maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentKritiek na 'mommy makeover' deert Tekisha Abel niet

Kritiek na ‘mommy makeover’ deert Tekisha Abel niet

-

Does Travel - naar Suriname

De veelbelovende Surinaamse Dancehall artieste Tekisha Abel heeft een nieuwe look. Ze heeft een zogenoemde ‘mommy makeover’ laten doen. De plastische chirurgie vond plaats in de Dominicaanse Republiek en kost ongeveeer 10.000 US dollar. Abel krijgt veel negatieve reacties naar aanleiding van de ingreep, maar ze stoort zich nergens aan. “Als ik huismoeder was of een andere baan had, zou ik het niet hebben gedaan. Ik moet op de planken staan en wil me zelf goed verkopen” aldus Abel.

Bij een mommy makeover vinden twee correcties plaats binnen één operatie: een borstcorrectie en een buikwandcorrectie. De naam ‘mommy makeover’ is ontstaan doordat vooral vrouwen, die één of meerdere zwangerschappen hebben doorgemaakt, voor deze operatie kiezen.

“Ik heb bepaalde dingen die ik niet meer zo leuk vond aan mijn lichaam veranderd. Het heeft niets te maken met onzekerheden”, onthulde de zangeres dinsdag in de morningshow de Ontbijt Radio van zender Radio10 in Suriname. “Na mijn zwangerschap is mijn lichaam helemaal veranderd. In de VS waar ik ben bevallen van mijn zoontje, kon ik ook bepaalde Surinaamse tradities, zoals buikbinden niet doen”, vult ze aan.

Tekisha Abel scoorde dancehall hits als Opo lani, San Doe yu en Boss Lady.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

30 REACTIES
 1. Beter kinderen aansporen plastic chirurg worden maken veel meer gelden. Altijd werk hebben. Zoveel gelden mensen uitgeven en eenmaal begin zij doorblijven uitgeven.


  Maak melding
 2. Lelijk en onnatuurlijk. Plezier maken met haar zal een klaagzang zijn, die dit niet, doe dat niet, voorzichtig pasop dat mijn bilpad niet ontploft. Nu my piece of cake!


  Maak melding
 3. Je doet waar jij je happy mee boelt. Wat je ook doet is nooit goed. altijd zullen er figuren zijn met hun tabben mentaliteit. In het buitenland praten ze er niet eens over. Wordt je dik. Je bent dik geworden. Wordt je mager. Ben je ziek??. Altijd gezeik.
  Meisje maak mensen blij met je muziek.ik hoop wel dat je je huis al hebt dan kan je je geld uitgeven aan wat je wilt. Anders kletsen ze weer.


  Maak melding
 4. Wees tevreden met wat god je gegeven hebt!!
  ALS je jezelf laat verbouwen ben je gewoonweg onzeker van jezelf🤣
  Een verbouwing kan je mooier of lelijk maken in deze geval was ze voorheen leuker dan nu.
  A por ING natural beauty🙄


  Maak melding
 5. NIET BEMOEIEN??????????
  Ze brengt het zelf naar buiten…

  Verwaand kreng, en wat zij doet noem ik echt geen muziek.
  fantasieloos gejank…
  maar toch….leuke meid


  Maak melding
 6. Lekker doen waar je zelf zin in hebt en je goed bij voelt.
  Het zijn altijd de mensen die de make-over het hardst nodig hebben die kritiek uiten!
  Hoop wel dat het resultaat als gewenst is.


  Maak melding
 7. IK VIND HET HEEEEEL MOOI LANG ECHT WAAR..DE PERSOON IS EERLIJK.BEZIG . LULLEN JULLIE NIET IN DER LEVEN.. BLACK IS BEAUTYYYYYYYYYYY HALEEEEEEEEYYYY.


  Maak melding
 8. Ze mag zelf wel bepalen wat ze met haar geld doet. Verhoogde PR in de vorm van een uiterlijk dat aantrekkelijker lijkt. Tegenwoordig doen vele vrouwen het ongeacht of ze nou artiest zijn of niet. Toch gaat het ook wel gecombineerd met de onzekerheid over je uiterlijk en een poging om andere mooie vrouwen te evenaren. Soms vanwege gezondheidsredenen. Er zijn ook vrouwen die juist een borstverkleining ondergaan.

  Het is toch wat met de muziekvideo’s van tegenwoordig. Allemaal van die sexy vrouwen. Ik mis wel de tijd dat je de muziekband (orkest) gewoon op de telly kon zien en de artiesten aan het werk. Nu is het een en al bling bling, sexy dansjes, limousines, plotseling een schot dat afgaat en dat soort vreemde toestanden. Nou, nu is mevrouw nog bekender geworden. Voorheen nog nooit van deze dame gehoord. Dus bedankt voor je chirurgische ingreep want anders zou ik je niet gekend hebben. Haar muziek swingt wel. Keep on going.


  Maak melding
 9. Iedereen heeft zijn eigen lichaam en leven ,dus jullie bemoeid gewoon in die andere zijn leven of jullie gewoon jaloers .die persoon heeft zijn eigen geld gebruik niet van jullie meeeen .JE BN ME FAVO en je mooier dan eerder .mik sranang sma tak ding rotsoi anga ding mofo yu sking na yu sking aw tang


  Maak melding
 10. Hoe bedoelt ze “huismoeder”????
  Laat me je 1 ding vertellen dame: hoeveel een huismoeder doet of kan doen, kan geen enkele andere vrouw. Misschien was jouw moeder ook een huismoeder. Hoeveel aandacht een huismoeder heeft voor haar gezin, heeft een buiten werkende moeder niet. Je hebt het trouwens zelf mooi gezegd: je verkoopt jezelf.
  Dit woord “verkoopt” geeft al alles aan. Het geeft jouw je kwaliteit aan, de onzekerheid aan jezelf aan, en nota bene: dat je niet trots bent op het feit dat je een moeder bent.

  Ik was eerst onder de indruk, want ik dacht dat het door trainen komt. En dat mag. Dat móet, in feite. We moeten gezond blijven, ook al zijn we mama geworden. Maar dat wilt niet zeggen dat je er als een lopende tandenstoker met een grote stuk vlees eraan hangen moet gaan uitzien.
  Ik heb medelijden met je hor vrouw. Het ga je goed, maar ik heb medelijden met je.


  Maak melding
 11. Pfffffff waar gaat dit weer over Joh ?????? Laat dat mens lekker haar gang gaan.
  Ze heeft de ingrepen toch zelf betaald en niet van jullie belastingcenten zolas de graaiers van de NDP regering doen.
  Surinamers maken jullie maar druk over 2020 en zorg ervoor dat die moordenaar en bedrieger niet herkozen wordt tot president.


  Maak melding
 12. U are a hood rat
  God can never jugde u
  Je geef God schande. Gewoon heb je een grote op je lichaam en is helemaal leeg zonder hersen erin. Zet scheit in je hersenen


  Maak melding
 13. Sommige mensen hebben nooit geleerd om een ander in zijn of haar waarde te laten.
  Die dame doet niemand iets te kort. Wat een gezeur. Mensen die over een ander kletsen zijn een schande voor hun God. De smaak van de ene hoeft niet de smaak van de andere te zijn. Zouden deze mensen zich niet met hun eigen zaken moeten bezig houden.
  Get a life. Zielige mensen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES