dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDrugs, geld, messen en andere spullen in beslag genomen na acties politie...

Drugs, geld, messen en andere spullen in beslag genomen na acties politie Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van het ressort Centrum in Suriname, heeft afgelopen weekend op diverse locaties in het district Paramaribo acties uitgevoerd. Dit heeft geresulteerd dat drie verdachten zijn aangehouden. Ook enkele drugssoorten, geld, messen en andere spullen zijn in beslag genomen.

In het politie ressort Flora werd een drugsverkoop locatie aangedaan. Daar is de 27-jarige Dion B. aangehouden nadat hasj in zijn bezit is aangetroffen.

De politie heeft ook invallen gepleegd op verschillende locaties in het politie ressort Geyersvlijt. Daarbij zijn de 19-jarige Prince M. en de 23-jarige Marvin K. aangehouden. Prince had hasj en yammi in zijn bezit terwijl Marvin “sukru” en een XTC pil bij zich had.

Na overleg met het Openbaar Ministerie zijn alle drie verdachten door de politie in verzekering gesteld ter zake overtreding van de Wet Verdovende Middelen. De illegale drugssoorten zijn in beslag genomen. De acties zijn uitgevoerd in het kader van operatie HOOP (Handhaving Openbare Orde Paramaribo), meldt de politie Public Relations.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. Dit is een fantastische actie van de KPN.
  Deze jonge jongens is toch te triest voor woorden. Het is goed om deze bendes op te rollen. Ook zij vormen een grote last in onze gemeenschap. Drugs,wapens, deze criminelen voor 15 jaar opbergen.


  Maak melding
 2. @Kolibri
  Kun jij je dan voorstellen dat Suriname wordt gepromoot als toeristisch land.
  Laten de toeristen ergens anders heen gaan.


  Maak melding
 3. Oh oh, de straat dealertjes worden opgepakt. Ga naar feestjes waar die elite varkens los gaan, marwanna, coke en xtc in overvloed. Daar zal de politie nooit een inval doen natuurlijk


  Maak melding
 4. Normen en waarden hebben in Suriname een deuk gehad.Hoe zou je een land serieus moeten nemen met als hoofd een drugs veroordeelde en daar nog bovenop moordverdachte waar tegen 20 jaar is geeist?
  Een advies Voor hen die het niet snappen of willen snappen.Google de naam Desi Bouterse en zie.Liefde vanwege persoonlijke belangen maken mensen soms ziende blind en word 1+1 wanneeer het ze goed uitkomt 3.


  Maak melding
 5. Wat is de reactie van DDB als het gaat om dit soort overtredingen in Suriname? heeft hij hier geen invloed op om het tij te keren? Desi waar ben je president voor leg nou uit hoe Suriname eruit moet zien nu je weer president wil worden


  Maak melding
 6. Je hoort nooit de president hier over praten, hij praat alleen als het in zijn straatje past. Sorry dat ik dit moet zeggen: het zo een walgelijk arrogante vent, die denkt dat hij een allesweter is, hij begrijpt niet dat dit nooit zn hele leven zal door blijven gaan, het is niemand nog gelukt,,Escobar niet, Saddam niet, Escobar niet, Hitler niet, Dino (zn eigen zoon) niet en noem maar op, hij denk dat hij de slimste is in SU. Het duurt misschien een beetje lang, maar het gaat eens gebeuren, wanneer niemand en ook niemand dit verwacht, TIME WILL TELL


  Maak melding
 7. Mensen laat de plee van Su lekker slapen. Dit soort zaken houdt hem niet wakker. Hij wordt wakker als er is te liegen en te bedriegen valt.


  Maak melding
 8. waarom schrijft MEN niet een brief naar de Nederlandse ambassade, met de mededeling, waarom de moordenaar drugs dealer niet wordt opgehaalde door Nederland…
  hij is al veroordeeld, questie van ophalen toch.. zouden we denken..

  iedereen moet een brief schrijven naar de ambassade event. naar de koning..


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES