Brand vernietigt woning in Suriname

7
Brand vernietigt woning in Suriname

Bij een brand in Suriname is vanmorgen vroeg een woning totaal vernietigd. De brand vond rond 06.00u in de ochtend plaats in de Ramtahalsingweg, een zijstraat van de Hannaslustweg. Over de bewoners is bekend dat ze niet thuis waren. Ze waren vroeg vertrokken uit huis om de kinderen op school af te zetten en aan het werk te gaan.

De oorzaak van de brand is nog onbekend. De politie en de brandweer hebben de zaak in onderzoek.

7 REACTIES

 1. Wederom….gelukkig waren de bewoners niet thuis,maar het ziet er echt niet uit,wat een vuurwolk zeg.Alleen 1 ding kan ik zeggen,in voorbije tijden gebeurde zo iets bijna niet of zelden.


  Maak melding

 2. Huizen in brand, doden op straat, koers omhoog voor de rest niks aan de hand. Paarse pakketten zijn overvloedig verkrijgbaar, dus de ratten gaan voor nog 5. Cocaproductie wordt van Bolivia naar Suriname verplaats.


  Maak melding

 3. Hopelijk dat Minister Misiekaba snel ter plaatse gaat om de slachtoffers de helpende hand te bieden .
  Alla dee, of brand of auto ongeval of roofoverval !!
  Surinamers hebben werkelijk de vloek van de door Gog gezonden president over zich nu in Suriname:”met de aan hen toegewenste slapeloze nachten ” !!!


  Maak melding

 4. Het lijkt wel schering en inslag met de woning branden in sur. In dit geval heb ik sterk het vermoeden dat opzet is in het spel. De bewoners zijn zelf er voor verantwoordelijk of een derde die op hun heeft gemunt en moedwillig is aangestoken.

  Wanneer de bewoner zelf voor verantwoordelijk is dan kan het om uiteenlopende redenen zijn. Hij wil verzekeringsgeld opstrijken of wenst Staatssteun te ontvangen om zo doende een betere huis te kunnen bouwen. We blijven het volgen en zie het onderzoek met belangstelling tegemoet.

  Het is de laatste tijd heel vreemd in sur dat met een grote regelmaat woonhuizen afbranden. Hier voorheen was het misschien één keer per jaar. De overheid zou een grootscheeps onderzoek moeten instellen naar de oorzaken en hoe die te voorkomen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.