CIVD’er schiet gericht op auto van doorrijder

11

Een lid van de Centrale Inlichtingen en Veiligheidsdienst (CIVD) in Suriname heeft in de nacht van donderdag op vrijdag gericht geschoten op de auto van een doorrijder aan de Kwattaweg in Suriname. Dit nadat de doorrijder de CIVD’er inhaalde en bij invoeging in botsing kwam met het voertuig van de veiligheidsambtenaar en door reed.

Volgens Times of Suriname reden beide bestuurders over de Kwattaweg komende vanuit de Tweede Rijweg en gaande in de richting van de Kernkampweg. De CIVD’er reed voor. Op een gegeven moment haalde de doorrijder de veiligheidsambtenaar in, maar er kwam een tegenligger. De doorrijder ging toen voor de CIVD’er invoegen, maar kwam in botsing met zijn voertuig.

De veroorzaker reed na de aanrijding door. De CIVD’er loste toen twee schoten met als gevolg dat de auto van de veroorzaker een kogelinslag heeft aan de rechterachtermodderkap. De politie van Munder ging na de melding naar de plaats voor onderzoek en schakelde vervolgens de militaire politie in, die belast is met het verder onderzoek.

11 REACTIES

 1. Gaaf joh liet hij expres de inhaler er niet tussen agressief weggedrag pistool bij zich schieten maar stoere bink gevaar voor samenleving


  Maak melding

 2. Dit is toch verschrikkelijk. Elkaars leven in gevaar brengen. Wanneer houdt dit agressief rijgedrag op. Ik
  denk dat deze CIVD’ er dusdanig is geschrokken dat hij heeft geschoten al dan niet gericht. Deze doorrijder is een moordenaar. Want hij is overgegaan tot een bewuste actie. Gelukkig zijn er geen andere doden gevallen.
  Sommige auto bezitters gebruiken hun auto als een moord wapen.

  Sarie Torie


  Maak melding

 3. De overheid heeft het recht gepast geweld toe te passen. Daarvan was hier geen sprake. Er was geen dreiging meer toen de inhalende auto voor de CIVD-er reed. Deze CIVD-er moet dan ook vervolgd worden en oneervol ontslagen worden. Daarover kan geen twijfel bestaan.
  Bij de aanrijding kan wel sprake zijn van enige twijfel. Immers de CIVD-er kon de tegenligger ook zien en zijn snelheid aanpassen. Het feit dat het geen heftige botsing was zegt al genoeg. Mogelijk heeft de inhalende auto het zelfs niet gemerkt of gedacht dat het een kuil in de weg was. Sterker nog. Mogelijk is de CIVD-er door een kuil gereden en dacht hij dat hij aangereden werd. Wie zegt het?? Nergens een opmerking over de schade die de aanrijding veroorzaakte. Is de CIVD-er op drank en medicijn gebruik gecontroleerd??


  Maak melding

 4. JA dat is mooi en waar maar Mensen die voor 1975 zijn geboren dan Die mogen wel hun Suriname nationaliteit behouden wan die weit is er wel dus wat lulln ze nu over mensen die twee Nationaliteit hebben


  Maak melding

 5. Deze gast is buiten z’n boekje gegaan want hij is geen politieagent die de bevoegdheid heeft om op te treden in zulke gevallen en er was ook geen sprake van een bedreigende situatie richting hem waardoor hij zich niet kan beroepen op zelfverdediging. Kortom hij is ook in de fout gegaan.


  Maak melding

 6. Die veroorzaker leeft nog die ka duivel.
  Net als die geval van kennedyweg en nu zijn die militairen vrijgesproken en die veroorzaker is opgespoord


  Maak melding

 7. @ ..ndp bespotter het wordt hoogtijd dat je een paarse rat op je barbecue legt en opeet jou soortgenoot jo kanibaal. De man met het BOUTERSE SYNDROOM. Zo kom je er van af…idioot jo buck dancing punk ass sel out baffoon.


  Maak melding

 8. Bromsnor
  Dit soort idioten die inhalen ten koste van de veiligheid van andere weggebruikers mag je van mij rustig afschieten . Hoeveel onnodige ongelukken en leed hebben dit soort “chauffeurs” al niet veroorzaakt?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.