Man die gisteren tijdens voetballen om het leven kwam zou vandaag jarig zijn

16
Man die gisteren tijdens voetballen om het leven kwam zou vandaag jarig zijn

De man die gisteren tijdens een competitie voetbalwedstrijd in de veteranen 50+ klasse om het leven kwam, zou vandaag zijn 58ste verjaardag vieren. Humprey Kana zakte in elkaar tijdens de wedstrijd op het terrein van Sosis in Suriname.

Een militair met een medische achtergrond die daar aanwezig was, heeft nog getracht de man te reanimeren. Helaas zonder succes. Een woordvoerder van de Surinaamse politie vertelde aan onze redactie dat de heer Kana een natuurlijk dood is gestorven.

Het ontzielde lichaam van de heer Kana is vrijgegeven aan de familie voor de uitvaart. De wedstrijden in de desbetreffende competitie zijn tot nader orde stopgezet.

16 REACTIES

 1. Let op 50 plussers, gelieve niet aan intensieve sporten deel te nemen indien je niet onder goede medische begeleiding of check bent.
  Laat regelmatig jou bloeddruk checken, cholesterol meten, hartslag en longen testen, urine laten analyseren en verder gezond leven.

  Fred Derby is op dezelfde wijze heengegaan, en zo ken ik nog twee 50 plussers die tijdens het sporten het leven hebben gelaten.

  Mijn advies is take care !


  Maak melding

 2. @J. Zwartmans,

  Waarom is die opmerking stom? Sommige kinderen sterven al op 2-jarige leeftijd. Deze man heeft tenminste 50 verjaardagen mogen meemaken. Wat is fout om dat aan te geven? Denk zelf na voor je een tegenreactie geeft.
  Die 5 kinderen die laatst in de brand zijn omgekomen zullen nooit zelfs 10 verjaardagen meemaken.


  Maak melding

 3. @ Rosa wat ben jij voor een inferieur persoon en zeker een stuk bedorven vlees. Hoe zullen de nabestaanden zich voelen na het lezen van jouw quasi domme opmerking ? Wat heeft het omkomen van de 5 kinderen met jouw opmerking te maken ? Waren het jouw kinderen ? Alleen personen zonder een gedegen opleiding en of die een doelloos leven leiden maken dit soort opmerkingen. Afiba wenst jou nog een verjaardag toe. Ik ga nog verder en ik wens jou nog een lang leven toe. Tot vanavond. Ik word zo misselijk van jouw reactie.


  Maak melding

 4. Rosa, het gaat om medelijden tonen en geen kutopmerkingen…want zoiets gun je niemand! ..door mensen als jij zal Suriname nooit vooruit gaan want mensen als jij zijn duivels! Soso negatieve krachten zijn daar aanwezig!


  Maak melding

 5. Rosa, zo te lezen snap jij er geen ene bal van..jij bent depri ga hulp zoeken voordat jij iets raars gaat flikken want de beginfase is al aanwezig in jou!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.