14-jarige jongen verliest oog na zware mishandeling in Suriname

13

Een 14-jarige jongenman is eerder deze week zijn linkeroog kwijtgeraakt in het binnenland van Suriname. Dit nadat hij zwaar mishandeld en ernstig verwond is met een mes aan zijn oog door vier jongens. Het voorval voltrok zich in het dorp Gujaba.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het viertal het slachtoffer meer dan vijf keren op verschillende plaatsen heeft verwond met het mes. Daarbij is het slachtoffer geraakt aan zijn linkeroog met het noodlottig gevolg. Inmiddels zijn de daders aangehouden en in verzekering gesteld. Het gaat om drie 17-jarigen en één 21-jarige.

Het slachtoffer verkeerde in kritieke toestand en is overgevlogen naar Paramaribo voor verdere medische behandeling. Wat de aanleiding is van het voorval is vooralsnog onduidelijk. De gezondheidstoestand van het slachtoffer is ook niet bekend. De politie van Atjoni heeft de zaak in onderzoek.

13 REACTIES

 1. Geen wonder dat t weer Gujaba is. Dat was toch ook t dorp waar een lijk werd begraven terwijl de politie geen toestemming had?

  Komen veel criminelen vandaan.


  Maak melding

 2. @MODERATOR

  Kunt U de reactie van ibaH halluB verwijderen. Deze man tracht slecht racistische haat gevoelens aan te wakkeren. De kan is dan ook heel groot dat het hier een paarse creool met een fake naam betreft.
  HOE HET ZIJ. De reactie is strafbaar en als WKN het laat staan kan zijn ook in de problemen komen.
  Eigenlijk moet het IP adres van de poster gewoon aan de politie doorgegeven worden.


  Maak melding

 3. Bruut! Een kind van 14 met z’n vieren zo verwonden, niet normaal. Hopelijk krijgen de daders hun verdiende loon. Opa Doeli zit tjokvol met dit soort tuig. Resocialisatie in Opa Doeli is moeilijk te bewerkstelligen. De professionals hier hebben het zwaar en fien hun best. Hun grootste vijand is het systeem. De jongeren weten dat en maken daar goed misbruik van. Zoiets en in het binnenland, dan moet het vrij heftig zijn. Hopelijk blijft het bij dit incident, anders kunnen we taferelen krijgen als bij de Hutu’s en de Tutsi’s.


  Maak melding

 4. Mokro hutu’s en tutsi’s?? Je weet duidelijk niet waar je over praat idioot om deze twee zaken met elkaar te vergelijken. En hoe weet je zoveel over opa doeli,of zat je ook stiekem daar dommie.


  Maak melding

 5. ibaH halluB
  Heb je die blanke Nederlander vprige week in Amsterdam een Nheeger dan niet zien doodteken?
  Nietsnus dat je bent.
  Wat heeft een Nheerger jou misdaan dat je zo dicrimineert? het zijn niet alleen Nheegers die met een mes rondlopen lullo


  Maak melding

 6. Creolen, Hindoestanen, Javanen, Inheemsen we zijn allemaal Surinamers. Stop aub met de onderlinge rassen vetes. Grootste vijand zetelt in de Nationale Assemblee en zwaait de scepter in Suriname. De man moet zsm afgezet worden alleen dan kan het land voorruit. Eerlijk gezegd kan het me niks schelen of de nw president een Hindoestaan, Javaan of Creool is. De nieuwe man of vrouw moet integer en capabel zijn meer niet.


  Maak melding

 7. Sterkte aan het slachtoffer en beterschap toegewenst, ook aan de familieleden, enz.

  De daders moeten de straf krijgen die ze verdienen van de rechtbank.

  Boen Sari (s)Tory

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.