zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMozart beveiliger lost schot na aanrijding

Mozart beveiliger lost schot na aanrijding

-

Does Travel - naar Suriname

Een beveiliger van security bedrijf Mozart in Suriname heeft zaterdagavond een waarschuwingsschot gelost met een five shooter. Dit nadat een autobestuurder met zijn voertuig tegen het dienstvoertuig van de beveiliger heeft aangereden waardoor schade ontstond. De veroorzaker die met meerdere mensen in het voertuig zat probeerde de beveiliger hierna aan te vallen, waarna hij het wapen tevoorschijn haalde en in de lucht schoot om hun op andere gedachte te brengen.  

Het ongeval vond plaats aan de Indira Ghandiweg terhoogte van MN International N.V. De beveiliger reed over de Indira Ghandiweg richting de stad. Op een gegeven kwam de bestuurder van de personenauto haastig uit de Overbrugweg op de Indira Ghandiweg, waardoor hij in botsing kwam met het dienstvoertuig dat kwam aangereden.

De bestuurder van de personenauto die niet ver van het ongeval woont kreeg ondersteuning van zijn buren om de beveiliger aan te vallen. De beveiliger die alleen was nam het zekere voor het onzekere en hield zijn wapen gericht op de menigte waarna de politie werd ingeschakeld. De politie kwam ter plaatse en heeft de beveiliger als de bestuurder van de personenauto over laten brengen naar bureau Lelydorp voor vehoor en het onderzoek. Hangende het onderzoek is de five shooter in beslag genomen.

opening
Fernandes Express
BODO Party

21 REACTIES
 1. Hij was zeker van plan de beveiliger te beroven en zijn handlangers zijn, zijn buren die geen haar beter zijn.
  Je hoeft niet te raden om welke bevolkingsgroep het gaat. Deze beveiliger heeft zijn gezond verstand gebruikt om de politie direct in te schakelen en deze man niet van het leven te beroven. Dit is toch erg. Ook de auto in beslag nemen en deze idioot voor enkele jaren achter slot en grendel opbergen.


  Maak melding
 2. Oohhhh jaaaa wat zijn dat stomme buren wat hadden ze gedacht heel goed gedaan menr. De beveiliger. Hij is fout en wil nog vechten hoe dom kan iemand zijn


  Maak melding
 3. Gelukkig heeft deze beveiliger zichzelf kunnen behelpen. Sommigen veroorzaken met opzet een aanrijding en als je uitstapt om de schade te bekijken dan wordt je beroofd


  Maak melding
 4. Wat doet een beveiliger met een een five shooter . Je bent toch niet op oorlogspad???? Wel verstandig dat hij niet op de andere bestuurder geschoten heeft , maar wijs genoeg een waarschuwingsschot heeft gelost.


  Maak melding
 5. Beveiliger heefd terecht gehandeld zo als hy dat gedaan heefd, een ieder hadt het zelfde gedaan om je niet telaten mishandelen door een stel idioten.


  Maak melding
 6. Beveiliger hft prrrrrachtig gedaan
  . zo zie je dat bepaalde mensen niet ver nadenken en die Beveiliger willen aanvallen en als die man niet verrrrrrrrrrrrrrr na denkt dan.is ht gedaan . hij schiet 1 van ze door zijn enkel… . Sommige mensen denken alleen aan hun zelf hoe sterk.ze zijn maar denken niet verder hoe hun tegen standers zijn. Think about becareful

  .


  Maak melding
 7. Sommige Bevolkings groepen houden ervan anderen met een groep aan tevallen,iets wat niet eerlyk is en vaak tot ongelukken soms met de dood tot gevolg,de politie weet dat ook ,maar er wordt niet over gesproken


  Maak melding
 8. Geen valuta, land skeer gemaakt, torenhoge
  staatsschuld, ollo-ollo staats-begroting, geen
  productie ontwikkeld, grotere werkloosheid vooral
  onder de jeugd, zwakke overheid met te weinig
  overheidsgeld en middelen voor oa de politie en
  het leger !

  De VEILIGHEIDSSITUATIE van ALLE BURGERS IS IN
  GEVAAR GEKOMEN DOOR EEN JARENLANG FUNEST,
  CORRUPT en OOK FINANCIEEL WANBELEID van de
  PAARSE CLAN !

  ER VOLGEN, HELAAS, NOG MEER ERNSTIGE MISDADIGE
  INCIDENTEN IN HET GEHELE LAND !!!
  A VOLK NO MANG TJA DEN HEBI DISI MORO !!!


  Maak melding
 9. Surinamers moeten heropgevoed worden en zich aan normen en regels houden. Zij moeten van door drongen zijn dat zij niet de wet vertegenwoordigen en daaraan onder geschikt zijn. De buurtbewoners van de bestuurder die fout is moeten ook in deze zaak worden vervolgd.

  De beveiliger van Mozart voelde zich bedreigd en om zijn vege lijf te redden heeft hij hen op afstand willen houden met de five shooter. Ook de beveiliger moet nader aan de tand worden gevoeld. Idem de medepassagiers in het voertuig van de veroorzaker van deze aanrijding.

  Nogmaals Surinamers moeten worden heropgevoed en weten wat normen, waarden, correct gedrag, zich houden aan wet en regelgeving.

  Iedere Surinamer moet de wet kennen en zich daaraan houden. Wetten en regels daar is iedereen aan ondergeschikt. Het is niet gemakkelijk, maar met woorden, geweld, enz los je geen problemen op.

  Suriname is een puinhoop geworden, waardoor het veel van heeft dat iedereen in Suriname een wapen bij zich moet hebben om zijn/haar, gezin, familie vege lijf te redden. Wat de gevolgen hiervan zullen zijn? Niets anders dan Wild, Wild West, waar een ieder zijn gang gaat.

  Boen Sari (s)Tory!

  Regels, wetten, normen en waarden houden jullie je daaraan. Regels zijn er om zaken in goede banen te laten lopen in een maatschappij, waardoor er geen chaos ontstaat.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 10. De politie moet niet alleen de veroorzaker van de aanrijding aanhouden en via de rechter het gevang voor een aantal jaren insturen. De politie moet eveneens een inval doen in de buurt waar deze veroorzaker woont. Het lijkt mij een Rovershol te zijn !!!!!


  Maak melding
 11. En weer laten de hindoes hun ware geaardheid zien met hun achterbakse reacties!
  Gaan jullie lekker terug naar india als het land jullie niet bevalt!
  Bij elke roof of poging roof suggereren ze dat het weer blakkamangs zijn, bij elke topics doen ze dat.
  De hindoestanen stonden jaren aan de top als het ging om drugs transport, en vele van ze zijn
  er rijk mee geworden vandaar ze ook zoveel bezittingen hebben in suriname. Feit!
  Ze willen niks te maken hebben met blakkamngs tenzij die heel veel geld hebben dan zijn het
  meteen hun bradas….smh
  Een en al hypocriet volk de hindoes!


  Maak melding
 12. @Michael,

  Je l.lt maar wat. Volgens mij ken je niet eens het verschil tussen Hindoes en moslims.
  Voor de onafhankelijkheid waren de Hindoestanen ook rijk. Toen smokkelde jij zeker drugs, toch?


  Maak melding
 13. @ Miichael,
  Het waren “bush-bush” mensen die in groepsverband de beveiliger wilden aanvallen !!Waarschijnlijk leden van
  de roverbende die dat gebied onveilig maken !! Het waren geen stadscreolen,mulatten, Hindostanen, Javanen,Indianen of Chinezen !!!
  Ze behoren tot de achterban van “awarie-domrie Miesjie-ka-bakka” !!
  Gelukkig dat de beveiliger een five-shooter had !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES