Dienstwapen DNV’er gestolen uit auto

17

Het dienstwapen van een lid van het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) is zondagavond uit zijn auto aan de Gemenelandsweg in Suriname ontvreemd.

De DNV’er vertelde de politie dat hij zijn auto geparkeerd had en iets verder bezig was te borrelen met een vriend. Op een gegeven moment toen zij klaar waren liep hij terug naar het voertuig om zijn tas inhoudende geld en het wapen te halen voor de betaling. Daarbij ontdekte hij dat zijn tas verdwenen was uit het voertuig.

De politie stelde een onderzoek in maar trof geen inbraaksporen aan het voertuig. De DNV’er hiermee geconfronteerd twijfelde toen als hij wel of niet zijn tas uit het voertuig had weggehaald. De politie van Nieuwe Haven heeft de zaak in onderzoek.

17 REACTIES

 1. Die wapens worden gewoon verkocht door die ambtenaren en miltairen. Daarom heb je steeds meer overvallen. Dan is de aanschaf zo weer terug verdient. De wapendragers moet je opbergen voor 20 jaar aanzet tot overvallen en hulp bij moorden


  Maak melding

 2. Zo vaak wordt een dienstwapen van de CIVD de politie de militairen en de beveiligingsdienst gestolen dat je haast zou denken dat het wapen met opzet wordt achtergelaten om gestolen (verkocht) te worden.
  Er staat geen sanctie op verlies en nalatigheid en je krijgt toch weer een dienstwapen.
  Is wel verdacht toch?


  Maak melding

 3. Suriname heeft geen undercover journalisten met hidden camera enzo. Als dat er was dan je zou zien heel veel dingens die niet pluis zijn. En al was die undercover journalist, ik denk mensen die persoon snel doen verdwijnen op vuilnisbelt of ergens tussen onbewied perceel. Te veel dingens zouden naar buiten komen.


  Maak melding

 4. Lijkt mij heel verdacht…alles is al in eerdere reacties uiteengezet..wie laat nou in deze criminele tijden geld en wapen onbeheerd in de auto?..zeer verdacht!


  Maak melding

 5. Ze moeten hem goed aan de tand voelen en opsluiten.
  Als hij met een dienstvoertuig op pad was moet zijn rijbewijs ingetrokken worden wegen het rijden onder invloed.

  En als hij met zijn eigen voertuig op was moeten ze zijn rijbewijs intrekken, zijn voertuig afpakken en verbeurd verklaren


  Maak melding

 6. De DNV’er vertelde de politie dat hij zijn auto geparkeerd had en iets verder bezig was te borrelen met een vriend. Op een gegeven moment toen zij klaar waren liep hij terug naar het voertuig om zijn tas inhoudende geld en het wapen te halen voor de betaling. Daarbij ontdekte hij dat zijn tas verdwenen was uit het voertuig.( leugens, leugens en nog eens leugens, verhaal uit zijn duim gezogen, om een alibi te scoren. Op pakken deze leugenaar


  Maak melding

 7. Hoe naïef kan je zijn…hij had het shit gewoon verkocht tijdens het borrelen….en was op dat moment ook niet in staat op zijn benen te staan…zelf een blaas test kreeg hij niet…


  Maak melding

 8. Velen beschermen hun eigendommen. Helaas, zijn er mensen die het toch ongevraagd meenemen.
  Waarde volle spullen, in de auto achter laten, hier in Suriname is vragen om gestolen te worden.

  In dit geval lijkt het ” vragen om mee te nemen. Grondige onderzoek is nodig om de bevolking te laten weten wat er kan gebeuren, zo kan men op de hoogte blijven “wat te doen of juist niet te doen.

  Groeten en veel gezondheid en vrede.


  Maak melding

 9. ik denk gat het onverstandig is als een gewapend macht ztn wapen onbewaakt achterlaat,ik denk aan disiplinair afstraffen van dit soort roekeloze ambtenaren


  Maak melding

 10. Dat verhaal stinkt van alle kanten. Waarschijnlijk heeft hij z’n wapen gewoon verkocht en wordt een zogenaamde beroving in scene gezet om dat te verhullen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.