dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit SurinameBetonnen blokken langs de van 't Hogerhuysstraat weggehaald

Betonnen blokken langs de van ’t Hogerhuysstraat weggehaald

-

Does Travel - naar Suriname

De betonnen blokken die een aantal jaren geleden geplaatst waren langs de Van’t Hogerhuysstraat in Suriname, zijn daar weggehaald. De blokken ter hoogte van de brug over het Saramacca kanaal zorgden steevast voor problemen. Zo waren er direct nadat ze geplaatst waren, wel acht ongevallen met voertuigen die tegen de blokken aanreden.

Vorige maand nog raakte deze auto zwaar beschadigd, nadat de bestuurder met voertuig tegen een van de balken aankwam. Ook een brandweerwagen kantelde in november vorig jaar, nadat het voertuig tegen een blak klapte. In beide gevallen was de schade enorm.

De blokken zouden in 2017 al verwijderd worden, zoals blijkt uit onderstaand filmpje uit die periode. Waarom het zo lang heeft geduurd is niet bekend. (foto: Fenny Zandgrond-Rotsburg)

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
 1. Ik denk dat in Su, alles lang duurt…
  Maar liever laat dan nooit. Dus gelukkig dat de blokken zijn weggehaald. Ze waren voor de scheiding geplaatst. Hopen dat de verkeerdeelnemers in hun rij blijven en het geen chaotische gedoe daar word. Of chaotisch-er….


  Maak melding
 2. Je moet wel ziende blind zijn dat je de betonblokken niet waarneemt op de weg. Ook ben je toch ongeloofelijk dom , tenzij je ala Ray Charles een voertuig bestuurt, om tegen zoiets aan te rijden terwijl je dit ding dagelijks ziet.
  Hoe dom kun je zijn om ertegen aan te rijden?
  Ja heel dom ja zelfs oerdom


  Maak melding
 3. DE balken waren geplaats om het verkeer in in de goede banen teleiden, omdat sommige weg gebruikers in de fille nog van baan willen veranderen en dat dan een chaos creeerd hadt men de balken geplaats.
  ik denk dat men nu de balken heefd vervangen doordaar BOETE,s voor uit teschryven en ook doordat de verkeersituatie terplekke is gewyzigd


  Maak melding
 4. Er waren nooit betonnen balken op de weg. en die weg is al zo smal. Het lijk of men gierig is aan grond om brede wegen aan te leggen. De weg en de brug kan breder, maar men moet gaan investeren.


  Maak melding
 5. Eindelijk, maar het was nodig om al die verkeersbarbaren vaart te laten verminderen, toendertijd. Anno 2019 laten deze dwazen in het verkeer zich niet meer afschrikken en rijden gewoon met een snelheid van 80-100 km erdoor, totdat er weer zijn dwaas zich te pletter rijdt. Waarschuwen heeft geen zin meer aan deze kamikaze weggebruikers. Het zal weer een chaos van inhalen en versperren worden als voorheen. Gelukkig zijn er meerdere bruggen dankzij het planbeleid van Front dat mondjesmaat wordt uitgevoerd door deze corrupte regering, die na het verwezenlijken natuurlijk met de eer ervan door gaat. Lokoe sa wi ndp regering doe gi volk, terwijl na planning beng de foe Front.


  Maak melding
 6. Een hoge NDP-er is er tegenaan gereden. Heeft intussen een andere wagi. Daarom wordt hij eindelijk, eindelijk weggehaald. Als je snel minder mensen in een land wilt, moet je dit soort betonnen palen plaatsen. Bij God en Su is alles mogelijk. Een ter zake deskundige heeft dit verzonnen in ruil voor een dik salaris. Wegstemmen die achterlijken.


  Maak melding
 7. Hallo die betonnen blokken hebn hun dienst bewezen hoor.aln moest er n duidlyk zichtbare reflecterende hoge markering geplaatst worden aan ht begin n eind vn ht blok zodat men vanuit de verte kon zien waar die blok begint. Bovendien ryden er duizenden autos dagelyk voorby dan wrom aln 12 stuks tegen d blok? Er word niet gezegd dat ht uikskuikens waren die ondanks deze blokjen toch wilden inhalen n mt hoge snelheid de voorste bestuurder de pas willen afsnyden. Wel nu gaat men ht verschil merken.dagelyks aanrydingen scheldkannonades n vechtpartyen.


  Maak melding
 8. Wip… de zgn verkeersdeskundige … moet zo snel mogelijk overgeplaatst en tewerkgesteld worden bij Milieu Beheer … als vuil ophaal deskundige. Wedden dat hij daar ook geen Moer van bakt ????


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES