dinsdag, mei 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan in Suriname pleegt zelfmoord na ruzie met vrouw

Man in Suriname pleegt zelfmoord na ruzie met vrouw

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname heeft een man vannacht zelfmoord gepleegd na een ruzie. Bronnen melden aan Waterkant dat dit drama zich zou hebben afgespeeld op een adres te Kwatta. Er zou sprake zijn van onenigheid tussen een man en een vrouw, in een woonhuis. Op een bepaald moment zou de man naar buiten zijn gegaan en zichzelf hebben opgehangen. Een foto daarvan circuleert op social media.

Volgens onofficiële informatie ging de vrouw op een gegeven moment uit de woning, waarna de man overging tot de vreselijke daad. De vrouw die niets van de man hoorde, nam na een tijdje poolshoogte bij de woning en ontdekte het drama.

Op de foto die verspreidt wordt is te zien dat de man buiten in de garage hangt aan een touw dat is vastgemaakt aan een rooster.

UPDATE: naasten vertellen dat de onenigheid tussen de man en de vrouw niet perse een aanleiding hoeft te zijn voor de zelfmoord. De man in kwestie was suikerpatiënt. Hij zou al een poos gestressed zijn en was de laatste tijd veel ziek, meldt een bron aan Waterkant.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

18 REACTIES
 1. Verschrikkelijk is het.De familie is achter gelaten met een hele pijn en verdriet en honderden vragen.Snapt men niet dat zelfmoord plegen ook een criminele daad is?!


  Maak melding
 2. Ray
  20 juni 2019 at 17:18

  Verschrikkelijk is het.De familie is achter gelaten met een hele pijn en verdriet en honderden vragen.Snapt men niet dat zelfmoord plegen ook een criminele daad is?!

  ===========================

  Ray het is een egoistische daad. Zgn makkelijke uitweg.


  Maak melding
 3. Zelfmoord lijkt wel een egocentrische handeling. Maar de materie ligt zo gevoelig dat jij als buitenstander geen oordeel daarover kan vellen. Er kunnen wel 1001 redenen zijn waarom het gebeurt. Wel een schok voor nabestaanden en andere dierbaren die het misschien niet zagen aankomen. R.I.P.


  Maak melding
 4. Sari (his)Tory.

  Sterkte aa het gezin, de familie. Over problemen moet worden gesproken. Professionele hulp, maar dit is in Suriname vooral bij binnen bepaalde etniciteiten nog niet zo bekent. Ziet het meer als een schande en in het macho cultuuur of de etniciteit, rol van de man, is dat niet geaccepteerd.

  Er is nog een heel lange weg te gaan binnen al de etniciteiten in Suriname, de culturen die zaken op hun manier oplossen of ermee zitten en niet de westerse way of life. Niets mis mee met hun etnische aanpak, alleen zullen die zaken goed moeten worden aangepakt door de overheid, dit problematiek en aan de Surinamers aangeboden moeten worden. Hier ontbreekt het aan in Suriname, waardoor dit problematiek ook moeilijk door professionele instanties van de overheid kan worden aangepakt, vooral als ze te veel de westerse way/aanpak erop gaan toepassen voor de oplossing van problemen binnen gezinnen van diverse etniciteiten.

  Psychologen, sociologen, de adekus zullen deze zaken goed moeten bekijken. Wel meer dan genoeg werk aan de winkel voor deze branche met deze problemen, met zoveel etniciteiten e/o culturen, de diversiteit in Suriname.

  Wat kunnen de Surinamers, de overheid, etniciteiten, Adekus, sociale wetenschappen, psychologen, sociologen, geestelijken, enz hieruit allemaal van leren en hoe gaan ze deze uitdaging voor al de diverse etniciteiten uitwerken, waardoor er hulp geboden wordt en is. Wat gezegd kan worden er is werk aan de winkel en er moet een oplossing voor gevonden worden, anders gaat dit probleem zich blijven voordoen en er dan naar gekeken wordt en er niets verder mee gebeurd voor zulke mensen.

  Moge Zijn Ziel In Vrede Rusten.

  Sterkte aan het gezin/familie en de nabestaanden.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding
 5. @Koos
  Inderdaad kiezen ze voor de makkelijkste uitweg.Ze snappen niet dat ze juist hun familie meer in pijn en rouw achterlaten met hun laffe daad.


  Maak melding
 6. Sterkte aan familie en vrienden!meestal financiële problemen.dat komt door NDP regering die heel veel mensen in problemen geraakt zijn.. handje vol mensen hebben goed zelf veel te goed.maar grote groep van hardwerkende bevolking hebben heel moeilijk….als ndp weer aan macht komt gaat zelfmoord nog stijgen 😥


  Maak melding
 7. Ik snap degene niet die die foto gemaakt heeft en geplaatst heeft op social media. Zijn er geen regels of limits dan??
  Het is al een trieste geval voor de nabestaanden. En dan gaat men nog zoiets kijken en ook nog delen.
  Erg hoor. Social media is bijna niet meer leuk en ook zo respectloos.
  Jammer hoor…jammer


  Maak melding
 8. Niemand pleegd bewust zelfmoord. Het is meer een gevolg van omstandigheden, waarbij de persoon de controle over zichzelf verliest. En dan zijn de gevolgen niet meer te overzien. Het blijft altijd diep triest en is van alle tijden.

  Wist u dat in nederland op jaar basis ruim 1700 zelfmoorden gepleegd worden. Waarbij door ophanging bij de meeste buitenlanders plaatsvind. Surinamers staan in de top op de 2e plaats. Helaas wordt heel weinig hierover in de media bericht, omdat de item op zich heel gevoelig ligt en dan vooral voor de nabestaanden en het respect aan de overledene.


  Maak melding
 9. Waarschijnlijk kon hij geen dokterskosten en medicijnen meer betalen.Schandalig in het land wbt medische kosten !!
  Criminelen hoeven niets te betalen;de belastingbetaler wordt uitgekleed voor deze groep criminelen !!!

  In elk geval R.I.P.


  Maak melding
 10. Zolang hij de vrouw , kinderen of ie dan ook niet hft vermoord is het prima. Zijn eigen keus. gemakkelijkste weg. Ik ga niet oordelen maar het was zijn eigen keus.
  Meestal is het gebruikelijk onder een bepaalde bevolkingsgroep


  Maak melding
 11. @ Wendy;

  Ik ben het eens met je. Hij heeft geen anderen vermoord, maar zichzelf.
  Want er zijn van de gekken die eerst hun vrouw en of kinderen eerst vermoorden en dan zichzelf.


  Maak melding
 12. Hy kon die mokerslag nietmr verwerken toen hy ht overspel vn zyn vrouw ontdekte. Welk mens gaat zonder enig oorzaak zich vn kant maken?die vrouw weet ht zeker weten. De meeste zelfmoorden worden door mannen gepleegd om hun vrouwen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES