17-jarige voor gekwalificeerde diefstal aangehouden

10
Archieffoto - verdachte aangehouden

De politie van het ressort Jarikaba in Suriname, heeft op zondag 16 juni de 17-jarige R.M. in verzekering gesteld. Dit nadat hij de woning van een senioren burger binnen drong en daaruit goederen en een geldbedrag in vreemde valuta buit maakte.

De benadeelde deed aangifte van dit strafbaar feit maar wist toen niet wie de inbreker was. Naderhand kreeg hij informatie dat R.M. met vreemde valuta op zak liep. De aangever is een familielid tevens buurman van de verdachte.

De benadeelde ging thuis bij R.M. en confronteerde hem met de verkregen informatie. R.M. gaf toe dat hij de diefstal gepleegd had. Hij had een deel van het vreemd geld nog in zijn bezit. R.M. is toen door zijn vader gebracht naar de politie. Hangende het onderzoek is R.M. in verzekering gesteld. Het geld dat hij nog over had is terug gegeven aan de rechtmatige eigenaar.

- Advertentie -

10 REACTIES

 1. Jah….dit is de hopeloze toekomst van mijn switi sranangšŸ˜­
  Petje af voor de vader die zijn zoon naar de politie gebracht heeft. Er zijn nog maar weinig eerlijke mensen in Su.

 2. Het waren fufurumang bakroe. Dat jongentje moet handen in mierennest doen dan afkoelen met ijswater.

 3. Zefs je schaduw is niet te vertrouwen in Suriname!!
  Het word met de dag erger in het land.Maar wat verwacht je dan als de lijder van het land een internationaal wanted crimineel is?!

 4. @ Ray,
  is je plaat (LP) blijven hangen?
  Ik hoor en lees vooral hetzelfde commentaar.

 5. Ach ja,de jongeling wilde eens weten hoe het aanvoelt om dollars en euro’s op zak te hebben.Het is niet iedereen gegeven om vreemde valuta op zak te hebben.
  Nu weet hij dat vreemd geld je verleidt tot het opscheppen er mee en als je het gestolen hebt,zie je de gevangenis van binnen.

 6. @Bert
  Hoi Bert,heb je ons nieuws te vertellen dat ons blij zal maken?!
  Ik wacht…zou graag willen weten wat je zo blij maakt naast de toename van de criminaliteit vooral onder de jeugdigen en de bejaarde crimineel die lijder is.

 7. @ Ray,

  Dit maakt me blij: “Naderhand kreeg hij informatie dat R.M. met vreemde valuta op zak liep. De aangever is een familielid tevens buurman van de verdachte.”

  Als de familieleden van de grote (drugs)criminelen hetzelfde zouden doen zou ik nog blijer zijn

 8. @Bert
  Natuurlijk zijn wij allemaal blij dat ouders waakzaam zijn en hun kinderen helpen niet de criminele pad te kiezen.
  Kom nou Bert,je hebt toch liever dat misdaad uitgeroeid word dan elke dag het nieuws te lezen welke ouders hun kinderen bij de politie aangeven?!
  Sjeesjes toch…

 9. ja dit hebben we te danken aan BOUTA dit was vroeger zijn op voeding en dat geeft hij door aan deze generatie ga zo door BOUTA je doet het goed moordenaar

 10. je kind aangeven bij de politie is goed .
  na zn vrijlating als hij het weer doet dan zet ik hem uit mijn huis….ik kweek geen boef.is gezichtsval in buurt en omgeving….
  dus loezoe ….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.