Vrouw neergeschoten bij roofoverval Mon Plaisir

23
Foto: politie in Suriname

Bij een roofoverval vandaag te Mon Plaisir in Suriname is een vrouw neergeschoten. Dit gebeurde aan de Dunlopstraat melden bronnen aan Waterkant. De rovers zouden zijn ontkomen met een tas met daarin een onbekend geldbedrag.

De vrouw zou onderweg naar huis zijn toen het gebeurde. De redactie verneemt dat de verdachte in een gereedstaand voertuig is weggereden. Het is nog niet duidelijk hoe het met de vrouw is. Later meer.

UPDATE: Volgens de Surinaamse krant De Ware Tijd gaat het om een 64-jarige vrouw. Ze kwam van de bank waar zij geld had gelicht en reed vervolgens naar een Cambio. Onderweg naar huis werd ze klem gereden. Een man probeerde haar tas afhandig te maken. De vrouw stribbelde tegen en kreeg een schot in haar rechter bovenbeen aldus de krant.

23 REACTIES

 1. Het is een raadsel hoe de rovers exact weten wie met grote geldsbedragen rondloopt. Als je een groot bedrag hebt gewisseld bij een wisselkantoor wordt je slachtoffer. Alleen bij grote geldbedragen. Bij kleine bedragen wordt je niet aangevallen. Dan is er toch ergens een lekkage. De eigenaar van een bedrijf wordt aangevallen zodra hij een groot bedrag op zak heeft en eigen werknemers zijn de tipgevers. Wat doe je met zulke personen. En dat maakt dat bepaalde groeperingen geen employ kunnen vinden. Men wil hun gewoon niet in dienst omdat ze onbetrouwbaar zijn. Niet een ieder over 1 kam geschoren maar ’t gros is niet te vertrouwen.


  Maak melding

 2. Hmmopa taki, dus die rovers gingen ervan uit dat die vrouw een pistool had, dus schoten ze eerst. Oma taki, efoe mi beng jongoe, mi ooktoe bong wakka nanga wang lolobal. Tegenwoordig laten de meeste rovers zich inspireren door baas en roversbende


  Maak melding

 3. Waarom lopen die domme Suri s met zoveel geld ,terwijl t land zelf 1 grote teringzoi is met al die criminele zwarte mensen
  Elke keer lees ik ;met onbekende geldbedrag


  Maak melding

 4. @@bhanumati;

  Precies. Heel goed geraden!
  En als ik jou was, zou ik maar liever snel in me holletje kruipen. Want, wie weet, ben jij de volgende.

  Ik lees voor het eerst je naam, of je hebt je naam verandert omdat je bang bent.
  Maar je bent een genieperige slang. Zomaar mensen opnoemen en beschuldigen. Je bent gewoon een aandacht zoeker. Gewoon iets uit je nek kraaien, zodat je aandacht kan krijgen.
  Wel….hier heb je het dan.
  Tevreden?


  Maak melding

 5. @Vijay haha. Wat ik nu vertel is een true story. Ik stap een Chinese winkel binnen en hij heeft alleen mensen in dienst die op jou lijken. Wie schetst m’n verbazing als ik in de paskamer kleding krijg toegeworpen, en een gesis “geef me wat je wil”. Toen ik aangaf niet ervan gediend te zijn. Begon ze als een blad te beven, ze werden slecht betaald en allerlei smoezen.
  Even heb ik op het punt gestaan om omoe te vertellen, later dacht hij krijgt wat hij verdient.
  Dus troost je, je hoeft de mensen die op mij lijken niet in dienst te nemen, maar de mensen die op jou lijken zijn geen haar beter.


  Maak melding

 6. De moderator is volgens mij van zijn post.
  Want ik zie veel racistische en beledigende bijdragen of is dit normaal op deze site??


  Maak melding

 7. @@bhanumatie;

  Tjee potie….en kijk wie over “volwassen” worden praat! Mop van de dag.
  Degene die eerst de vingers wijst!
  Vrouw, go dok yere😂😂😂😂


  Maak melding

 8. @ Wendy,
  Wat een stomme opmerking van je !! Waar zou je anders je geld kunnen wisselen ?? Zeker bij je “soortgenoten van het coca-syndicaat” van jou!!!. Alleen een imbiciel kan zo een posting plaatsen !!
  Gewoon neerknallen door politie of veiligheidsdiensten ,dit soort rovers/moordenaars !!!


  Maak melding

 9. Gm sommige willen graag reageren, maar als je geen nuttig reakties kan geven. Hou aub je mond !! je verspilt je tijd met onnozele reakties.
  Wie de schoen past die zal het aandoen!!
  Die mevrouw is 61 jaar oud die berooft en neergeschoten is. En sommige doen hier alsof het normaal is. Het zal je oma of moeder wezen!
  WAT doet justitie in Suriname tegen deze gasten.
  ALS ze vrouwen beginnen neer te schieten dwz kps moet nu HARDER optreden.
  Bij confratie direct neer maaien. Inplaats netjes achter de tralies gooien, ze leren het niet af. Die straffen zijn te laag. Begin iedere Rover 20 Jr te geven en bouwen jullie een special gevangenis special voor zulke bandieten.
  Ano boma of vlijt!!!
  NEEEEE zwaar bewaakt en geen trappen neerzetten zodat ze kunnen vluchten.
  Want die p.i bewakers spelen lekker die spelletje mee voor misschien een appel en ei.
  BY the way die p. I bewakers ook zwaar straffen als ze meewerken met gevangenen om te vluchten.
  Ano zwaar straf PER DIRECT ONTSLAG!!!!!!


  Maak melding

 10. Hebben die gevangenissen in Suriname wel camera beveiliging?
  Er zijn 2 boeven laatst ontsnapt te boma, wil men me zeggen dat het nergens op camera beelden staat wie een trap heeft neergezet voor die bandieten?
  Is dat zo duur camera beveiliging plaatsten in alle p. I inrichtingen.
  BY the way wanneer gaat justitie in Suriname een helicopter kopen?
  OP deze manier pakken ze die boeven zo op?
  N’a roof direct heli de lucht in!!!!!!


  Maak melding

 11. De vakantiegangers die ons land komen bezoeken wezen jullie op jullie hoede.
  Vertrouw géén hond.
  Die zaagsels van rovers die onze economie vernietigen moeten voor eeuwig in de smerigste gevangenissen.


  Maak melding

 12. Dank je wel Bouterse. Je bent echt de beste president van Suriname . Alleen in negatieve zin Ik ben er zeker van dat jouw verdwijning van het toneel het begin van de welvaart van Suriname zal betekenen. dus: weg met Bouta.


  Maak melding

 13. Veel schrijvers van deze forum hebben een dubbele pet op. Ze geven een reactie op een ander en doen aan huichelarij.

  Maar ik zeg; ondervraag de bankbediende aan wie de informatie is gespeeld om de persoon in kwestie te beroven. Als het niet goedschiks is te verhoren dan maar kwaadschiks. Dan zul je te weten komen welke rol zij/hij heeft gespeeld. Vervolgens van deze persoon de punt van de neus eraf halen, zodat de maatschappij weet over haar daden en kunnen beter voor haar uitlijken.

  De criminelen opsporen en korte metten maken met een nekschot. Deze gasten hebben geen ziel en zijn niet tegen te houden. Zo kun je tenminste een fatsoenlijke maatschappij beschermen.


  Maak melding

 14. @@@Diana
  Er zijn teveel gevangenissen in Sur. Juist moet je gaan kijken om deze te sluiten, want het kost de gemeenschap veel geld.
  Gewoon opruimen die handel.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.