maandag, december 4, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieAuto ramt elektriciteitspaal en boort zich door schutting

Auto ramt elektriciteitspaal en boort zich door schutting

-

Does Travel & Cadushi Tours

Dit voertuig raakte vannacht zwaar beschadigd in Suriname nadat de bestuurder tegen een elektriciteitspaal van de EBS aan knalde en vervolgens zich boorde door een schutting waar het voertuig tot stilstand kwam. Het ongeval vond rond 2:00 uur middernacht plaats te Kwatta, ter hoogte van Chris rotishop bij de Boerbuiten Kwattaweg.

Volgens de eerste informatie reed de bestuurder met een vrij hoge snelheid en heeft op een gegeven moment de controle over het stuur verloren, met als gevolg de botsing tegen de paal. Hoe het ongeval precies is gebeurd en als er gewonden zijn gevallen is tot op dit moment niet bekend.

De schade aan het voertuig was enorm. Het Korps Politie Suriname heeft de zaak in onderzoek maar heeft nog geen officieel bericht naar buiten gebracht. Zodra er meer bekend is wordt dit bericht bijgewerkt.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

11 REACTIES
 1. Wanner veel alcoholische dranken genuttigd hebbende en komen van feestje of onderweg naar feestje en kras krijgen voor poeni, dan voetje zwaar worden op gaspedaal en Daroe djoembie overnemen.


  Maak melding

 2. Jammergenoeg doet men alsof Suriname een enige land op de aardbol is waar er aanrijdingen plaatsvinden.
  Ik ben ’t eens dat deze gevallen te voorkomen zijn. Maar come on….


  Maak melding

 3. Mooi mang!! ga zo door!! morgen weer tenminste 1!!!! Gisteren had ik al gezegd dat er morgen weer gaat gebeuren. Normaalste zaak in SU!!!


  Maak melding

 4. Suriname is de enige land waar dit soort domme nee w8 oerdomme ongelukken gebeuren. Ja het gebeurt overal ter wereld, maar als je gaat ontkennen dat 90% van de ongelukken gebeuren door: alcohol gebruik, geen kennis van het verkeer (gekocht rijbewijs), Mobiel gebruik, roekeloos rijden en dat met het aantal inwoners in dat land.. serieus dan is er ergens goed mis! Auto rijden op een openbare weg is geen racebaan en dat vergeten de meeste Surinamers! En wat ze nog steeds niet doorhebben.. dat hun wegen niet 100 zijn.. maar toch willen ze met 120km razen over de weg!


  Maak melding

 5. Laat ze maar een ezel en een kar kopen!! The donkey drivers zullen alleen maar goedkoop uitkomen en geen aanrijding denk ik!! 5 cent water en gratis gras langs de weg!!


  Maak melding

 6. Brandstof is recent verlaagd, full tank en racen maar…

  Al mochten alleen Tuk Tuks en brommers op de weg, dan zouden ze ook daarmee racen en stunts uithalen.

  Sranan mang no lobi regels, den lobi tek’ kans…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES