat wij als donkere mens kritische moeten zijn naar wat voor info wij tot ons nemen THE KING JAMES BIJBEL VERTELD ONS DE HISTORY STOP MET DENKEN DAT DE EDUCATIE DIE JE HEBT GEKREGEN VAN DE SLAVEN MEESTER JOU BETER MAAkT dan jou BROEDERS EN ZUSTERS ✊🏿


  Maak melding

 8. Wanneer leert een man dat hij een vrouw moet leren, respecteren en beschermen? Zonder vrouwen is een man waardeloos. Dank zei de vrouw heeft de man veel bereikt.

  De geschiedenis, leert dat vrouwen regelmatig, worden gebruikt en misbruikt. Mannen en vrouwen hebben vaak woordenwisseling, maar slaan, vernedering en begeleiding is geen oplossing. Als we alles aan de regering overlaten, wordt het een puinhoop.

  Een vrouw is iemand om het lief te hebben en gekoesterd te worden.
  Ellende genoeg op de wereld.
  Bewaar de vrede tussen man en vrouw. ( is een begin tot rust en vrede )
  Ziet u iemand iets goeds doen, geef dan een compliment, ziet u iemand iets verkeerds doen, doe uw bijdrage om iets moois uit te laten groeien.

  De groeten,


  Maak melding

 9. @ Leek

  Zonder vrouwen is een man waardeloos, dank zei de vrouw heeft de man veel bereikt.
  In mijn ogen is dat ja …..en nee, een vrouw maakt of ze breekt je !!!!
  Als je zegt dat de vrouw de hoeksteen van het gezin is, ben ik 100% met je eens.
  In een relatie is het geven en nemen, de verstandhouden moet in evenwicht blijven geven en nemen.
  Er is geen sprake van ik ben de baas en jij moet nu luisteren vooral nu, want de meeste vrouwen werken ook hard mee, ook ( buitenhuis kantoor fabriek etc etc, )

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 10. Of die vrouw nou fout was of niet. Ze heeft niet fysiek aangevallen. Dat is de man die dat gedaan heeft. Meestal is het ook meer omdat een vrouw heel goed kan zijn in woorden tegenover een man. En uit verbale onmacht, heeft hij fysieke macht gepleegd.
  FOUT! helemaal FOUT!
  Hoe dan ook, je mag niet slaan!
  Je bent al illegaal in het land, je zou dan beter moeten weten hoe je je dient te gedragen.
  Maar goed voor hem, hij is mooi door de mand gevallen. Ga in je eigen land rotzooien nu.

  @even Steven;;

  Heb jij ooit gehoord over gender gelijkheid???
  Nee?? Ga je dan scholen!


  Maak melding

 11. Ik begrijp het niet waarom de politie erbij is gehaald:
  (en er is zo te lezen snel actie ondernomen. Sang)
  De kop van het artikel zeg dat ze woorden hebben gewisseld.
  De vrouw heeft misschien gezegd: jij krijgt van mij: joe zakka zakka
  Toen zei de man dan krijg jij van mij; joe mpp
  Ik zou willen weten hoe Zwakka hier over denkt.
  Ook de visie van Hongkong nasi wil ik graag weten.
  En natuurlijk in het verlengde hiervan HongKong bami
  Al is dit het onderwerp niet naar, een beetje lachen kan geen kwaad

  @ Oom bert
  V.I.P. 72 heeft niet geschreven dat hij het goedkeurt wat er is gebeurt.
  Hij is van mening dat ook de man bescherming dient te krijgen (door de vrouw op dezelfde wijze te behandelen; opsluiten)

  Ik ben van mening dat mannen niet horen te slaan, maar hetzelfde geldt ook voor vrouwen.
  Uit onderzoek is gebleken dat vrouwen wel bereid zijn om aangifte te doen bij mishandeling, maar een man zal dat uit schaamte niet doen. (hmm, a vrouw vom ing)
  De resultaten van dit onderzoek zijn enkele jaren geleden gepresenteerd en had betrekking op Nederland
  Gebruik je handen toch voor andere zaken.
  Of zoals ik wel eens heb gehoord:
  hou je klavieters thuis


  Maak melding

 12. @ Nina

  Ik heb mijn vrouw nooit geslagen, als je verbaal niet sterk bent ga dit doen. Waar de hersenen ontbreekt wordt vaak geweld gebruikt ! Zie en lees de reactie van @ Boeboe bit Sjorie van vandaag 0m 10:47 uur, de 1ste alinea is belangrijk. Als ik ruzie met mijn vrouw krijgt loop ik ook een blokje om, intussen zit ik in China.
  @ Pico
  Fa waka : je bent een grof geworden sinds Jiyani niet meer reageer op de Site, ik mis haar bijdrage wel !

  @ Oom Bert
  Eens komt deze ( Mietje ) een vrouwelijke kickbokser tegen, dan zal hij moeten incasseren !!!!

  @ Freddyyy

  Er is geen andere belangrijke nieuws dus waarom ook niet, het weer in NL is ook knudde dus prima zo. Mijn kleinkinderen zijn met vakantie dus, voor mij tijd zat om volop te reageren.

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 13. Jullie lullen maar raak.
  Misschien had ze het verdiend.
  Andersom ook,sommige mannen verdienen het om geklapt te worden.
  Heeft niks met opleiding/cultuur/land te maken!!


  Maak melding

 14. @ Meoonzin

  Een schreef je dat ik onzin kraait en dat ik dom ben, maar als ik jou reactie zo lees dan twijfel ik of je een intellectueel bent !!! But no hard feeling, iedereen mag zijn / haar ”mening” hier plaatsen, of jij of ik niet eens zijn, met andermans mening is een andere koek ! Het gaat erom dat wij een ieders mening respecteren, en niet lopen schelden als we niet mee eens zijn.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 15. @ Pico

  Die ken ik ook, hij kwam vroeger vaak bij de Korps (Haaglanden ) op bezoek toen hij Korpschef in Friesland was. ( hier werd hij weggepest in Twente ook ) enfin je zal et weten !!!!
  Jiyani zou bij mij langs komen met haar gezin, als Milan in den Haag is begin Augustus, jij bent ook welkom !

  Odi odi.

  Jacko


  Maak melding

 16. Het ergste kwaad dat n vrouw n man kan aandoen is liegen, bedriegen, en wegsluipen als een rioolrat nr een andere man en desondanks willen behandeld te worden als n zachte eitje.de man moet durven om zyn mond open te maken en vragen te stelken want dan breekt de hel los. Vroeger werd er gezegd de man is net n hond die achter vrouwen aanloopt n vn huis wegblyft. Ny zyn ht de vrouwen die met hun vieze vuile smerige praktyken de mannen hebben achterhaald. Klopt de vrouw is geen eigendom vn de man maar hoe ga je dan om wanr zoiets plaatsvindt in n huwelyk of relatie. Moet de man of de vrouw niet eerlyk wezen n aangeven dat er aandacht is vr n ander of dat er uitgekeken is naar elkaar? Aan degenen die de vrouwen zo hartstochtelyk aanbidden wil k veel sterkte n kracht toewensen wanr ze erachter komen dat ze in htzelfde schuitje rondvaren. GEBRUIK JOUW VERSTAND EN GA NIET SLAAN OF BEKVECHTEN JA WANT ZONDER VROUWEN IS DIE GUMMIESTOK IN UW BROEK WAARDELOOS. DE VROUW IS ONDER WELKE OMSTANDIGHEID DAN OOK ALTYD ONSCHULDIG EN DIENT AANBEDEN TE WORDEN. TJEPOTIE BAJA.


  Maak melding

 17. @j zwartmans;;

  Waarom zou je je aangesproken voelen op mijn reactie? Het is voor niemand hier op de forum persoonlijk bedoelt hoor. (m’n eerste reactie tenminste)
  Ik heb over het algemeen gesproken.
  Maar anyways…thanks voor de reactie daarop.


  Maak melding

 18. Het was geen klap maar een pedagogische tik.
  De pers in Suriname overdrijft.

  Maar ik ben het mee eens met de mensen ‘handen thuis’ roepen.


  Maak melding

 19. Vrouwen hebben er een handje van om zaken uit te lokken en zich vervolgens te wentelen in de slachtofferrol en alle schuld te geven aan de mannen. Waar 2 kijven hebben beiden schuld. Vrouwen dienen eens een keertje kritisch naar hun eigen gedrag te kijken om te zien of ze met hun verbale agressie en gekijf geen fysieke reactie uitlokken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.