Truckchauffeur (25) die voetganger doodreed, reed zonder rijbewijs

11
Truckchauffeur (25) die voetganger doodreed, reed zonder rijbewijs
Een voetganger loopt langs het levenloze lichaam van de man die gisteren om het leven kwam na en aanrijding met een truck.

De chauffeur van de DAF truck die gisteravond een voetganger in Suriname doodreed, reed zonder rijbewijs. Het rijbewijs van de man was enkele dagen voor het ongeval namelijk ingevorderd door de politie. Dit vanwege een snelheidsovertreding, melden bronnen aan Waterkant.

De 25-jarige truckchauffeur M.V. is dinsdagochtend voorgeleid en in verzekering gesteld meldt ook de Surinaamse krant De Ware Tijd. Volgens de krant wijzen de aangetroffen remsporen erop dat hij met vrij hoge snelheid heeft gereden.

De politie van Verkeersunit Regio Midden heeft de zaak in onderzoek. De truck met lege aanhanger van de man is voor dat onderzoek in beslag genomen.

11 REACTIES

 1. Dit is nou typisch een geval wat wij zonder enig commentaar,vanaf de zijlijn moeten afwachten tot het onderzoek is voltooid.want nu is er een leven te betreuren,een indivdu is in hechtenis genomen,wat nu overblijft is de nationale autoriteiten(justitie in dit geval)nu aan het werk zijn om hier een oordeel uit te trekken. Daarna kunnen ook wij dan vaststellen dat een gewaarschuwd mens telt voor twee. In dit geval dat het rijbevoegdheid op korte termijn daarvoor was opgelegd. Ik heb al mijn oordeel,maar voor nu laat ik het even in het midden. Kps doe je werk.


  Maak melding

 2. In Suriname doen veel mensen wat ze willen, houden geen rekening met anderen. Daarom is niet vreemd regering en overheid doet zelfde, is allemaal zelfde mensen toch.


  Maak melding

 3. Het plezier van de chauffeur, is begonnen toen hij begon te rijden en eindigde bij de belangen van de voetganger.

  De pijn en ellende van beide families is begonnen. Mijn medeleven.
  Heel veel sterkte.

  De groeten en heel gezondheid en vrede.


  Maak melding

 4. RIP.condoliance aan de Familie vooropgesteld, hoe pynlyk het ook is ik denk niet dat de chaufeur opzettelyk iemandt doodt rydt, laat dat duidelyk zyn en na gedegen onderzoek zal de persoon in kwestie berecht worden zo als het hoort


  Maak melding

 5. Het is donker daar je ziet niks. En kijk aan de ene kant is die lamp van die Daf truck gebrand.
  Dus het kan zijn dat die voetganger aan die kant liep waar die lamp gebrand is. Ik denk dat die chauffeur niet heeft gezien. Want daar is verschrikkelijk donker.


  Maak melding

 6. Rbrown denkt dat de chauffeur niet iemand opzettelijk wilde doodrijden….. iemand mee eens?? Weer zo een domme reactie dat ik me zelfs een beetje moet schamen om deze man. En dan heeft hij het altijd over hoe dom Surinamers zijn,Deze man is nog dommer als een ezel bajaa


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.