vrijdag, december 8, 2023
HomeFotoPolitie Suriname vernietigd 1.600 dozen gesmokkelde sigaretten

Politie Suriname vernietigd 1.600 dozen gesmokkelde sigaretten

-

Does Travel & Cadushi Tours

Het Openbaar Ministerie in Suriname heeft de afdeling Fraude en Economische Delicten van de politie onlangs de opdracht gegeven om 1.600 dozen sigaretten te vernietigen. Het betreft in deze sigaretten van de merken Tradition en Oris. De dozen met sigaretten zijn in de maand maart van dit jaar het land binnen gesmokkeld.

Tijdens een gezamenlijke actie van de douane en de politie van Domburg, werden toen acht Braziliaanse bemanningsleden van een schoener (zeilschip ) en vier Surinaamse vrachtwagenchauffeurs aangehouden. De twaalf verdachten waren bezig smokkelwaar uit de schoener te lossen om die vervolgens in de vrachtwagens te laden.

Volgens een bericht op de site van het Korps Politie Suriname (KPS) zou de overheid een bedrag van USD 1.056.000,- aan invoerrechten mislopen indien deze dozen met sigaretten niet waren onderschept. Het is namelijk zo dat invoerrechten op sigaretten vrij hoog zijn, aldus het KPS.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

8 REACTIES
 1. Wanneer gaan zij het eens leren om geen vuil en andere artikelen die chemische stoffen bevatten die vrij komen in de open lucht te verbranden. Dit is zeer schadelijk voor ons milieu en gezondheid. In sigaretten zitten kanker verwekkende stoffen. Al die congressen waaraan deze zogenaamde regering en ministers aan deelnemen in het buitenland “BEWUSTWORDING” zet dus geen zoden aan de dijk om de rest van de bevolking duidelijk te maken dat dit niet kan. Onze bevolking wordt nu dus doelbewust langzaam vergiftigd en naar de geesten wereld geholpen. Gezien onze hele Gezondheidszorg al jaren op zijn gat ligt en de nodige kennis,kunde en inzicht ontbreekt wordt door deze handeling de situatie nog grilliger gemaakt. Zijn Surinamers zo hardleers dat zij toch overgaan om de gehele bevolking ziek te maken?? Het openbaar Ministerie mag naar huis gestuurd worden. Hieruit blijkt dus duidelijk dat zij niet presteren volgens de eisen van een schoon milieu. Dit is verschrikkelijk. Is het zo moeilijk om een verbrandingsoven te laten maken of aan te schaffen????? Steeds maar weer spelen met de gezondheid van anderen. Je longen zijn zo kwetsbaar,maar het kan deze fuck regering en consorten niets schelen. Gebundelde stelletje hersenloze krachten is deze ministerie. Stuur ze allemaal naar huis.

  Sarie Torie


  Maak melding

 2. Er is niks mis met een tax free sigaretje.
  Als ik nog sigaretten zou roken dan zou ik uit principe ook gaan voor de tax free variant alleen maar om ervoor te zorgen dat MIJN GELD niet in handen komt van deze corrupte en geldverspillende (r)overheid.

  Belastingen betalen in SU is niets meer dan een verspilling van de zuur verdiende gelden van het volk want het overgrote deel van de belastinggelden komt terecht in de zakken van corrupte politieke figuren en luie, niet presterende ambtenaren.
  In een land als de USA zou men dat niet gepikt hebben en zou er allang een tax revolt zijn uitgebroken want de Amerikanen hebben geen schapenmentaliteit zoals heel wat Surinamers die wel hebben. Daarom is de USA een world superpower en SU een broko pernassi.


  Maak melding

 3. Het lijkt me slim om de sigaretten te veilen tegen tenminste de prijs vande verloren invoerrechten en accijnzen wat was 1miljoen en 56000 srds.Zo de staat krijgt nog de inkomsten. Het als boete heffen mag ook voor mij. Dan gaan de boeven bende failliet. De staat legt beslag op hun boeddls om de boete te innen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES