donderdag, mei 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieStoffelijke resten aangetroffen in berm Suriname

Stoffelijke resten aangetroffen in berm Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname kreeg in de middag van woensdag 19 juni een melding binnen dat er mensen resten liggen in de berm op de hoek van de Mijnzorg en Indira Ghandiweg.

De politie ging ter plaatse en trof inderdaad stoffelijke resten aan. Vervolgens werden de manschappen van de Forensische Opsoring ingeschakeld voor onderzoek. Het vermoeden bestaat dat het gaat om stoffelijke resten van een dier.

Hangende het onderzoek zijn de stoffelijke resten in beslag genomen door de politie en afgevoerd naar het mortuarium voor onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. Weer een “primeur” voor Suriname !!
  De lang gezochte “Missing Link” in de wereld ,is eindelijk gevonden in Suriname !!
  Zoals gebruikelijk, zal in Suriname geclaimed worden welke etnische groep het recht heeft om zich afstammelingen van de ‘Missing Link” te noemen !!!


  Maak melding
 2. Maar forensies kan toch zien direct met oog dat is van dierlijke bestand of van mens bestand. Zal niet lekker ruiken die overblijfsel. Wanneer hondje of katje plet door auto dan ook vreselijk stinken.


  Maak melding
 3. En terecht dat het voor verder onderzoek wordt meegenomen. Aangezien alleen in Su dieren aan de macht zijn weet men nooit het verschil te verklaren


  Maak melding
 4. Wat ik me afvraag is: heeft iemand de stoffelijke resten daar gegooid of was het al daar?
  Want deze hoek is best een drukke hoek. Je hebt ook nog een school in deze weg én een tandartspraktijk. Ook dat gebouw die je ziet op de foto, heeft HD lighting een filiaal ondergebracht. Dus ook een drukke weg. Heeft men dan eerder niets gezien? Of ontdekt? Of gemerkt?
  Dat kan toch niet? Er klopt iets niet aan dit verhaaltje hoor….


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES