Voetganger doodgereden door DAF truck in Suriname

21
Man overleden na ongeluk in Suriname
Man overleden na ongeluk in Suriname

Bij een verkeersongeval zojuist op de Martin Luther Kingweg nabij het schrootbedrijf in Suriname is een voetganger tragisch om het leven gekomen. Volgens de eerste informatie stak de man de weg over en werd geschept door de truck die richting Paraman reed. Het slachtoffer was op slag dood.

De politie is nu ter plaatse voor onderzoek. Een arts is ingeschakeld om de dood officieel vast te stellen. Met het heengaan van dit verkeersslachtoffer is de verkeersbarometer landelijk gestegen naar 39. Later meer.

UPDATE: Het slachtoffer is de 54-jarige Lucas H. Hij was maandagavond rond half vrijwel op slag dood, toen hij bij het oversteken werd aangereden door onderstaande DAF-truck. De chauffeur heeft tevergeefs geprobeerd de aanrijding te voorkomen. Vanwege de aangetroffen remsporen bestaat het vermoeden dat hij met een vrij hoge snelheid heeft gereden, aldus de Surinaamse krant De Ware Tijd.

21 REACTIES

 1. Sommigen rijden als bezetenen hier in ons landje. Geen zebrapaden. Geen verkeersdrempel, geen flitspalen.
  En zo zullen er veel meer verkeer slachtoffers vallen. Wie doet straks het licht uit op onze luchthaven?
  Mag wel gezegd worden wij hebben hier een oerdomme structuur van wegen bouwen. in verband met veiligheid. Tot slot wordt een ieder gestraft die de straten oversteekt, doodgereden.
  R.I.P.
  Familie sterkte.
  Sarie Torie


  Maak melding

 2. Zijn je zintuigen buitenwerking terwijl je de weg oversteekt?
  Je kunt toch zien en horen dat er een vrachtwagen nadert
  De vraag is dus “hoe dan wordt je aangereden?”


  Maak melding

 3. de Lichten hebben waarschynlyk een rol gespeeld, en het noodlot ,ergens gaan we allemaal een keer doodt en niemandt weet z,n beurt in Gods wondere wereld . wat is de mens toch een gezegend misbaksel


  Maak melding

 4. Die weg daar hoe het nu mooi glad is gestreken. Die Chinezen kunnen ook loopbruggen maken voor oversteek, anders elke week iemand gaat daar geslagen worden door een auto of truck. Ik zeg jou is geen grap.


  Maak melding

 5. Ook heel veel stukken van die weg is donker, je ziet niks. Dan hoe noemen ze het highway, overal moet licht hebben. Beter verander die naam in dangerway.


  Maak melding

 6. Wederom een trieste aangelegenheid.
  Als je als voetganger in het donker aan het verkeer deelneemt, moet je er wel voor zorgen dat je zichtbaar bent. Gebruik een zaklamp of trek kleiding aan die reflecteert. Het zijn simpele hulpmddelen maar die kunnen een hoop leed voorkomen.


  Maak melding

 7. Welke ezel gaat de straat oversteken terwyl je hoort dat er n voertuig met zware motor nadert met grote koplampen n ook bylichten op de cabine? In de meeste gevallen ligt ht aan de nonchalanche vn d mensen zelf.triest in elk geval.


  Maak melding

 8. Als je als autobestuurder zonder rijbewijs op de openbare weg een voertuig bestuurt ben je een gevaar voor de samenleving.

  Als je zoals op de foto lijkt met slechte verlichting van je voertuig rijdt is het gevaar 2 x zo groot.

  En als je ook nog veel te raad rijdt en iemand dood rijdt verdien je een stevige straf.

  Ben benieuwd.


  Maak melding

 9. Wanr mensen zeggen dat ht gods besluit is geweest als iemand komt te overlyden dan vraag k aan deze mensen: als god bepaald wanr iemand moet heengaan dan wrom altyd tragisch op n wrede manier?dan denk k aan die zielige kleintjes die op zo’n wrede manier zyn komen te overlyden n ook aan het rivier incident te boskamp waar er 12 mensen zyn omgekomen waaronder ook zielige kleintjes en aan al die mensen die op n tragische manier zyn omgekomen.is dit gods werk? Verheerlykt god zich aan al deze wrede gevallen? Ik geloof er geen bal van hoor k zou eerder zeggen ht is duivelswerk. Al god aan n embryo n ziel hft ingeblazen n er ontstaat n nieuw leven dan wrom moet hy dat leven terugnemen op zo’n wrede wyze.?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.