donderdag, mei 30, 2024
HomeNieuws uit SurinameMan in kritieke toestand na schotwond bij gewapende roofoverval

Man in kritieke toestand na schotwond bij gewapende roofoverval

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een gewapende roofoverval vanmorgen in Suriname, heeft een man een schotwond opgelopen in zijn borststreek. Het slachtoffer is naar hij ziekenhuis vervoerd en verkeert in kritieke toestand. Het incident vond plaats te Goede Verwachting. Dit vermeemt de redactie van Waterkant.Net uit betrouwbare bron.

De bron laat weten dat de kinderen van het slachtoffer ten tijde van het overval onder schot werden gehouden. De buit is vooralsnog onbekend.

De zaak is overgedragen aan de recherche van Paramaribo die bezig is met het onderzoek. De politie heeft nog geen officieel bericht hieromtrent naar buiten gebracht. Zodra er meer bekend is, vullen wij het bericht aan.

UPDATE: Het Korps Politie Suriname meldt, dat zes inbrekers de woning van het slachtoffer binnen drongen nadat zij de voordeur hadden open getrapt. De man en zijn vrouw werden in hun slaapkamer overrompelt. Daarbij heeft een van de criminelen de man in zijn borststreek geschoten.

Een zwager van het slachtoffer, die in een andere kamer lag te slapen, is ook overrompelt door de criminelen. De criminelen hebben een som geld, een gouden halsketting, ruw goud en zaktelefoons buit gemaakt.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Het is te gek voor woorden je lees niks anders dan ellende, wat mij betreft neerknallen deze pleuris honden, die te lui zijn om te werken !!! Wanneer houdt dit op ?????

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 2. Erg hoor. Dan komt het leugenachtige KPS iedere keer zwaaien met hun gemanipuleerde statistieken om zogenaamd aan te tonen dat SU een veilig land is. Terwijl het voor de gewone burger die beschikt over een gezond verstand en goed werkende ogen en oren wel duidelijk is dat de criminaliteit jaar op jaar aan het toenemen en verruwen is. Wat niet zo vreemd is met een veroordeelde misdadiger als president.


  Maak melding
 3. Pffff Het moet niet gekker worden. Dat zelfs de deur wordt ingetrapt door dit addergebroed om aan het roven te kunnen gaan is echt heftig. Laag bij de grond.


  Maak melding
 4. @ Jay, Suriname is ooit een paradijs gewest waar plek voor een ieder was. Nu is het plek voor criminelen, politieke dictator, corruptelingen, eenlingen, illegalen en drugsbaronnen. Zo vaak heb ik de vraag gesteld. Ooit verweten wij de Hollanders uitbuiters en misdadigers te zijn. We moeten wij nu verwijten maken ? Wie zorgt nu ervoor dat het land wordt uitgebuit en wie gedraagt zich nu misdadig ? Op al deze vragen is niet geantwoord. Het domme stemvee volk zal volgend jaar weer op Bouterse stemmen. Maar dat stemgedrag wordt niet door het verstand maar door emotie ingegeven. Want stel dat Santokhi de verkiezingen wint het eerste wat hij zal invoeren is een 8 urige werkdag. En velen vinden dit net geen goed plan.


  Maak melding
 5. Ik heb ooit daar in de buurt gewoond. Goede verwachting (Wit Boitie) was een plaats met in het verleden echt goede verwachtingen. Nu ben ik bang om deze buurt met een bezoek te vereren. De naam van deze plaats mag intussen veranderen in slechte verwachting. Nu ik eenmaal bezig ben het volgende: tegenover de goede verwachting is een weg genaamd Toekomstweg: een weg intussen zonder toekomst. Vroeger wel omdat er jongens in deze weg woonden die het maatschappelijk heel ver hebben geschopt. Ja, tijden veranderen.Jammer. Maar ja, de meerderheid van de bevolking aldaar bestaat uit NDP-ers.


  Maak melding
 6. Zie maar wie de inspiratie is van de criminelen…de plesjident van Suriname met zijn fel begeerde amnestie.
  Triest dat deze figuren van de onderwereld tot lijders gekozen worden in Suriname.
  Je zou denken dat surinamers beter kunnen doen…helaas…
  ze blijven hun mistake herhalen.


  Maak melding
 7. Beter families niet laten werken met goud handel. Ik zie ruw goud ook gestolen. Mensen alles weten van goudhandelaren. Als werken met goud dan moet hebben kleine legertje. Mensen om kleine beetje goud al andere schiet. Goud kan kopen bij juwelier, maar als bezig met ruwe goud veel risico. Vergeet niet komt uit natuur, geen grappen mee maken. Als komt uit plaats waar gebied veel djoembie dan veel problemen geven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES