Wegen Ramgoelam en omgeving worden aangepakt

15

Het ministerie van Openbare Werken, Transport & Communicatie (OWT&C) is thans drukdoende met de uitvoer van het landelijke bestratingsproject fase 1 in Suriname. Dit project wordt ook in de woonomgeving van Ramgoelam te Latour en Menkendam uitgevoerd. Hierbij zijn het er vijf binnenwegen die aangepakt worden. Het werk houdt onder andere in, de aanpak van de riolering voor een betere afwatering en ook het bestraten van de wegen.

Minister Vijay Chotkan van OWT&C bracht onlangs een orientatiebezoek aan het gebied Ramgoelam. Daarbij voerde de bewindsman gesprekken met enkele buurtbewoners die ingenomen zijn met de uitvoer van dit project. “Het is tijd om de wegen aan te pakken en de gemeenschap van dienst te zijn. We zijn bezig met een integrale aanpak om de mensen uit de misère te halen van wegen die moeilijk begaanbaar zijn en bij een regenval onder water lopen.” 

Chotkan benadrukt dat niet alleen het Ramgoelam gebied wordt aangepakt, maar dat er ook andere projecten zijn, die aan de beurt komen.  Het moet er in resulteren dat de straten na de aanpak goed en droog blijven. Na de ontwatering worden de wegen bestraat.

Satish Mohan, onderdirecteur Natte Civiel Technische Werken van OWT&C zegt dat het van belang is om deze wegen aan te pakken. Bij een kleine regenval stonden ze al blank. Dat alles moet straks tot het verleden gaan behoren.

15 REACTIES

 1. Is toch wel jammer dat er niet om de 2 jaar verkiezingen zijn.
  was dit zo dan zouden zaken beter en direct worden aangepakt alleen maar om aan de macht te blijven


  Maak melding

 2. Dat ze nu pas…het tijd vinden dat de wegen aangepakt moeten worden. Na 9 jaren regeren!!! En 1 jaar voor de verkiezingen…
  Mensen laat u geen zand in de ogen strooien…Stem in het vervolg op een partij die de hele regeerperiode het land aanpakt en opbouwd!! Check a torie bung!!


  Maak melding

 3. “Het is tijd om de wegen aan te pakken en de gemeenschap van dienst te zijn. We zijn bezig met een integrale aanpak om de mensen uit de misère te halen van wegen die moeilijk begaanbaar zijn en bij een regenval onder water lopen.”

  Had de tijd dan al die jaren stil gestaan? Nu met de verkiezingen voor de deur, tikt de klok weer. En de stemvee, die trapt er weer in


  Maak melding

 4. Chotkan benadrukt dat niet alleen het Ramgoelam gebied wordt aangepakt, maar dat er ook andere projecten zijn, die aan de beurt komen. Het moet er in resulteren dat de straten na de aanpak goed en droog blijven. Na de ontwatering worden de wegen bestraat.

  Meneer Chotkan. Weet wat u zegt,
  Ik beschik over oude foto’s van de dames Curiel gemaakt in 1905 van de Domineestraat. En wat zien ik Domineestraat onder water. Sommige dingen in Suriname zullen nooit veranderen en het wateroverlastprobleem is een van deze problemen.


  Maak melding

 5. Dit is het krom denken dat het wateroverlast probleem die reeds decennia’s bestaat nu opeens op te kunnen lossen. Er is geen enkele straat in heel Suriname die niet blank staat bij elke spatje reden. De straten zullen niet droog blijven na een kleine regenval omdat men de kennis niet heeft om dit soort zaken tot het verleden te laten behoren. Verkiezingstijd komt eraan. Onze bevolking moet deze hele NDP kliek weg stemmen. Steeds maar weer zand in mensen hun ogen strooien. NDP ons bloed is rood en geen Paars. Dus opzouten.


  Maak melding

 6. Dit soort prohecyen stonden ook al op de begroting regering Venetiaan. Maar, ach een alles kapot maken, het land op een bedelstok zetten en dan met het gebedelde geld ” show projecten” uitvoeren. Ik hoop dat het volk inziet wat voor inborst NDP heeft en haar zodanig afstraft dat het ophoud te bestaan. Weg met de Nationale Drogga Partij.


  Maak melding

 7. Bewoners omgeving let op!!!!!
  Project wordt niet afgemaakt, er is geen voldoende financiëring. Maar meer bedoeld om in mei 2020 stemmen binnen te halen. Worden maar tientallen meters ingericht en houdt verder op!


  Maak melding

 8. Een hongerig volk heeft niets aan dit soort projecten. Een hongerig volk geeft weinig om verbetering van openbare werken. Een hongerig volk is moe van de zoveel loze belofte. Een volk dat honger lijdt maakt zich zorgen hoe de maag gevuld moet worden en niet of het na een wandeling droge voeten heeft. Bouterse laat met dit soort projecten weer zien dat hij geen mars om het Surinaamse volk geeft en dat hij alleen aan zichzelf denkt. Een volk dat enigszins trots kent zou iedere dag de straten opgaan en eisen dat de regering , in dit geval dictator Bouterse, tegen de voedselschaarste iets onderneemt. Suriname …. wat heeft onafhankelijkheid ons voortgebracht ? De ene kolonisator wordt door de andere kolonisator opgevolgd en wij vinden het niet erg. Dat is het ergste !


  Maak melding

 9. 1 dag na de verkiezingen krijgt het volk de mededeling dat de situatie precair/desastreus is en alle activiteiten on hold gezet gaan worden. We kennen de misleidende streken van het kliekje paarse pathologische NDP-leugenaars inmiddels wel.


  Maak melding

 10. Al die jaren zaten ze te slapen maar nu de verkiezingen eraan komen zijn ze opeens wakker geworden en komen ze aandansen met allerlei verkiezingsstunts om de mensen weer te pakken.
  Jammer dat er niet ieder jaar verkiezingen gehouden worden.


  Maak melding

 11. Geef de ndpstemmers heeeel af en toe, maar zeeeeker niet te regelmatig, een bordje eten. En ze blijven op die bouta stemmen. 😭😭😭


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.