Zaterdag inaugurele vlucht van Copa Airlines naar Suriname

11
Copa Airlines naar Suriname

De Panamese luchtvaartmaatschappij Copa Airlines voert op zaterdag 6 juli haar inaugurele vlucht naar de Johan Adolf Pengel Luchthaven in Suriname uit en brengt het land daarmee rechtstreeks in verbinding met Panama. Vanuit Panama kunnen passagiers meer dan 80 bestemmingen bereiken. De Panamese luchtvaartmaatschappij zal wekelijks op de woensdag en zaterdag rechtsreeks van Suriname naar Panama (visa-versa) vliegen.

Het halen van Copa Airlines naar Suriname biedt het reizend publiek veel meer alternatieven aan ten opzichte van de huidige vliegroutes. Met Copa Airlines kunnen passagiers zich verplaatsen naar Noord-, Midden- en Zuid-Amerika. Timothy Mendonça, directeur van Luchthavenbeheer zegt dat Suriname momenteel zwaar gepromoot wordt in magazines op de airport in Panama en op vluchten van Copa Airlines. De wificode op de business lounge is ‘Surinam’. Ook op social media promoot de vliegmaatschappij Suriname als haar nieuwste vliegbestemming.

Copa Airlines is een van de grootste spelers binnen de luchtvaartsector in de Americas en gebruik Panama als een hub. Ze vervoeren meer dan veertien miljoen passagiers op jaarbasis. Dat is een enorme exposure voor Suriname. “Het is een bijzondere set om zo een grote speler naar Suriname te halen”, aldus Mendonça. Naast de toerisme sector zullen er ook voor andere sectoren die met handel te maken hebben nieuwe mogelijkheden ontstaan.

11 REACTIES

 1. Panama staat ook bekend als narco staat. Hoeveel drugs gaat er gesmokkeld worden naar dit land of visa versa??? Promoten van drugs aan boord. In panama, wordt je letterlijk doodgeschoten. Zelfs in eigen land komen zij je de afrekening presenteren, richting tussen 6 planken, wanneer je grapjes hiermee gaat maken.
  De overheid in Panama maakt wat drugs betreft geen grapjes. Wij zullen dit wel merken. Zo worden Surinamers steeds meer opgeruimd. Niet om wakker van te liggen wanneer je,je met dit soort praktijken bezig houdt.


  Maak melding

 2. Suriname is een land van hardwerkende ondernemende rijsthandelaren en doorvoerhandelaren (import/export) en ondernemers in de hout en goudsector, auto en machine(onderdelen) verkoop/ verhuur.
  Sommige Surinamers en voormalige Surinamers (NL of USA nationaliteit) hebben ook veel grond, concessies en onroerend goed (luxe woningen en appartementen), die werken niet zo hard, ze ontvangen gewoon veel geld.

  We hebben nu een extra airline die ons de rest van het continent makkelijker kan laten bezoeken en wij ons hard verdiend geld kunnen uitgeven aan nog meer luxe en een uitbundige levensstijl. Onze buitenvrouwen en vriendinnen mogen soms ook mee op vakantie.


  Maak melding

 3. Touristen naar Suriname??? Prachtig , fantastisch idee. Maar begin alsjeblieft,alsjeblieft de binnenstad schoon te maken ik Ben surinamer maar ik schaam me voor mijn hoofdstad.


  Maak melding

 4. @mango
  Je hebt groot gelijk. En dit moet toeristen aantrekken? Ik begrijp de gedachten gang van deze regering niet. Suriname onze bananenrepubliek promoten en nog van alles willen in deze chaos en viezigheid valt niet te pruimen. Al die zwervers en drugsverslaafden siert onze stad ook.niet.
  Verrotte gebouwen die dreigen in te storten
  Degenen die hiervoor verantwoordelijk zijn moeten op het matje geroepen worden. Altijd het maar over toeristen hebben,deze toeristen zijn hier voor even en houden het voor gezien. Kortzichtig denken en niet op lange termijn. Surinamers maken Suriname niet tot het visitekaartje voor toeristen.
  Moersoe. Sommigen pissen en schijten dagelijks schaamteloos op straat.
  Sommige mensen moeten heropvoed worden.
  Sarie Torie.


  Maak melding

 5. maar hoeveel van de mofina wan zullen wekelijks met de copa vliegtuig reizen..
  de mensen hebben al geen eten, gaan met lege maag naar school naar het werk ze moeten ook op kantoor op de zelfde bureau einde dienst of tijdens dienst wijd been geen liggen om nog wat bij te verdienen..
  algemeen bekend .

  hoeveel kinderen zijn tijdens dienst tijd geboren waarvan de vader onbekend is, de moeder moet daarom ook dagelijks hosselen om wat eten te zoeken..


  Maak melding

 6. Wie de ultieme ervaring wil beleven om met een jachtgeweer bedreigd te worden en onder de slagen van een hamer beroofd te worden,mag naar Sur afreizen.Een belevenis die verder het hele leven levendig bij blijft.


  Maak melding

 7. De mensen die denken/vermoeden dat de Copavluchten een nieuwe drugsroute wordt, kunnen het subiet vergeten.
  De luchthavens in Panama worden streng gecontroleerd door de autoriteiten, in de vorm van vele geüniformeerde en niet geüniformeerde agenten en vele drugshonden.
  Men staat niet achter een balie maar is zeer actief met ondervragen, rondjes lopen waarbij de honden koffers en handbagage besnuffelen.


  Maak melding

 8. De gewone Surinamer heeft geen geld om voeding te kopen!! Dang fa dem auw-go op reis !!
  Na soso mensensmokkellijn naar Suriname !!!
  Nieuw bron van inkomsten voor “een selekte groep” !!!


  Maak melding

 9. De bedelaarsmebtaliteit, zwervers, geschreeuw, sex-jagers, verkeerscriminelen, zakkenrollers, rovers, ruziemakers en zuiplappen in de binnenstad maken Paramaribo niet vriendelijk voor toeristen.

  Daarnaast hebben we ook nog de zogenaamde belastingontduikende goudverkopers welke de stad onvriendelijk maken.

  Je zal wel echt idioot moeten zijn om in Suriname te vertoeven.

  Voor de sextoeristen is Suriname overigens zeer aantrekkelijk, vanwege de kinderpristitutie.

  Het ergste is dat slechts enkele Surinamers zich hiervoor schamen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.