donderdag, december 7, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieDief steelt zaktelefoon om eten te kopen

Dief steelt zaktelefoon om eten te kopen

-

Does Travel & Cadushi Tours

De 24-jarige Sergio A. alias ‘Bere’ is op zaterdag 15 juni door de politie van het ressort Flora ingesloten ter zake verduistering en zware mishandeling. Hij had een zak telefoon verduisterd en verkocht voor 300 Surinaamse dollar. Naar zijn verklaring’om er eten voor te kopen’.

De wetsdienaren speelden in op een melding van een vechtpartij in de Coesewijnestraat. Daar aangekomen werd het slachtoffer Bernald B.(26) en de verdachte Sergio, A. aangetroffen. Sergio had Bernard verwondingen toegebracht aan het hoofd en andere delen van het lichaam. Sergio werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau; terwijl Bernald voor medische behandeling werd overgebracht naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Na behandeling mocht hij naar huis.

Volgens verklaring van het slachtoffer vroeg zijn vriend Sergio hem zijn zaktelefoon ter leen om muziek in een studio aan de Lachmanweg op te gaan nemen. Zij gingen op donderdag 13 juni samen naar de studio. Sergio ging vervolgens met de zaktelefoon van Bernald naar binnen, terwijl die buiten op zijn vriend bleef wachtten. Na ongeveer drie uren te hebben gewacht kwam Bernald tot de ontdekking, dat Sergio via een andere uitgang het terrein van de studio had verlaten.

Op zaterdag 15 juni kwam het slachtoffer Sergio in de Coesewijnestraat tegen en vroeg hem naar zijn zaktelefoon. Sergio hield het slachtoffer toen voor dat hij de telefoon verkocht had voor 300 Surinaamse dollar voor een man onder de Centrale Markt.

Sergio stelde vervolgens voor aan het slachtoffer om met hem mee te gaan naar de koper van de telefoon. Op een gegeven moment raapte Sergio een eind hout langs de straat op en ging daarmee het slachtoffer te lijf. Vervolgens trok hij een scherp voorwerp tevoorschijn en stak het slachtoffer daarmee. Omstanders schoten het slachtoffer te hulp en konden daardoor erger voorkomen.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

18 REACTIES
 1. Geen slecht idee. Een phone stelen om eten te kopen. Nasi ,bami ,roti, pom ,eri eri ,i kan kar’ kon. Moi man, i bere furu.
  Wat ga je een volgende keer doen? Een ijskast stelen om je weer van voedsel te voorzien? Heb je tenminste meer keuze. Of, gaan we de handen uit de mouwen steken?


  Maak melding

 2. Lul verhaal, helemaal niet om eten te kopen. En dan nog, hij is gewoon een ordinaire moordlustige crimineel en met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig.
  Wat een rat!


  Maak melding

 3. Dit laat zien dat vertrouwen stellen in mensen met bepaalde soort mensen en het aangaan van vriendschappen…..levensgevaarlijk kan zijn in Suriname, ofwel het verloren staat!


  Maak melding

 4. Dames en Heren het gaat om een ordinaire dief en niet om politiek of de president en ook niet om het land , geen enkel land is verloren de mensheid gaat eerder verloren


  Maak melding

 5. Als een land door criminelen word geleid en de bevolking deze criminelen wettig gekozen heeft, zegt dat ook veel over de moraliteit, waarde en normen van het meerendeel van de bevolking. Met andere woorden een bevolking gedraagt zich naar zijn leiders!! Want hun moraal en matra is immers..Neks no fout!!


  Maak melding

 6. Iedereen steelt politici ,overheidsambtenaren,doktoren,notarissen,advocaten rechters,douane,politie niemand uitgezonderd het is een mentaliteit kwestie niemand kan j meer vertrouwen,dit komt allemaal door het oude politiek die men jaren lang gevoerd heeft waarbij een kleine elite het land langzaam maar zeker leegplunderde,en de bevolking heel kleine kruimeltjes toebedeeld kreeg om te over leven,de lanti wai pai mentaliteit daarom wil bijna iedereen zo snel rijk worden zonder ervoor te hoeven werken,de grootste schurken zijn de elite die middels landroof puissant rijk zijn geworden,en bijna niets aan belasting bijdraagt,


  Maak melding

 7. Heel veel na dong partij jongeren stemden in 2015 op de meest politieke corrupte partij en sekte olv van moordenaars, drugscriminelen en dieven. Ze waren keer op keer gewaarschuwd om niet te stemmen op het paarse ONRECHT EN BEDROG de vervloekte ndp gedroch. Neks no fout want eeh baas hebt zoveel belooft, wroko de foe doe, ieja ie sabi tog we stemt vijf voo baas en roversbende, neks no fout want Misjiesosoka heeft gesegt et wort als Dubai 2 en ook hept Stef Anus Mejie keprofeteerd.ik sie ik zie ontelbare inversteerders in de rij om hun geldt te komen weggooie in ons land, ma eeh helaas ik ben een dwaze debiele idioot geworden, zoals velen die geloofden in het monster ddb.


  Maak melding

 8. Die sergio is een lafaard!!
  Je eigen vriend zijn mobiel jatten en vervolgens hem in elkaar slaan omdat degene zijn mobiel terug wilt.
  Die jongen wilde je helpen en jij steelt van je vriend? Je bent in een woord laf!
  IF I wani Wang mobiel da ye go wroko bai Wang!!
  Desnoods I go hark sma djari!!
  Deze sergio ab bigi ai plus à hebzucht sma sani ano Joe sani!!
  ZULKE gasten zijn geen matties a lagieeeeeeeeeeeee


  Maak melding

 9. Als die slachtoffer hem een ongeluk had gegeven zou politie die slachtoffer opsluiten. Waarvan hij juist onschuldig is. Jongen het gaat je goed!! laat die lafaard hij is geen Mattie van je!!!


  Maak melding

 10. Als ik zijn ouders was had ik hem harde klappen verkocht vlak voor die agenten en die slachtoffer.
  Ga percelen schoonmaken als je zo nodig een mobiel wilt.
  Zo leeft je niet met je vriend, die je zijn mobiel toevertrouwd!! en dan nog stiekem weg gaan via een andere deur lafaard is die sergio!!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES