Oplichter Oemrawsingh opgepakt na tip uit Suriname

40
Nederlandse politie geeft foto vrij van gezochte oplichter Harry Oemrawsingh

Dankzij een tip uit Suriname is de al jaren voor de politie op de vlucht zijnde Haagse huisjesmelker Harry Oemrawsingh opgepakt door de politie. Een dag na de uitzending van Opsporing Verzocht, waarin bekend werd gemaakt dat hij op de internationale opsporingslijsten was geplaatst, zou hij in Suriname herkend zijn meldt De Telegraaf.

De uitzending bleek vrij snel succesvol te zijn. “We hebben in totaal dertig tips binnengekregen waaronder de belangrijke uit Suriname. De uitleveringsprocedure wordt zo snel mogelijk in gang gezet en daarna wordt hij naar Nederland gebracht om zijn straf uit te zitten” aldus de politie tegen de krant.

40 REACTIES

 1. Geef deze psychopaat een regelrechte trap richting een rechtbank in Nederland. Een trap à la Robert Carlos vs Frankrijk. In dit geval niet naar Frankrijk. Het moge de pret niet drukken. Ergens in Nederland zal hij wel belanden. Precies daar waar hij thuishoort. In de cel!


  Maak melding

 2. pakiratigri
  11 juli 2019 at 18:20

  Geef deze psychopaat een regelrechte trap richting een rechtbank in Nederland. Een trap à la Robert Carlos vs Frankrijk. In dit geval niet naar Frankrijk. Het moge de pret niet drukken. Ergens in Nederland zal hij wel belanden. Precies daar waar hij thuishoort. In de cel!

  ==============================

  Heel goed Pakiratigri. Was je maar ook zo stellig over de bij verstek veroordeelde Bouterse. Ook is op de vlucht toch ?


  Maak melding

 3. Hij had beter kunnen vluchten naar Venezuela, Bolivia of Chili.
  Nu zit hij echt op blaren.

  In nederland zijn voldoende blanke onroerendgoed makelaars geweest, die nooit zijn gestraft voor hun wanpraktijken en zichzelf hebben verrijkt. De banken zijn ook voor miljoenen opgelicht wegens valse hypotheekverstrekkingen.


  Maak melding

 4. Die politie, justitie, DEA in Florida, USA wil ddb ook voor poging tot drugshandel naar USA stevig aan de tand voelen en voor het gerecht in Florida hebben, maar tot op heden is dat nog niet gebeurd. boerenveen heeft die poging al aan de lijven mogen meemaken wat het betekent.

  Ook is ddb voor drugszaken naar Nederland voor 11 jaar gevangenisstraf door de rechtbank in Nederland veroordeeld. Justitie en Politie in Nederland weten waar ddb is, nl in Suriname, raar dat hij niet wordt opgepakt door justitie en politie in Suriname en aan Nederland wordt uitgeleverd. Trouwens de CIA, DEA, Justitie en politie in USA zouden ook blij zijn als hij aan de USA wordt uitgeleverd.

  ddb was Nederlander toen hij de staatsgreep in de republiek Suriname uitvoerde. In wezen had Nederland een coup n Nederland gepleegd.

  Harry Oemrawsingh opgepakt door de politie in Suriname, waarom ddb niet?
  De oppakwet van politie is voor alle criminelen gelijk volgens de grondwet. De vervloekte paarse kakkerlakken drukken hun snor.

  Wie houdt wie voor de gek?

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 5. Dat is heel voortvarend . Meneer waande zich veilig in Suriname. Zijn enkeltje bajes is reeds geboekt . Kan hij nadenken over de ellende die hij anderen aangedaan heeft.
  Het is te hopen dat het niet alleen bij deze schurk blijft maar dat justitie in Suriname ook de rest die daarvoor in aanmerking komt uitlevert waaronder de held van de NDPers . U weet wel wie ik bedoel.


  Maak melding

 6. Deze bedrieger heb heel veel mensen opgelicht,maar gelukkig geen mensen gedood zoals in Suriname een Moordenaar drugsbaron nog vrij rondloopt en nog doen alsof dit land van hem eigendom is.


  Maak melding

 7. @pakiratigri

  Je predikt klasse justitie. Een huisjesmelker een trap verkopen maar een massamoordenaar mag van jou vrij rondlopen.
  Je bent gewoon een ordinaire paarse drol.


  Maak melding

 8. Bouterse is een president en derhalve ook een diplomaat. Kent men de toescheidingsovereenkomst? Bouterse heeft zich voor de onafhankelijkheid van Suriname, gevestigd in Suriname.
  Op grond daarvan is hij Surinamer geworden. Het was wel zo dat er een overdracht plaats moest vinden vanuit de Tris naar de Surinaamse krijgsmacht. Maar de toescheidingsovereenkomst blijft van kracht. Van daaruit gaan we redeneren.

  Bovendien wordt Bouterse niet gezocht door geen enkele Amerikaanse federatie van opsporingsdiensten. Hij werd wel verdacht en men heeft een val voor hem proberen op te zetten. Een van zijn rechterhanden Boerenveen is wel in de val getrapt. Maar dat was destijds. Heden is niet meer het geval. Natuurlijk zullen de Amerikanen Suriname in de gaten houden maar officieel is er geen enkel verzoek vanuit Amerika dat ze Bouterse aan de tand willen vragen. Bouterse is een diplomaat en president. Er is geen sprake van uitlevering. De veroordeling in Nederland weegt minder zwaar dan het feit dat hij president is. Een veroordeling van 11 jaar houdt in dat er een twintig jarige verjaringstermijn opzit. Ga nu eens na wanneer hij veroordeeld is. Denkt men soms dat je voor zo een delict je hele leven aan vastgekluisterd zit? Overigens gaat dit artikel over de psychopaat Harry Oemrawsingh.

  Als laatste, er is een rechtszaak tegen Bouterse. We moeten daarop wachten. Ik praat niets goed. Mijn eigen gedachten zijn gebaseerd op verzoening. Ik denk dat daar de weg ligt om Suriname in het reine te brengen. Maar de rechtszaak gaat onverminderd voort. Het is slechts wachten op een uitspraak. En van daaruit weer de volgende stappen. We zien wel.


  Maak melding

 9. Lijkt er op dat dit volk niets anders doet dan oplichten,en geld maken over de ruggen van andere.Bovendien zijn het ook de grootste drugs criminelen.Stelletje ellendelingen.


  Maak melding

 10. @pakiratigri 11 juli 2019 at 19:45
  Wees realistisch en schuil niet achter een Uil. DDB is net zo erg als Cheves, Maduro, Pinochet, enz.enz. There is a chance in may 2020, he will be judged..


  Maak melding

 11. Dus schiret je al je tegenstanders neer zonder scrupules MOIWANA en de decembermoorden ,ik heb zo men eigen gedachten hier over moord is moord


  Maak melding

 12. Kondremangs
  Een zekere DiDiBri lover probeert hier uit alle macht moordenaar/drugsveroordeelde te verdedigen en haalt zelfs boeroe zijn miami vice zaak uit 1986 aan. ….maar vergeet 2013 toen DiDiBri junior door de VS is opgepakt en veroordeeld …..vanaf toen is die dialyse patiënt niet meer naar de VN gegaan. …omdat hij een grote lafaard is. ….en al zijn laffe volgelingen. …die volksverlakkers. ….maar
  TIME WILL TELL! ! !
  NOBRUYA


  Maak melding

 13. Suriname lijkt wel een toevluchtsoord voor midadigers, komt zeker omdat er een misdadiger als president zit, nog niet zo lang geleden hebben ze nog enkele midadigers van de Mokro bende uit Nederland opgepakt in dit land.


  Maak melding

 14. @Boys

  Heel goed verwoord. En jij en de anderen die op.jouw lijken zitten elke in de kerk te bidden dat het goed gaat met Suriname.
  Waarschijnlijk de reinste soort die bestaat?
  Jullie zijn de enige in soort die geen ellende veroorzaken.
  Was maar iedereen zo hè?


  Maak melding

 15. Suriname lijkt op een loop hondje van Nederland of is de PG een loop hondje van ned,terwijl ned Su agressief bejegend ivm het illegaal vorderen van die 19,5 euro wi e soigi deng witi mang tingi reet,wat een ass kisser


  Maak melding

 16. @ pakiratigri
  Volgens mij bent u bezig de geschiedenis te vervalsen. Want jou idool/ God ddb was ten tijde van de onafhankelijkheid nog in het Nederlandse leger, dus de op grond van de toescheidingsoverdracht een nederlander. Pas daarna is samen met nog een aantal anderen naar Suriname gekomen om de toenmalige SKM te ondersteunen. Deze groep militairen gingen van de Nederlandse regering een suppletie ontvang hetgeen inhield dat de Nederlandse regering met een verschil in salariering inkwam om zodoende deze groep op de zelfde niveau werd bezoldigd als hun Nederlandse collega’s. Als u de geschiedenis niet Kent doe geen ongenuanceerde uitspraken. Hij heeft die nationaliteit behouden tot de decembermoorden. Nadat Nederland de suppletie had stop gezet, heeft hij zijn Nederlandse nationaliteit opgegeven. Anderen hadden een rechtszaak gevoerd.


  Maak melding

 17. hoewel formeel wettelijk in Nederland gezien het vonnis tot in hoger beroep van Desi. B. van 11 jaar na 20 jaar zou verjaren is de meer recente en gestrande poging van desi B. om toch dit vonnis aan te vechten wellicht een grondslag om die verjaring op te schorten.

  In Suriname is momenteel een zware eis van 20 jaren.

  Hoe dan ook een familie met zware criminelen in meerdere generaties.


  Maak melding

 18. Sorry @ Amitabachan. De toescheidingsovereenkomst gaat voor. De suppletie is niet van belang. Het enige wat het inhoudt is dat de Nederlandse staat een vergissing gemaakt heeft. Je kunt namelijk niet een overeenkomst opstellen en vervolgens dat over het hoofd zien. Ik heb dat meegemaakt. De Nederlandse Staat sliep destijds. Maar Bouterse is een Surinamer vanaf voor de onafhankelijkheid. Er is een geval geweest waarbij de rechters niet eens wisten te concluderen of Bouterse nou wel een Nederlander was of niet. Daaruit zie je al dat ze hun werk niet hebben gedaan. Er werd gesproken over vermoedelijk. Mooi is dat.


  Maak melding

 19. @@@Passant
  Je hebt groot gelijk.
  Gewoon klasse Justitie.

  Je vraagt je af hoe geloofwaardig zijn nog staten waar de uitvoeringswetten hoog in het vaandel staan en toch met twee maten wordt gemeten. Niets is meer eerlijk in deze wereld. Mogelijk dat bepaalde landen het baat bij hebben dat suriname chaotisch is. Anders waarom zouden andere mogendheden meneer DB in het zadel hebben geholpen. Met deze instelling verwerp je je eigen democratie.


  Maak melding

 20. @pakiratigri
  Maar dat jouw God DDB een grote boef, moordenaar en bij verstek veroordeelde drugshandelaar is, dat staat als een paal boven water.
  Voor de rest ben je een zuiger.


  Maak melding

 21. @ pakiratigri
  Ik begrijp niet op grond waarvan u aangeeft dat de Toescheidingsovereenkomst voor gaat. Ik geef alleen maar aan dat ddb en een groep andere militairen ten tijde van de onafhankelijkheid niet in Suriname woonachtig was maar in Nederland. En dat artikel in de Toescheidingsovereenkomst geeft aan dat personen die ten tijde van de onafhankelijkheid in Suriname waren de surinaamse nationaliteit kregen en die buiten Suriname de Nederlandse nationaliteit. Ddb was dus buiten Suriname woonachtig dus had hij de Nederlandse nationaliteit.


  Maak melding

 22. @Papierentijger :
  De staatsgreep van DDB is gepleegd met hulp en steun van
  koloniaal Nederland, via kolonel VALK !
  DDB is een pion van de Ned mil Inl dienst `geweest` !

  Samen met Ned heeft DDB on land verraden en de kolonialen
  weer invloed gegeven in ons land !
  Onze democratie is VERNIETIGD !

  PS : tijdens de December-moorden en tijdens het verschrikkelijke
  bloedbad te MOIWANA werkte DDB samen met de Ned mil inl
  dienst en met de Amerikaanse CIA !
  Zit niets Surinaams aan deze man, als het hem uitkomt gebruikt
  deze meneer onze nationaliteit !

  Weet u, Papira-frigi, waarom Sranan geen schadevergoeding van
  Nederland eist ivm hun rol tijdens de staatsgrepen ??


  Maak melding

 23. Hahahahahaha ,iedere crimineel wordt direct vergeleken met de president.
  En daarna is er geen halt meer toe te roepen.
  Fuck politics..wees niet afhankelijk.


  Maak melding

 24. Verzoening met Bouterse ?

  Hoe dan ?

  Bouterse toont geen berouw,
  Bouterse leidt nog steeds een criminele organisatie,
  Bouterse heeft de afgelopen 9 jaar Suriname leeggeroofd en het volk verarmd.

  Verzoening ?

  Mijn mars !


  Maak melding

 25. Klote Hond, Nu kunnen de medegevangen, hem van achteren nemen, Torie Mai Ke Tjodo oplichter, Ik hoop dat zijn companen ook het gegil zal horen uit de gevangenis. Tering Hond!!!! Zijn ballen moeten ook worden gecastreerd zoals hij dat aantal keren heeft beweert en bedreigd.

  Oplichter (Hond)ik Spug en schijt op je gezicht, en Laat Anuj het in mijn geval dat komen schoon poetsen.
  Dat zal hij helaas nooit durven. Typisch een klote tering Indier


  Maak melding

 26. De familie Oemrawsingh kan dus niet werjenn alleen op negatieve manieren verdienen ze hun geld. Goed dat die ene is doodgeschoten in Guyana. Straks zal ik horen de hardwerkende mensen.
  We praten nu over deze hindustaanse man mr sommige willen het verhaal op Bouterse schuiven. wat een waardeloze familie is dit. Zet hem 1 maand in Surinaamse gevangenis en alles afpakken van hem en hem uit Su trappen. Thanks tipgeven. Ik hoop dat je een bedrag krijgt uit zijn geld


  Maak melding

 27. @ Jesse

  Dus je vindt het goed dat deze heerschap mensen heeft opgelicht, door mensen die een huis tegen woeker prijzen bij hem hebben gehuurd ???? In mijn ogen heeft de tipgever een goede daad verricht door hem aan te geven, weer een crimineel van de straat geplukt. Vaak zijn de huismelkers blank / zwart oplichters, ze vragen veel geld voor hun huis/ kamer huur in Nederland !!!! ( Opgeruimd staat netjes zeg ik maar )

  sari tori
  Jacko


  Maak melding

 28. De Toescheidingsovereenkomst regelde dat Surinamers die in Suriname woonachtig waren op 25 november 1975, de Surinaamse nationaliteit kregen als ze naar Nederland kwamen weer Nederlander konden worden.
  Het heeft 5 jaren geduurd, gelet dat Suriname op 25 november 1975 onafhankelijk werd zou dit dus tot 25 tot 25 november 1980 geldig zijn.

  Als Surinamer die in Nederland of buiten Suriname was op 25 november 1975 woonachtig was, was die gewoon Nederlander en als je naar Suriname ging bleef je gewoon Nederlander. Er was een deel van de Surinamers terug keerden naar Surinamers, maar bleven hun Nederlandse nationaliteit behouden. Er zullen wel enkelen zijn die dat inleverden en kozen voor Surinamers, maar gelet dat alles zo grimmig en onzeker was ook in het leger, SKM van Suriname en ondanks de suppletie van Nederland, bleven ze Nederlander. De SKM was niet wat ervan verwacht werd en moest zijn. Sommigen wilden zelf een vakbond hebben, om voor hun rechten op te komen. Het gevolg is nu nog voelbaar. Vele van deze militairen zijn ook weer naar Nederland na de staatsgreep of 25 februari 1980 terug gekomen. Enkelen van hen had ik ontmoet bij bijeenkomsten in Surinaamse ontmoetingscentra/ protesten in Den Haag over Suriname in Nederland in die periode. Soso po(o) lai en opportunisten waren die militairen, die naar Suriname waren gegaan en terugkeerden en nu in Nederland wonen.

  Vele Surinamers die in Suriname waren op 25 november zijn in die periode tot 1980 naar Nederland gekomen en zijn weer na een procedure weer Nederlander geworden.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 29. sorry mensen, maar deze familie zijn beesten,het was ook zijn broer die in guana was vermoord. vreselijke familie is dat.je hebt er ook een die geen benen heeft .ruim ze allemaal op.mensen zo alles afhandig maken.dat is toch niet best.als je ervoor gewerkt heb oke,maar zo oplichten.dat is heel erg.uitroeien allemaal en de handlangers ook.ze zijn gejaagd op geld geld en nomaals geld uiroeien allemaal.al die arme mensen hun geld zo afhandig maken,en zo lopen er meer rond in nederland schandelijk.


  Maak melding

 30. Het cynische is dat nieuwkomers in Nederland voor zaken zoals een woning naar mensen gaan met dezelfde achtergrond als zijzelf omdat ze zich daarbij vertrouwder voelen. In de praktijk blijkt niet zelden dat die persoon dan juist degene is die daar misbruik van maakt en mensen die naar hem toekomen oplicht of afzet.
  Het zou mij in dit geval dus niets verbazen als de slachtoffers van Oemrawsingh voornamelijk ex-Surinamers zijn met een Hindoestaanse achtergrond. Mensen oplichten is slecht, je eigen broeders en zusters oplichten is intens slecht.


  Maak melding

 31. @Hans van den Broek,

  Het is waar dat mensen oplichten slecht is, je eigen broeders en zusters oplichten is intens slecht.
  Daarom ben ik er niet rouwig om dat deze huisjesmelker is opgepakt. Zijn straf mag verdubbeld worden. En hij moet verplicht worden elk cent terug te betalen aan een ieder die door hem is opgelicht.
  Ik kijk niet altijd naar opsporing verzocht, maar ook de witte mens licht zijn eigen mensen op, die zijn dus ook intens slecht.
  In elk land en binnen elk gemeenschap zijn er slechte mensen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.