donderdag, december 7, 2023
HomeFotoJairzinho 'Bigi Boi' Rozenstruik wint 2e UFC wedstrijd namens Suriname

Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik wint 2e UFC wedstrijd namens Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik heeft zaterdag 22 juni zijn tweede gevecht in de Ultimate Fighting Championship (UFC) overtuigend gewonnen. De Surinamer won binnen 9 seconden van de Amerikaan Allen Crowder tijdens UFC Fight Night 153 in de bon Secours Welness Arena te Greenville, South Carolina (VS).

Binnen enkele seconden na start wist ‘Bigi Boi’ zijn tegenstander ten val te brengen waarna hij die door bleef ‘punchen’ en de wedstrijden uiteindelijk won middels knock-out. De Surinaamse trots heeft met deze overwinning een nieuw UFC record gevestigd namelijk de tweede snelste knock out in de UFC geschiedenis .

Na afloop droeg ‘Bigi Boy’ de overwinning op aan Suriname door te zeggen ”Sranan dis na gi yu”. De verwachtingen waren hoog gespannen. Heel Suriname keek uit naar dit treffen en hoopte dat Bigi Boi zijn gevecht weer overtuigend zou winnen en het land zodoende weer op de wereldkaart plaatst.

President Bouterse laat via het Nationaal Informatie Instituut weten dat hij namens de gehele regering Jairzinho “Bigi Boy” Rozenstruik en begeleidingsteam feliciteert met zijn supersnelle overwinning middels KO op Allen Crowder. “Uw harde werken wordt beloond. U maakt Suriname trots,” aldus de President.

Dit is de tweede overwinning op rij van Rozenstruik in zwaargewichtsklasse van de UFC. Bigi Boy werd in Greenville, South Carolina, aangevuurd door diverse Surinaamse supporters waaronder ook topsporters Tyrone Spong en Renzo Tjon A Joe.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

9 REACTIES
 1. Fisteri, broh!

  Een goed voorbeeld voor alle topsporters die Suriname een warm hart draagt;

  Zonder voorwaarden en oprecht….kun je niet van sommige sporters zeggen die zgn. SUR roots hebben.

  So so lobi!


  Maak melding

 2. Zeer opmerkelijk, dat DDB zich wederom opwerp om deze sportman publikelijk te feliciteren. DDB is zoekend naar positieve erkenning. Helaas jongeman je hebt de wereld al veelvuldig laten zien dat je de grootste drugsbaas bent en vooral een moordenaar. Het enige dat je nog te wachten staat is je gevangenisstraf ondergaan zoals vele schuldigen waar ook ter wereld.


  Maak melding

 3. Big up Bigi boi, We hebben nog heel veel talent te ontdekken, Maar ja blijkt dat de regering van Suriname geen belangstelling in heeft, Pomp geld in sport


  Maak melding

 4. @furdon

  Was geen geluk. Crowder kreeg jab op zijn kin en ging naar de mat. Toen was het klaar. Bigi boi is nu 8 keer op rij ongeslagen. Allemaal geluk zeker.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES