maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieOnoplettende autobestuurder rijdt bromfietser op voorrangsweg aan

Onoplettende autobestuurder rijdt bromfietser op voorrangsweg aan

-

Does Travel - naar Suriname

Op de kruising van het Molenpad en Koningstraat in Suriname, vond er vanavond iets voor 20:00 uur, een aanrijding plaats tussen een personenauto en een bromfiets.

De Bromfietser reed op het molenpad, welke de voorrangsweg is en sloeg af naar de Koningstraat. De autobestuurder kwam uit de koningstraat en wou de weg oversteken naar het ander gedeelte van de koningstraat, maar lette niet op en reed de bromfietser aan.

De Bromfiets raakte door de botsing beschadigd en de bromfietser raakte licht gewond.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Onoplettendheid: wie in Suriname let tegenwoordig op? Opgelet: suriname is immaterieel en materieel bankroet. Peh a moni deh? In fragga, t-shirt en poepepapier. Verder in sopie, yuang en dringie. A verkiezing moes winie.


  Maak melding
 2. Overdag is die weg daar al een chaos. Had de bromfietser verlichting want wordt niet vermeld. In het donker zie je die idote brommers en fietsers op het laatste moment dan ga je natuurlijk botsen. Ik heb geen begrip voor de bromfietsers en fietsers zonder licht, een lamp is een kleine moeite om te vervangen. Als je een bier of pakje sigaretten kan kopen dan kan je ook die lamp van je verwisselen.


  Maak melding
 3. Normaalste zaak in SU!! Morgen weer 1. verder geen reactie!!!

  Er wordt beweerd, dat op de kruising van het Molenpad en Koningstraat in Suriname!! Dit stukje klopt volgens mij niet!! De Koningstraat is 1 richtingsweg als je van Molenstraat linksaf inslaat!! ( einde vd weg is dan de vroegere Wanicastraat). Vanuit Koningstraat kan nooit auto komen naar Molenstraat! Of dan heeft de automobilist tegen het verkeer ingereden!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES