vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMannen die vermeende dief tot bloedens toe mishandelden vast

Mannen die vermeende dief tot bloedens toe mishandelden vast

-

Does Travel - naar Suriname

Twee mannen die vorig weekend een andere man tot bloedens toe mishandelde, omdat zij het vermoeden had dat ze met een dief te maken hadden, zijn door de politie in Suriname in verzekering gesteld. Dat heeft de Surinaamse politie vandaag bekend gemaakt.

De twee vrienden van 59 en 34 jaar zagen het slachtoffer voor het huis staan met een zak in zijn bezit. Zij vonden hem verdacht doen en gingen naar hem toe om in de zak te kijken. Daarin bevond zich een ‘cutter’ en ruim zes meter zogenaamde stroomkabel. Daar ze het vermoeden hadden dat de kabel van misdrijf afkomstig kon zijn, hielden ze de man aan en schakeleden de politie van het ressort Centrum in.

Toen politieambtenaren op de opgegeven locatie arriveerden troffen zij de vermeende dief onder het bloed op de grond aan. Daarnaar gevraagd verklaarde hij dat hij door de twee mannen was mishandeld. De mannen ontkenden maar zijn hangende het onderzoek aangehouden en in verzekering gesteld op verdenking van onder andere mishandeling en openlijke geweldpleging.

Het slachtoffer werd overigens ook in verzekering gesteld voor onder andere diefstal of heling, aangezien hij niet wil of kan verklaren hoe hij aan de kabel gekomen is.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. Opa zugtoe, de hele maatschappij is een verworden paarse wanorde vol anarchie. Hoe anders zou het zijn als de dief geweldig was geweest en zij hem voor waren geweest. Aanval is de beste verdediging. Als er ook een schietijzer of ander wapentijg tussen al die kabels was, dan was het de vraag of ze zouden worden opgesloten. Oma taki, al dit soort van geweld komt uit de jaren tachtig. De allergrootse aanbeden en vereerde mensenmishandelaar, moordenaar en staatskasrover gaf zijn aanhangers en de generatie uit de jaren tachtig het slechte voorbeeld. Sinds 2010 is het wederom schering en inslag zoals in de jaren tachtig, dankzij dwaze debiele idiote oerdomme paarse stommelingen, de ndp para’ s.


  Maak melding
 2. Opa zugtoe, de hele maatschappij is een verworden paarse wanorde vol anarchie. Hoe anders zou het zijn als de dief geweldadig was geweest en zij hem niet voor waren geweest. Aanval is de beste verdediging. Als er ook een schietijzer of ander wapentuig tussen al die kabels zat, dan was het de vraag of ze zouden worden opgesloten. Oma taki, al dit soort vormen van geweld komt uit de jaren tachtig. De allergrootste aanbeden en vereerde mishandelaar, moordenaar en staatskasrover gaf zijn aanhangers en ook de generatie uit de jaren tachtig het slechte voorbeeld. Sinds 2010 is het wederom schering en inslag, wat betreft revo- paars bandeloosheid zoals in de jaren tachtig, dankzij dwaze debiele idiote oerdomme paarse stommelingen, de ndp para’ s.


  Maak melding
 3. Wanneer deze persoon daar niet thuis hoort wat deed hij dan daar. Dat is om problemen te vragen. De sur burgers moeten zich gaan organiseren en burgerwacht gaan instellen. Alleen zo kunnen ze zichzelf en de gemeenschap beschermen. Deze was toevallig niet bewapend, maar de burgerwachten moeten op alles voorbereid zijn, om ook hard en tijdig te kunnen ingrijpen. Dit moet dag en nacht gebeuren.
  Surinaamse burgers laten jullie toch je kinderen niet verkrachten. Wees allert, om iedere hoek schuilt er gevaar!!!!!!!


  Maak melding
 4. Wanneer de politie bitter weinig doet om de steeds stijgende criminaliteit in te dammen maar in plaats daarvan steeds komt aandansen met gemanipuleerde fake statistieken om een onwaar rooskleurig beeld te scheppen mbt de veiligheidssituatie in SU dan ga je situaties krijgen dat burgers terecht het recht in eigen hand gaan nemen. Dat lokt de overheid zelf uit met haar overduidelijk falend veiligheidsbeleid. Die 2 mannen verdienen een medaille.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES