zaterdag, april 20, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNieuw dienstvoertuig politie uitvlugt betrokken bij aanrijding

Nieuw dienstvoertuig politie uitvlugt betrokken bij aanrijding

-

Does Travel - naar Suriname

Het nieuw dienstvoertuig van politiestation Uitvlugt in Suriname, is vanmorgen betrokken geweest bij een aanrijding op de kruising van de Johannes Mungrastraat en de Veldhuizenlaan.

Een woordvoeder van het Korps Politie Suriname laat aan de redactie van Waterkant.Net weten, dat de personenauto over de Veldhuizenlaan reed en geen voorrang verleend heeft aan de politiewagen met als gevolg de botsing.

De politiewagen liep schade op aan beide rechter portieren. De personenauto raakte beschadigd aan de voorkant. Niemand raakte gewond.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
 1. Eerder heb ik een opmerking gemaakt over Aliens in het verkeer. Nu zijn de transformers bezig met de verrotte instituten in den lande. Check: dagelijks een dooie om onverklaarbare redenen, bijvoorbeeld; dodelijke incidenten met en EBS palen…boi breek mij de bek niet open. Een analyse op de veelvoud van de incidenten in het verkeer laat zien dat de bestuurders van een gemotoriseerd voertuig niet in staat zijn om die te beheersen. Ligt het dan aan de bestuurder of het systeem. Djakkie, is van mening dat vaardig boven fatsoen in het verkeer gaat. Ik betoog; kennis van regels in het verkeer gaat voor, tenzij een situatie in het verkeer om fatsoen vraagt. Surinamers in het verkeer hebben geen fatsoen laatstaan normen om deel te kunnen nemen in het verkeer. Slotsom; dede anga yu oirgrie. Niemand gaat om je treuren. Het klinkt nu als ” bungi jumpen” zonder een koord. Dat is wat wij als import in Suriname van Suriname gemaakt hebben. Yes, wij zijn met z’n allen schuldig aan een land met trauma. SANDWEW HIRA STAAT HIERVOOR AAN DE VOORGROND. BOUTERSE IS EEN POPPETJE.


  Maak melding
 2. Binnen twee maanden zit de politie weer zonder auto, China zal over een
  half jaar wel weer 250 nieuwe sturen + 7 Chinese trawlers.


  Maak melding
 3. @@ A tori bung!! 7????? misschien wel meer in de meren!!!! Ga maar ff een kiekje nemen bij casino princes t.o.v.Torarica!!! na 18.00 uur soso gratis te vreten!!!


  Maak melding
 4. Ik hoop dt ze hier drempels plaatsen. Veldhuizenlaan zue je nog dat een voorrangsweg komt mr aan de kant van de Mankielaan niet. Gaat vaker mis. Vraag Hooghart hoe hij toen in de goot die er toen was is belandt


  Maak melding
 5. Het verkeer hier is nu gewoon een chaos/drama.
  Sommige deelnemers kennen de verkeersregels niet. Vraag me dagelijks af welke rijinstructeur
  ze hebben gehad; hoe ze het blauwe papiertje hebben gehaald.
  Wees een heer in het verkeer bestaat niet meer.

  Vaker heb ik meningsverschil met deze gasten, maar zijn niet voor rede vatbaar.
  Gaan ze gelijk schreeuwen en/of dreigen met fysiek geweld, heb ik pas weer meegemaakt.
  Geen respect meer voor de medemens.

  Dit land met een president die hoofdverdachte is van de Decembermoorden in 1982 en
  internationale gezochte cocaïnehandelaar(veroordeling in Nederland tot elf jaar cel in 2000)
  is afgezakt tot een asociaal land.

  Vreselijk met deze asociale karakters!
  Jammer van zo’n mooi land met nog een aantal lieve mensen.


  Maak melding
 6. Onze wegen zijn niet gemaakt voor zoveel auto’s. Meer dan de helft kan naar de schroot hoop. Suriname is een klein landje en kan zoveel auto’s niet aan. Maar zoals blijkt moet een ieder een parade paardje onder zijn kont hebben. Lopen of fietsen is beter voor ons milieu.


  Maak melding
 7. Ook al ben je op een voorrangsweg dat ontslaat jou nog niet v.d. plicht om goed op te letten bij kruispunten want een ongeluk schuilt in een klein hoekje.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES