‘Loze belofte ziekte’ president Bouterse weer aangewakkerd

43
'Loze belofte ziekte' president Bouterse weer aangewakkerd
Bouterse gisteravond in Nickerie - Beeld Rasaonic Televisie.

Desi Bouterse, voorzitter van de Nationale Democratische Partij (NDP) tevens president van Suriname, heeft gisteren tijdens de massa meeting van de partij in Nickerie wederom een aantal loze beloften gedaan aan de Nickerianen. Dat vinden verschillende critici door te stellen dat de ‘loze belofte ziekte’ van het staatshoofd weer is aangewakkerd.

Volgens hun heeft Bouterse met de woorden “Believe het of niet. We gaan de Nickerierivier echt baggeren” duidelijk gemaakt dat het om loze beloften gaat. “Believe het of niet heeft de president ook gebruikt om te beloven dat hij de koers omlaag gaat brengen en andere projecten gaat uitvoeren, maar tot heden merkt de samenleving er niets van”, aldus een politiek analyst op Facebook.

De analyst zegt dat het staatshoofd gewoon niets meer moet beloven. “Laat hij eerst alle gemaakte beloften zoals de duizenden woningen, treinverbinding, voedelschuur, omlaag brengen van de wisselkoersen en noem maar op eerst daadwerkelijk nakomen, dan pas kan en mag hij iets weer beloven”.

Naast de belofte over uitbageren van de Nickerie rivier deed de president ook andere zoals de Bazo-kaarten die vrijer en beter verstrekt moeten worden, de aanpak van de markt, de controle bij de Back-track-route, in alle ressorten in het rijstdistrct zullen huizen worden gebouwd, belangrijke zandwegen worden verhard en aangepakt, kleine boeren in de rijstsector moeten kunnen beschikken over goedkoop kapitaal en het probleem van mensen die diploma’s hebben en geen werk kunnen vinden zal ook aangepakt worden.

43 REACTIES

 1. Zeg maar gerust, een pathologisch leugenaar aan het woord gericht aan een stelletje idioten die nog waarde hechten aan zijn holle en wollige woorden. Waidoe en Jairam zijn staande gepakt. Doekhie ligt op zijn gat naar gebakkenlucht te happen. In mei 2020 moet paars weggevaagd worden. Geen enkele paarse rat in DNA.


  Maak melding

 2. Wie verdoet zijn of haar tijd om naar het gezwets van Bouterse te luisteren . Zolang aan de macht , talloze beloften gedaan waarvan heel veel zeer onrealistisch. Uit lijfsbehoud is hij zelf instaat zijn eigen vrouw uit te lenen. Deze man zal alles doen om na de verkiezingen van 2020 nog aan de macht te blijven. Wanneer gaat Bouterse inzien dat Suriname niet de BV Bouterse is . Hou de eer aan je zelf en verdwijn van het toneel. Maar nee hij is zo machtsdronken dat alle ongeoorloofde middelen zullen worden ingezet om de verkiezingen te manipuleren. Ik mis in Suriname een krachtige leider die Bouterse op zijn plaats kan zetten. Santhoki roept af en toe wat maar ik zie niet voldoende daadkracht die nodig is om Bouterse en de NDP aan te pakken . Het volk van Suriname heeft volgend jaar een heel belangrijke taak , hun stem zal beslissend zijn voor de toekomst van het land.


  Maak melding

 3. Ongelooflijk wat deze zieke geest als pathologische leugenaar, het volk blijft misleiden met de komende verkiezing in aantocht, terwijl geen enkele belofte door deze psychopaat bij vorige verkiezingen is waar gemaakt.


  Maak melding

 4. Helaas heeft de door”God gezonden volkspresident Desie,niet bijverteld dat de kinderen en klein kinderen van de Nickerianen” de buitenlandse lopende schulden zullen moeten af betalen !!!
  Ook met geen woord gerept over de “waterpompen van Wageningen”” !!!
  Vanaf a kil kong foe Cuba, ai lafoe met brede open gesperde mond, om de mensen zijn “gebit te tonen”
  dat hij op kosten van de belastingbetalers heeft laten maken !!
  In elk geval, a kil no-sorie-so-gezond moro !!!
  Wai-doe, heb je dit allemaal gedaan?? Waarom heeft Somo je opgeleid om verraad te plegen??Geld stinkt niet ,hoor ik je mompelen !!!


  Maak melding

 5. Men moet echt kneteergek paars misdadig ongeneeslijk zijn om anno 2019 nog te vertrouwen op deze onrechtvaardige onberechte misdadiger. oma taki soso crimineel lobi a mang, zoon steifzoon nanga ontelbare ndp deliquenten trong crimineel. opa taki ai, of ddb crimineel bezeten of paars misdadig besmet. Soso vloek didibri tjarie kong gi eng srefi en dwaze ndp paria’ s. jepi no de efoe deng stem dong in 2020, soso hebi paimang nanga misdaad en roof na deng frugtoe sa baas e go gi deng law ndpsma nang.


  Maak melding

 6. Alle problemen die genoemd zijn moet men niet beloven dat het zal worden opgelost.
  Het is werk voor de regering (zowel huidige als eerdere). Als die problemen nog bestaan betekent simpel dat de regeringen haar werk niet goed doe of heeft gedaan.
  Als ergens iets in brand is, gaat de brandweer toch niet beloven om het te blussen. Het is gewoon haar taak of niet?


  Maak melding

 7. Na negen jaar is hij en de Nationale Drugs partij weer wakker. Als de mensen nu weer intrappen dan hebben hun echt poep in zijn hersenen. Een ezel stoot zich geen tweede( derde) keer aan dezelfde steen.


  Maak melding

 8. Laat de President voordat hij wat beloofd eerst de corruptie, drugs, criminaliteit aanpakken en SURINAME een RECHTSTAAT maakt. PI A MONI DE.


  Maak melding

 9. O ja! Aan alle studenten die ik – in verband met de verkiezingen van 2010 – een laptop in het vooruitzicht had gesteld; wees gerust, die laptops komen er nu wel aan. Believe het of niet.
  Paramaribo-ers, wees niet jaloers op de Nickerianen; aan jullie de belofte dat op korte termijn zal worden gestart met de aanleg van diepzeehaven in de Sommelsdijkse kreek.
  Jullie volkspresident Dezus Del Anus Christoez zorgt goed voor jullie met zijn loze beloftes. Wees gerust.


  Maak melding

 10. Bouterse komt niet verder dan het aanleggen van een paar verkeersrotondes. Deze man kan beter moffo houden. Hij denkt zijn misleidende evangelie voor zoete koek te verkopen. Zijn masker is al jaren geleden af gevallen. Nickerie rivier uitbaggeren mijn mars. Laat hem maar eerst die diepzee haven aanleggen. Dat was een eerdere belofte van die rat.


  Maak melding

 11. Als er nog hersenloze, laaggeschoolde, paars geïndoctrineerde jaknikkers en meelopers zijn die zo achterlijk zijn om in 2020 weer op de NDP te stemmen, in ruil voor een lauwe soft en een bak oud vreten, dan moeten die onvoorwaardelijk in een omheind reservaat opgesloten worden. Mogelijk dat deze corrupte, criminele FAILED STATE, dan weer gereset kan worden en er binnen enkele decennia weer een enigszins fatsoenlijk land gemaakt kan worden.


  Maak melding

 12. Het staatshoofd probeert visie te ontwikkelen bij burgers, zodat de burgers meedenken over de toekomst van Suriname. Het is goed dat hij het volk bij zijn toekomstvisie betrekt. Men moet vooruit denken en niet alleen in het hier en nu leven.


  Maak melding

 13. Hoe wil de huidige regering zijn planen betalen ?
  Om te kunnen betalen, moet export groter zin import. Volgens mij is dit niet het geval.
  Er moet geld geleend worden op te investeren. Hoe gaat men aflossen ?
  Rente moet ook betaald worden.
  Uiteindelijk gaat land failliet.
  Chinezen zullen het land overnemen en gaan bepalen hoe met de bossen etc omgegaan moet worden.
  NDP_stemmers denk goed na.
  Op korte termijn zullen jullie genieten van de lusten. Op lange termijn zullen jullie lasten voelen.
  Veel plezier


  Maak melding

 14. HAHAHAHA De schrik zit er goed in bij de angsthazen
  Jullie hadden niet verwacht dat het zo druk zou zijn dus nu wordt het spijkers op laagwater zoeken


  Maak melding

 15. Het is afgelopen met deze volks plesident, het volk moet hem niet meer en zal hem bij de eerst volgende verkiezing uitkotsen.
  Het enige wat de man nu doet is brandjes blussen. Als hij echt slim was zou hij al verkiezingen hebben uitgeschreven. Hoe langer het duurt hoe groter de schade zal zijn voor het land maar erger nog voor de NDP….


  Maak melding

 16. Loze beloften.

  Wat verwachten de Nickerianen dan?

  9 jaren niets gedaan en 1 jaar voor de algemene verkiezingen van de DNA oo 25 mei 2020 al de loze beloften in orde maken?

  Deze man is stokoud en ziet ze vliegen. 2 e Du bai!

  Wie houdt wie voir de gek?

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 17. @ Gady

  Kan je de zaken die Bouterse gerealiseerd heeft gedetailleerd opsommen, die daadwerkelijke ontwikkeling voor het land hebben gebracht. Vooral op economisch gebied. Ik denk niet dat je ver zult komen . Succes!!!!


  Maak melding

 18. @Smatje
  Natuurlijk regeren is vooruit zien!
  Echter is U nog steeds niet duidelijk dat wat de president doet praatjes en niets zeggende beloften en vergezichten zijn die door zijn regering niet gerealiseerd zijn en worden.
  De president vlucht steeds voorwaarts om falen te verhullen.


  Maak melding

 19. Citaat van Smatje: Het staatshoofd probeert visie te ontwikkelen bij burgers, zodat de burgers meedenken over de toekomst van Suriname. Het is goed dat hij het volk bij zijn toekomstvisie betrekt. Men moet vooruit denken en niet alleen in het hier en nu leven.

  Smatje je bedoelt warang visie !!!!!


  Maak melding

 20. Gady Gady Bouterse heeft meer gedaan dan elke andere partij maar wat heeft het opgeleverd een staats schuld van meer dan 20 miljard elke dag moet Suriname op die schuld 1 miljoen rente betalen 1 miljoen.
  Hij heeft zeker weer een pot met geld gevonden anders zou ik niet weten hoe al die beloftes die hij nu maakt wil kunnen uitvoeren met welk geld.
  Na de verkiezingen zitten we dan zeker met een staatsschuld 30 miljard of meer dan die 20 miljard die hij nu al veroorzaakt heeft. Als desie weer wint gaat onze waarde van de SRD nog meer tuimelen.
  1 US, Dollar is nu al meer dan 8 srd.


  Maak melding

 21. Maar goed die intelligente vice president van ons zegt dat wij ons zorgen maken om niets. We hebben voor meer dan 200 miljard aan bodem schatten volgens deze Clown van van Bouterse. Maduro zijn Venezuela heeft het zwarte goud stroomt daar letterlijk uit de grond en toch heeft hij het land helemaal naar de filistijnen geregeerd meer dan 4 miljoen Venezuelanen zijn al reeds naar elders vertrokken vanwege deze wantoestanden.
  Maduro is een grote vriend van Bouterse! X
  Dat belooft wat voor ons Surinamers.


  Maak melding

 22. I believe in Knock Out! KO voor de vervloekte ddb, vervloekte adviseurs, vervloekte inner circel, vervloekte paarse kakkerlakken.

  Voor 25 mei 2020 moeten ze uit het politieke machtscentrum van de republiek Suriname verdwenen zijn..

  Volk van Suriname, Surinamers, die rationeel kunnen denken en zijn, logisch kunnen denken en zijn, kritisch kunnen denken en zijn en op grond daarvan zaken kunnen zien en beoordelen in uw leven, gezin, financiën, welvaart, welzijn, werkgelegenheid, veiligheid, criminaliteit, huis/woning kopen of bouwen, eerste levensbehoeften, licht- en waterrekeningen, bus- en bootrekeningen die u dagelijks moet betalen, benzine bij de benzinepomp, schoolgelden, eten en drinken, kleding, schoeisel, onderhoudt van u auto, huis, huurprijs van de huurwoning, ontslagen die dagelijks plaats vinden, grote werkloosheid, grote armoede, berovingen,

  Zie ook:
  – Brokopondo Overeenkomst, Suralco dicht en vertrekt,
  – kappen van bomen die voor een appel en een ei verkocht wordt aan Chinezen , enz.
  – Verkoop van de 30 % aandelen die Suriname moet inbrengen voor de inbreng bij IAMGold, is het stomste dat Suriname kan doen.
  – SPSB, CBVS met al de boeven die zich zelf verrijken,
  Sranan SKeer, enz. enz.

  zie de koersen van valuta: us-dollar en euro!
  zie ontwaarding srd.

  zie al deze zaken en zie wat de vervloekte ddb en kliek u gebracht heeft en hij blijf maar beloven.

  Surinamers gaat u massaal de straat op en jaagt u deze vervloekte ddb en ddb kliek, weg. Ze belazeren jullie. Zie awarie domrie, gewijzigde amnestiewet, sandew hira, sloote, jenny, simons, van dijk voorzitster algemene verkiezingsbureau van DNA van 25 mei 2020, enz. Deze mensen zijn bezig met hun enige eigen belang en niet met het algemeen belang van de Surinamers en de republiek Suriname.

  Zie wie de vrienden zijn van de vervloekte ddb:
  – obiang ( dictator) van Equatoriaal Guinee,
  – miguel diaz canal ( dictator ) van Cuba,
  – maduro (dictator) van Venezuela

  vervloekte ddb en vervloekte kliek willen van de republiek Suriname ook een dictatuur maken.

  Wat heeft ddb, ndp uw gebracht de afgelopen 9 jaar gedaan.

  Time4Change
  Chan4Pres!
  Redt Suriname!Yes We Can!
  Change!
  Fri, Fri Fri!
  Sranan Sa Fri!

  Surinamers, kiezers van Suriname van Noord – Zuid, Oost – West in de republiek Suriname.
  Stemt u op 25 mei 2020 massaal op de Vooruitstrevende HervormingsPartij (VHP), Surinamers redden jullie Suriname en kiezen jullie voor de democratische rechtsstaat en de grondwet van Suriname en Internationale Verdragen.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 23. En toch denk ik dat deze clown weer president wordt.
  Omdat ten eerste de verkiezingen / uitslagen gesaboteerd zullen worden. Net als in 2015. De opkomst zal nooit 100 % zijn dus genoeg “niet gebruikte stemmen” zullen worden misbruikt / gestolen door de NDP.
  Ten tweede Bouta-lovers houden niet van Mama Sranang, zij zijn geen patrioten.
  En de groep corrupte Surinamers is heel groot.


  Maak melding

 24. Hi hi deze man moet een rode neus op dan is hij precies wat hij moet zijn …een Clown!

  Bouta ff persoonlijk geloof je je eigen woorden,geloof je dat je onschuldig bent.
  Ik denk dat je je verstrikt in je eigen leugen,je geloofd ook niet in de moorden die jezelf gepleegd hebt en dat je geen kilos verstuurt hebt.

  Je zoon is het levend bewijs van je mislukt gezinsleven…..de mannetjes om je heen zijn allen stuk voor stuk op jouw gaan lijken,en stelen en liegen dr maar op!

  Bos zei het …suriname is gefaald !!

  Alleen jij dictator van suriname sluit je ogen voor alle ellende en probeerd alles goed te lullen.
  Alleen jij weet dat suriname geen kans heeft om stabiel te zijn….wederom dankzij bouterse.

  Bij elk land zit deze klojo te bedelen om hulp!!! Veelal bij foutieve landen waar dr geen mensenrechten zijn.
  Kijk naar venezuele…een ieder verwerpt die verachtelijke president en bouta feliciteerd die mother fucker.
  China daar bestaat geen pers vrijheid geen bonden geen mensenrechten….en toch word deze als een bondgenoot gezien,eentje die je de baas zal spelen.

  Bouta ze kunnen beter je leugenachtige bek snoeren en je tong uit bek snijden!!

  Als vernietiger van suriname beschouw ik je als een kamikaze president …die het volk verraden heeft en verkocht!!!
  Dat krijg je met corruptie….alleen geld telt!!


  Maak melding

 25. Gady yu.ma pang pang ….of vreet je ook de pindas uit bouta zn ass.
  Deze boeler is de ondergang van suriname kijk met wie hij omgaat!
  Kijk wat hij gedaan heeft sinds zn komst…moord corruptie jatten liegen loze beloftes!!!
  Als je dat niet kan inzien heb je net als die boeler hulp nodig!
  Wat gebeurd dr met mn landgenoten dat ze een fucking killer eren!!!!

  Jullie hebben ka in jullie kop om deze onmenselijke jongen te geloven…qua iq zijn jullie gedaalt in mijn achting!
  Maar ….wie dom is moet lesgeld betalen,je gaat nog meer pinaren onder bewind van deze slappe lul.

  Cady jij bent een van die paarse ratten die een ieder verraad …om in gunst te komen bij coke bouta!!


  Maak melding

 26. Misschien moet je niet lui achterover gaan zitten en zeuren.. Een land wordt niet opgebouwd door een president, maar door het hele volk. Als je gaat hopen dat de president alles met een toverstaf voor jullie zal toveren zal je lang moeten wachten… Dus handjes uit de mouwen en creër.. En als het dan niet lukt klop dan aan bij de overheid.alleen samenwerking werkt… GR KARMA


  Maak melding

 27. Ow, dus nu kan de president het niet alleen ?

  Hij is toch de grote leider ?

  Moet hij dan niet de leiding en de verantwoording nemen ?

  Hij kan het niet alleen ?! Wat voor beleid heeft hij tot nu toe gevoerd ?!

  NDPers zijn echt zo stom, ze weten dat hun baas een oplichter is en dan nog komen ze met het verhaal “het volk moet hem helpen”.

  Niet elke Surinamer is zo stom als een NDPer !


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.