Korps Politie Suriname levert bijdrage aan Heritage Kids Events

4
Korps Politie Suriname levert bijdrage aan Heritage Kids Events

Het Korps Politie Suriname heeft zaterdag een bijdrage geleverd aan de Heritage Kids Infobeurs, welke plaats vond op het KKF terrein in Paramaribo. Heritage Kids Events is een heel jonge organisatie die als doel heeft: het organiseren van diverse kinderevenementen in Suriname, inhoudende een educatief- en recreatief karakter, teneinde een positieve bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van het kind.

Op zaterdag 1 juni vond de officiële launch van de Heritage Kids Events plaars. Voornoemde launch ging gepaard met een kinderinformatiebeurs, genaamd ‘Heritage Kids Infobeurs’, die ook vandaag (zondag 2 juni) nog wordt gehouden in de KKF Beurshallen aan de Prof. W.J.A. Kernkampweg no. 37.

De beurs zal opgesplitst worden in diverse categorieën, naar activiteiten welke kinderen kunnen ontplooien op diverse gebieden zoals; sport, educatie, informatie en communicatie, enzovoort. Tijdens deze beurs zal er ook aandacht besteedt worden aan kinderen met een beperking.

4 REACTIES

  1. Goed initiatief van de politie en als ze een goed verhaal hebben om te doen aan preventie van alle soort wanttoestanden dan is het helemaal zinnig dat zij dit doen. Mits goed aangepakt kan de politie een bijdrage leveren aan de moraal, ethiek van de jeugd alsook hun bewust maken hoe ze een bijdrage kunnen leveren aan socialeveiligheid van elkaar, door te benadrukken, dat de politie hun vriend is en pas bij overtredingen, de boze mannen en vrouwen worden.


    Maak melding

  2. Het is zo doorzichtig. De politie doet hiermee aan P.R. om hun zwaar beschadigde reputatie (als gevolg v.d. wandaden van de vele rotte appels binnen het politiekorps) een beetje op te krikken. Nou misschien kunnen ze die kleine kinderen voor de gek houden maar ik trap er niet in. Zolang het KPS niet gezuiverd wordt van de vele rotte appels binnen het korps blijf ik wantrouwend richting de politie.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.