zaterdag, juni 22, 2024
HomeFoto'Bigi Boi' terug in Suriname en op bezoek bij president Bouterse

‘Bigi Boi’ terug in Suriname en op bezoek bij president Bouterse

-

Does Travel - naar Suriname

Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik is terug in Suriname. President Bouterse heeft tussen zijn werkzaamheden door even de tijd kunnen vrijmaken om de topvechter persoonlijk te feliciteren met zijn supersnelle Knock-Out afgelopen weekend.

Bigi Boi vertelde hoe hij het gevecht en de vele positieve reacties uit Suriname en het buitenland heeft ervaren. De President zegde vervolgens zijn steun toe aan Rozenstruik en zijn team om zijn carrière verdere impulsen te geven.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

20 REACTIES
 1. En weer probeert Desi witte voetjes te maken met loze beloften. Waarom nu pas ondersteuning aanbieden. Ga maar eerst een deugdelijk sport beleid uitstippelen. En niet incidenteel bij succes de redder in nood uithangen wat dat ben je absoluut niet .


  Maak melding
 2. Nou we moeten de dingen goed onderscheiden:
  Het gaat om een instituut ” presidentschap”
  en dan mag de topsporter wel een complimentje gemaakt worden.
  Dat er invulling wordt gegeven aan het instituut door een persoon die een zwarte blad heeft is punt 2. Dan heeft het ook niet aan de persoon gelegen dat hij president is geworden. Het heeft letterlijk aan de kiezers gelegen. Omdat het bijvoorbaat al bekend was wie D. D. B. is en hij geen land kan besturen. En dan nog hebben de kiezers voor hem gekozen. Nuchter reageren.


  Maak melding
 3. Ondersteuning zeker in de samenwerking drugs te smokkelen, dit zijn toch de voornaamste activiteiten van deze Pres. Hij moet gewoon als ieder ander zijn straf ondergaan . kijk wat er in Brazilie kan de vraag is waarom in Suriname niet. iedereen hemelt de grootste misdadiger aller tijden. Surinamers worden jullie wakker en neem je democratisch recht in eigen hand door deze moordenaar weg te stemmen.


  Maak melding
 4. Deze jonge sporter laat met zijn verdiende eer spelen door anderen die alleen kunnen stelen en roven. Erg jammer want hij heeft meer eer dan de meeste ndp corrupte idioten.


  Maak melding
 5. Jammer dat deze eerlijke jongen zich laat inpakmen door deze vreselijke moordenaar…maar hij is dr zelf bij en weet wie bouterse is.
  Hij probeerde het toch ook bij een bekende voetballer …maar gelukkig heeft hij zn brains gebruikt en onze moordenaar op gepaste wijze op afstand gehouden.

  Deze man heeft geen schaamte om een ander te besmetten met zn verdorvenheid!


  Maak melding
 6. @Vijay,

  Eindelijk iemand die het begrijp!
  Bouterse uitschelden, rare namen geven heeft geen zin.
  Ik zie het zo als je die man afschuwelijk vindt. Dan wil ik niet weten van je van het Surinaamse volk vind.. ?
  En als het Surinamers zijn die dit allemaal schrijven en ervoor hebben gezorgd dat hij daar zit tot 2 maal toe?
  Wat zal je eens van je zelf zeggen als je in de spiegel kijkt?…


  Maak melding
 7. In elk land eerd een leider zijn spelers als die een top prestatie levert. Dus jullie rand debielen die geen hersens in jullie koulo hoofd hebben hou je mapima bek dicht. Hij wordt geëerd door het staatshoofd punt uit. Unu dong no ka dja tapu Waterkant soso kalaka ka dé ini un éde. Zoveel stomheid uitkramen. Zeker ook nog geen lagere schoolopleiding gehad met altijd die hersenloze commentaren. Zeker weer die dronken zuiplappen hier.


  Maak melding
 8. Volkomen normaal wat de president doet. Zoveel internationale sporters heeft Surinamers ook weer niet. Onder dezelfde noemer dat Rutte of Bolle Wim en Maxima sporters ontvangen die een knappe prestatie geleverd hebben, valt dit ook onder.
  Het feit dat Bouterse op dit moment en wel zeker negen jaar aan de macht is, mag geen afbreuk hebben. We praten over de prestatie van Bigi Boi en dit is geen gelegenheid om het accent te leggen op Bouterse. Uit hoofde van zijn functie doet hij gewoon zijn werk. Maar Bigi Boi heeft de prestatie verricht. A no Bouta!


  Maak melding
 9. Binnenkort komt de Zoon van obiang ook op bezoek. Zijn autos in Switzerland is op de veiling. Geen plats meer daar voor hem

  Pa obiang Brengt hem naar bouterse. Geen probleem allebei zijn diktators.


  Maak melding
 10. Heer Rozenstruik, gefeliciteerd met uw overwinning. U heeft er hard voor gewerkt en het is u gegund.
  Veel succes met uw verdere carrière als professionele sportman. Het ambt van president brengt met zich mee dat succesvolle sporters die uitkomen voor Suriname, gehuldigd worden door de president. Dat lijkt mij wel gepast.


  Maak melding
 11. @ Pakiratigri: Dat je regelmatig hele eigenaardige meningen ten beste geeft is één ding, maar zouden we het een beetje beschaafd kunnen houden en geen kwetsende benamingen geven aan personen die jou helemaal niets aangedaan hebben.
  Waarom noem je Willem-Alexander, ook jouw staatshoofd, Bolle Wim? Om weer eens je afkeer van Nederland en de Nederlanders te demonstreren? Als ze jou een klein dik Djoeka-, pardon, Dyuka vrouwtje noemen vind je dat toch ook niet leuk? Je houdt zo van Suriname en zijn president, wordt het geen tijd om te verhuizen? Dan kun je voortaan altijd heel dicht bij hem zijn en zie je nog maar heel weinig van die enge witte mensen.


  Maak melding
 12. Het heeft totaal geen zin om het bekende forum lid hier die met elke kromme redenering deze moordenaar blijft verdedigen van repliek te dienen. Hij valt telkens door de mand met zijn tegenstrijdige stellingen en noemt zichzelf een tijger. Je zou eerder denken aan een Boa constrictor.


  Maak melding
 13. die hele zit houding is net een Afrikaan die zijn onderdanen te woord staat, na lange tijd..
  of die gesprekken wat uithaalt, moet nog blijken na 2020..
  hij heeft verder schijt aan het eigen volk, waarvan hij pleegt te zeggen, dat hij een volks lijder is..
  wat mij betreft, kan hij door de w c doorgespoeld worden..


  Maak melding
 14. Ik vind al die reactive niet van hoog nivo, het zijn mensen die wat maar lullen en een slechte imago toevoegen aan de sporters van Suriname.
  Ik ken Bigi Boy als geen andere en wat de president hier aan wilt toevoegen is de trotsheid van de Surinaamse vechter. Iedereen die wat te lullen heeft mag effe bij Bigi langs. Dit heft niks te maken met verkiezingen of wat dan ook. De president is trots op Bigi en meer is er niet. Jammer dat hij in December niet mag vechten in NIS(bloed, zweet en tranen). Maar Bigi ik ben zeer trots op jou en dat kleine kale miake ook lof krijgt voor zijn verdiensten. Topper Bigi, ik spreek en zie je zsm in Su.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES