Programma ‘Gepakt!’ is binnenkort terug met nieuwe afleveringen

10
Programma 'Gepakt!' is binnenkort terug met een paar nieuwe afleveringen

Binnenkort is het derde seizoen van Gepakt! in Suriname te zien. Met onderstaande spectaculaire crime trailer werden de nieuwe afleveringen van het programma woensdag aangekondigd. Volgens Claudio Barker, eigenaar van het bedrijf CGB Media Productions dat verantwoordelijk is voor dit concept, is de eerste aflevering eind van de maand te zien.

In het programma worden bekende Surinamers ‘gepakt’ door situaties in scene te zetten. Dat levert hilarische taferelen op. Inmiddels zijn er al twee seizoenen uitgezonden en waren in totaal 24 afleveringen. ‘In deze afleveringen gaan we tot het einde en no mercy!‘ zeggen de programma makers bij de publicatie van de nieuwe trailer.

Bekijk de trailer hieronder:

https://www.facebook.com/CGBMediaProductions/videos/375389133409864/

10 REACTIES

 1. waarom iedere keer weer iets met roof of een arrestatie….er zijn toch ook andere manieren om mensen te pakken. En tot nu tot lukt het omdat deze meeste celebreties vriendjes zijn.


  Maak melding

 2. Hij had maar beter films kunnen maken hoe je, je gezin bijeen kan houden en geen kinderen hier en daar maken. Kinderen hebben niet om het leven gevraagd, zij worden verwekt en verlaten of aan hun lot overgelaten. Deze hele wapentoestanden wordt je niet vrolijk van.


  Maak melding

 3. @ Boeboe bit (Yu

  De meeste Surinaamse mannen willen alleen de lusten ( penetreren ) en niet de lasten, in mijn ogen zijn dat geen mannen !Want je kan ook penetreren zonder kinderen te verwekken, er zijn condoom en anticonceptie verkrijgbaar, maar ze neuken erop los in Su !

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 4. De trailer heeft een hoog gangster gehalte. Waarop men zo dol is op wapens in Suriname is mij echt een raadsel. Er zijn veel meer zinnige programma’s te maken waar de kijkers echt iets aan hebben. Ideeën zat .


  Maak melding

 5. @@balta……..Singh
  (Waarom moet je naam zo lang??!)

  Zeg dat wel!
  Maar dan zou wel zeker 70% van de huwelijken in echtscheiding gaan…
  Werk en geld zat dan voor de advocaten..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.