maandag, mei 20, 2024
HomeFotoUS$ 50.000 bonus voor spectaculaire overwinning 'Bigi Boi'

US$ 50.000 bonus voor spectaculaire overwinning ‘Bigi Boi’

-

Does Travel - naar Suriname

Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik heeft afgelopen zaterdag naast het vooraf afgesproken bedrag voor zijn tweede gevecht in de Ultimate Fighting Championship (UFC) , ook US$ 50.000 bonus ontvangen voor “Performance of the Night”. De Surinamer won overtuigend binnen 9 seconden van de Amerikaan Allen Crowder tijdens UFC Fight Night 153 in de bon Secours Welness Arena te Greenville, South Carolina (VS).

Binnen enkele seconden na start wist ‘Bigi Boi’ zijn tegenstander te ‘vloeren’ waarna hij die door bleef ‘punchen’ en de wedstrijden uiteindelijk won middels knock-out. De Surinaamse trots heeft met deze overwinning ook een nieuw UFC record gevestigd namelijk de tweede snelste knock out in de UFC geschiedenis.

Na afloop droeg ‘Bigi Boy’ de overwinning op aan Suriname door te zeggen ”Sranan dis na gi yu”. De verwachtingen waren hoog gespannen. Heel Suriname keek uit naar dit treffen en hoopte dat Bigi Boi zijn gevecht weer overtuigend zou winnen en het land zodoende weer op de wereldkaart plaatst.

President Bouterse liet via het Nationaal Informatie Instituut weten dat hij namens de gehele regering Jairzinho “Bigi Boy” Rozenstruik en begeleidingsteam feliciteert met zijn supersnelle overwinning middels KO op Allen Crowder. “Uw harde werken wordt beloond. U maakt Suriname trots,” aldus de President.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

19 REACTIES
 1. Bhanumati, er zijn nog meer van zijn soortgenoten die hun vuisten op een goede manier gebruiken: Tyrone Spong, Bonjaski, Mohamed Ali, Mayweather, Forman, Joval en nog een lange lange lijst van soortgenoten die het goed doen op K1 en UFC. Waar blijven jouw soortgenoten met hun talent?


  Maak melding
 2. Wendy,met hindoestanen aan de macht was Suriname beter af. Jij had dan zelfs een ticket kunnen kopen en een koffie kunnen betalen met een klm naar Holland. Want dan had je een baan,,maar aangezien jou soort alleen met vechten en roven wat wil bereiken wens ik je veel succes met je apen aan de macht. Door jullie apen gezeik kimt Suriname nooit vooruit. Je woont nu in een 3e wereld land dat heeft Ndp bereikt,dus hou je domme trots voor je.


  Maak melding
 3. @KTK

  Waarom die 50k schenken? Denk je dat al die voorbereidingen die hij moet doen. De tickets. De hotels en de vergoedingen voor de staff om hem heen gratis zijn?


  Maak melding
 4. Big Boy gefeliciteerd, Sranan dis na gi yu, wat bedoel je daarmee het geld dat je gewonnen hebt.
  Maar geef het niet aan de NDP, geeft het aan een kinderhuis of scholen, die bebben het hard nodig.


  Maak melding
 5. DDB heeft gelijk, door hard werken komt Suriname vooruit, de vraag is waarom houd hij zich niet aan deze uitspraak. Hij weet toch wat er in dit land gebeurt met Drugs handel kan hij dat niet weg bannen?

  Desi wij wachten op je


  Maak melding
 6. @Poki

  Hoezo heeft niemand er wat aan. Hij heeft laten zien dat je met hard werken en doorzettingsvermogen iets kan bereiken. En nu moet hij z’n geld uitdelen aan strontluie mensen?


  Maak melding
 7. Bigi boi ik gun je ma jouw record is geen record die bakra is gegleden want if a no be grati fadong na tjing boi de bo kar joe. Ma een re-match komt nog dan moet je het weer bewijzen


  Maak melding
 8. @dogla..die wetman is niks uitgegleden..BIGI BOI heeft hem geraakt waardoor hij viel en dat is duidelijk te zien op andere beelden…die wetman is geen enkele rematch waard..hij was gewoon te laf om te vechten en bleef liever liggen na een paar stoten omdat hij weet dat hij zowieso ook een beetje geld meekrijgt zonder teveel verwondingen aan zijn witte snuit!!..het is een mooie snelle 9 sec record van BIGI BLAKA BOI!!!!


  Maak melding
 9. wees een keer positief.
  ieder land is trots op zijn eigen mensen. alleen surinamers blijkbaar niet.
  dat is waarschijnlijk een van de redenen waarom al die surinaamse sporters in het verleden met vlaggen van
  Nederland of frankrijk of anders zwaaiden.

  In het buitenland zeggen ze niet die hindoestaan, javaan of creool. ze zullen je gewoon Surinamer noemen.
  denk je echt dat ze beter zullen behandelen alleen omdat je een hindoestaan bent. kun je echt vergeten.


  Maak melding
 10. @Redskin
  Ter informatie Suriname is altijd al een derde wereldland geweest. Zonder het moorden van Bouters, zijn rovende familie en kontlikkers was Suriname nog steeds een derde wereldland. Maar dan zou de staatskas beter gevuld zijn. Toenmalig Centrale Bank directeur Teltink had echt goed werk verricht.
  Maar mochten de VHP apen volgend jaar aan de macht komen dan zullen ze misschien niet veel zeiken, maar ze zullen de bevolking minstens even hard financieel uitbuiten en laten verarmen.
  Kijk maar wat overgelopen VHP politici bij de NDP aan corruptie en misbruik op hun naam hebben staan.
  Jou geliefde VHP zakkenvullers zijn heus niet milder. Wacht maar af als deze nieuwe bedriegers regeermacht krijgen. Dat wordt zand eten en bloed poepen.
  Alleen soortgenoten, hielenlikkers en overlopers naar de VHP zullen voordeel hebben aan de nieuwe boevenclub.


  Maak melding
 11. De VHP wordt gewoon weer een nieuwe boevenclub. Racisme gaat hoogtij vieren want, de doorsnee Hindoestaan denkt dat hij beter, eerlijker en blanker is dan de andere bevolkingsgroepen in Suriname. Laten we niet vergeten te vermelden dat er al heel wat hindoestanen/rijke grootgrondbezitters overgelopen zijn naar de vuile partij (NDP), verder kunnen we opsommen dat er in het hoofdbestuur van de VHP alleen Ariërs zitting hebben. Iedere echte Surinamer met een goed verstand weet dat de VHP samen wil werken met de vuile partij. Vergeet niet dat Santokhi, jullie Chan eens een NDP’er is geweest. Laat hij jullie ook vertellen over zijn avonturen met Seke Bai, SMEERLAP!!!. Suriname breng je stem verstandig uit, vermij de VHP EN DE NDP.
  DE REDACTIE VAN WATERKANT.NET MOET NU PAAL EN PERK STELLEN TEGEN RACISTISCHE UITSPRAKEN.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES